Aracımdakı dış plastık aksamlardaki siyah bolgeler soluk gozukuyor bu lastik-plastik lerin parlaması icin ne onerirsiniz ? aynı urunu lastık parlatmadada kullanabılırmıyız ?
Aracımdakı dış plastık aksamlardaki siyah bolgeler soluk gozukuyor bu lastik-plastik lerin parlaması icin ne onerirsiniz ? aynı urunu lastık parlatmadada kullanabılırmıyız ?
ben normalde araçda kaplamaya pek sıcak bakmıyorum ama dış trim ince ufak siyah plastik malzemeler zaten boyasız ve siyah o yüzden kaplama yapılabilinir güzelde duruyor mat siyah yada parlak siyah türevi kaplamalar yada aracın renginde..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
arap sabunu spec
lastik parlatıcılar plastik aksam (kapı çıtası tampon çıtası vs.) iyi sonuçlar veriyor tamponları full plastik olan bir araç tecrübesidir![]()
REAL MEN USE THREE PEDALS!
Aradıgın şey bu
http://www.techturkey.com/forum/olds...juvenator.html
IMPOSSIBLE IS NOTHING
http://www.techturkey.com/forum/akse...lik-10-tl.html
Herkesin begendigi soyle bir urun var elimde, tampon lipleri marspiyerler gibi yerlerde parlaklikta saglar, lastik parlatici ayni zamanda.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Nanolex Trim Rejuvenator kullanıyorum.. Gayet güzel sonuç veriyor.
Trimler siyahlığını en az bir ay koruyor. Ayrıca su itici etkisi de çok başarılı..
berkay,
biraktigi doku nasil, misal autoglym in plastik parlaticisi acaip guzel bir urun,hem de ucuz, ama yapis yapis, deli ediyor beni.
Built to fall....
wd40, yağlama ürünü, acayip toz toplari hiç tavsiye etmiyorum.
nanolex iyi giib duruyor, ama hem 1 ay dayanıyorsa ve küçük miktarı pahalıysa işime gelmez.
1 litre AutoGlym'i 30 TL ye mi ne aldım, o da 1 ay dayanıyor
Built to fall....
Elimde siyah aksamlar icin urun var
Toz tutmaz
Asiri derecede parlaklik saglar
Urunun sisesi 10 tl dir
Bu yazi bitireblirsiniz tabi kullaniminiza bagli
urunu gordum, fiyat/performans orani muazzam fakat yag/silikon/gliserin bazli urunleri kullanmak istemiyorum. Elimde atasin mavi urunu de var, onu da kullanmiyorum.
6 damla 6 ml harcasan, ortalama 2 ay gitse 5 x 2 = 10 ay yeter gibi gozukuyor
Built to fall....
Meg ultimate protactant sanırım. Ben arabanın içinde plastik aksamlarda kullanıyorum. Çok çok iyi. Orjinal duruyor böyle yağlı durmuyo. Tozların yapışmasıda sözkonusu değil.
enough ?
Bu Nanolex Trim Rejuvenator hafif beyazlamış matlaşmış siyah plastik aksamları kendine getirirmi yoksa ısı tabancası ile önce matlığını alıp sonramı bu ürünü kullanalım?
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
[QUOTE=Ranthor;6805932]urunu gordum, fiyat/performans orani muazzam fakat yag/silikon/gliserin bazli urunleri kullanmak istemiyorum. Elimde atasin mavi urunu de var, onu da kullanmiyorum.
Postunuzu yeni gordum
Yag ve gliserin bazli urun kullanmak istemiyorum demissiniz en dogrusu ama benim urunde icinde bi madde vardi acaip ismi vardi suan hatirlamiyorum.siyah aksamlara zarar verme soz konusu deildir aksine koruyucu ozelligi vardir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)