Uzun zamandır ertelediğim yaza merhaba programına başladım ;
Malzemeler ;
2 kova
2 wash mitt -kaporta ve jantlar için ayrı
Karcher K.2-38
Valet Pro Ph Neutral Snow foam
Fairy Platinum - bulaşık detarjanı (ipa olmadığı için pril yerine bunu kullanıyorum)
Sonüs Yeşil Kil
Chemical guys Synthetic Quick detailer
Attlas p-180 polisaj makinesi
Meguiar's Spot padler Medium ve Soft
Meguiars M83 ve M82
Aquartz ; Premium ve Titanium
Gözlük silme bezi
Çeşitli maskeleme bantları ve gazete
Önce çift kova yöntemi ve snow foam ile yıkandı.Ardından güzelce kil yapıldı kile çok kir gelmedi (sürekli ilginin sonucu )
Ardından maskeleme işlemleri ve ön kaputa M83 ardından M82 tek kat geçtim.
Yüzeyin tamamı kurulama bezinin oluşturduğu kılcal çiziklerden muzdarip sadece.
Kaputa ve tavana (tavana Gaziantep Şubesine kulak verip polisaj yapmadım) tek kat premium geçtim.
Nano için İlker Hoca nın videolarını bi kez daha izledim.Premium hakıkaten çok çabuk kuruyor hemen silmek ve çok küçük küçük çalışmak gerek.
Uygulama bezini de 3-4 panelde bir spray şişesi yardımı ile su ile ıslatmak gerekiyor.
Ayrıca spray şişesinde değilde biberonda olan aquartz ürünleri ile 40-50 ml ile bir araç bitirmek hayal onu da belirtiyim.Malzeme bol döküm gidiyor mecburen bende yedekte duran spray Premium ile devam ettim.
Ctesi yarım kalan işimi pazar sabah 7 de kalkarak gölgede serin havada tamamladım.
Şu an için basınçlı yıkama makinesi ile tozların kolay çıkıp çıkmadığını test edemedim ama öyle olacağını biliyorum![]()
Son fotoğrafı özellikle boyutlandırmadım ve link olarak ekledim.O fotoğraftaki arka cam altındaki yansıma ve parlaklığı görünce gerisi teferruat dersiniz zaten(aynı resimde görülen selülitlere takılmayın ben onlarla mutluyum
)
En sona da bir kat premium sonrası water sheeting videomuz var efenim :gut:
videoda su kaydırıcılık ile yanlış bir yorumda bulunmuşum su kaydırıcılık yerine boncuklanma demeliydim ..
Tek başıma cep telefonu ile çekim bu kadar olur başlangıç ve bitiş var sadece..
LİNK :
http://img823.imageshack.us/img823/3...0505121118.jpg
Uzun süredir youtube a video eklememeiştim sarsıntı önleyici diye bir özellik eklemişler normalde çektiğim videoda elim çok titremiş ama o özelliği kullanarak videoyu editleyince sonuç ok tatmin edici oldu ( jimmy jib varmış gibi hareket eden kamera bundan dolayı)
Nanoya geçtiğim için elimde bir sürü ihtiyaç fazlası ürün oluştu.Bunları da bir düzenleyip yakında ilanını açarım.
Hoşgeldin nano güle güle klasik yöntemler ( ya aslında onlarla oynaşmaktan çok keyif alıyorum ama bel fıtığı artık saatlerce ilgilenmeme engel)