Merhabalar,
Kaskomla ilgili büyük bir sorun yaşıyorum şu an ve bunun çözümü için sizden yardım istiyorum.
Kaskomu yenilemek istedim, 2 gün sonra bitiyor, 1950 lira fiyat çıkardılar. Geçen yıl 850 lira yüzde 30 hasarsızlıkla ödediğim kasko bu yıl nasıl bu kadar çıkar diyorum. Hasarsızlığımın bozulduğunu söylediler. Dedim kaza yapmadım nasıl bozulur? Ekim ayında 482 liralık hasar görünüyor diyince jeton düştü bende.
Ekim 2012 de, park alanında duran aracıma birisi arkadan çarptı. Tutanakları falan düzenleyip aracımı Honda'ya bıraktım sadece tampon boyanması için ufak bir şey vardı, karşı taraf yüzde yüz suçlu çıktığı için sigortasından karşılanması gerekiyordu ve bize de öyle denildi.
Hatta bir sürü telefon görüşmesi yaptım, Honda beni arayıp kaskonuz 300 liraya kadar muafiyetli, sizde hata bulunursa ödeme yapmak zorunda kalırsınız bu yüzden araca başlatmadım, dedi. Ben de evet başlamayın eksperden sonra hallolsun dedim.
1 gün sonra aradı 8 de 8 kusur karşı tarafta aracınıza başlatıyorum şu güne biter denildi. Gittim arabayı aldım ki hasar bölümünde çalışan kadına tanıdık vasıtasıyla ulaşmıştım. Eyvallah diyip çıktık.
Bugün aradık kadın bizi hatırladı, sigortanızı arayın ne diyorlarsa yapalım deniliyor, sigortaya mail attım daha dönmediler, ayrıca bir şey yapamazsınız olan oldu diyenler var.
Bu işi kolay yoldan mı çözelim, dava açıp götlerinden kan mı alalım bu konuda neler yapabiliriz? Hem hasarsızlığımı bozdular, hem kaskom fazla geliyor.
Konu Lov-Yardır abimizden izinlidir.