Artık benim de bir araç konum olsun istedim
Konuyu biraz uzatıcam şimdiden okuyan takip edenler için teşekkürler
***** birçok erkek gibi bizim de küçüklükten gelen araba merakımız olmasından dolayı 18 yaşına girer girmez ehiyeti almamdan sonra evdekilere zorla baskı yapa yapa ilk aracımı 4 sene sonra yani geçen sene nisan ayında almış bulundum. İlk araba ilk heyecan herkes gibi bende uykusuz geceler geçirdim. Arada araba aşağıda duruyo mu diye gece uyanıp aşağı bakmalar falan
***** çok beklemiştim ve ilk aracım 95 model Uno 70s oldu:
ilk fotoğrafını bulamadım bildiğimiz stok unoydu iştealır almaz gidip öğrenci işi basıklık hastalığı için yayları kestirmiş bulundum
üni okuduğum için harçlıkları biriktirip yemeyip içmeyip bişeyler yapmaya başladım :
sis yoktu taktırdık tabi sislere xenon taktık falansinyalleri sabitledik falan kendimce bişeyler yapıyodum işte..
![]()
Ardından kapakları söktüm değişik jant rengi olaylarına falan girmeyi de denedim ilerledikçe görceksiniz zaten:
Sonra okul bitti yaz tatili geldi çalıştım kazandığım parayı tamamen arabaya yatırmaya başladım.. Tamponlar soluktu farlar göstermiyodu falan hepsini yenileriyle değiştirdim ardından lastik lip, eg rüzgarlık falan geldi ve sonuç:
Dış kısım bittikten sonra ufaktan müzik tesisatı işine girdim ama fotoları yokArdından aracın ufak oluşu ve biraz dokunuşlarla zevkli hale geldiğini öğrendikten sonra ufaktan motora girmeye karar verdim. custom filtre uydurduk bronz baskı takıldı. bi de düz borudan sonra çok araca şaka yapmışlığım vardı yani
Neyse unoyla maceram buraya kadar sürdü ardından clio rsi takasına girdim. Bu andan sonra beni hayattan soğuttu ilk zamanlar sağolsun kendileri***** eski ve biraz da yorgun bi araçtı. Sağını yaparken solu çıkıyodu falan ama yolda hiç bırakmadı
Bu halde kız arkadaşım ve kardeşim dediğim arkadaşım büyük destek oldular çünkü bir ara benzin döküp yakmayı bile düşündüm
![]()
![]()
Neyse fazla uzatmadan fotolara geçeyim :
Daha sonra o yandaki ne olduğu belirsiz eteği söktüm jantlarla beraber :
Ondan sonra motoruna yaklaşık 1500-2000 TL harcadıktan sonra tam artık ağız tadıyla binmek üzereydim ki o ***** gece geldi buldu beni. Ben durdum arkadaki duramayınca arada kaldım ve sonuç :
Artık bundan sonraki süreç beni baya zorladı. Bu haliyle satsam mı satmasam mı arasında gidip geliyodum. Bir uğursuzluk vardı bende belli ama arabadan mı yoksa benden mi kaynaklanıyo onu hala çözmüş değilimKazadan sonra yaklaşık 3 hafta boyunca sigortadan haklı olup olmadığımın belli olmasını bekledim falan. İşlerim hiç rast gitmiyodu derken sonuç belli oldu ve 3200 TL hasar çıktı. Bende yine arkadaşımın gazıyla komple kaporta boyaya girmeye karar verdim.
Yapım aşamasının fotolarını bulamadım astara girmiş boyanmaya hazır hali:
![]()