renk çok yakışmış. güle güle kullanın
Güzel emek harcanmış MaşallahSGN 49 bizim dükkanın orda egzozcudaydı bir ara. Bundan uzun zaman önce. Kormetel jant vardı falan
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah çok güzel araç. Allah kazadan beladan korusun. sanırım bikaç kez gördüm bu aracı. yakın yerlerde oturuyor olabiliriz, resimlerde dar sokaklar, mahalle araları felan oturduğum muhite benziyor. neresinde oturuyosun bursanın?
teşekkürler (:
teşekkürler renk güzel karar olmuş gibi
yordu beni biraz ama değdi gibi duruyoaldığım arkadaş istanbulda öğrenciydi ama o kadarını biliyorum olabilir dediğin gibi
teşekkürler
spoiler aldığımdan beri vardı ben de elden geçirtip kalsın diye dokunmadım hiçuno ilk göz ağrımdı yeri hala çok farklı
teşekkürler yorumunuz için incirlide oturuyorum yakınlardaysanız görmüş olma ihtimaliniz yüksek
Allah gönlüne göre versin kaza bela uzak dursun![]()
maşallah, çok güzel. bu araçlarda bir kırmızıyı birde laciverti seviyorum. apayrı oluyor. önü dip basıcaksın çok değiştiriyor arabayı. başka hiç birşeye gerek yok. çok seri arabalar, ama içleride bir okadar basit ve çabuk dökülen kopan elinde kalacakmış hissi veren bir araba. ama iyi gazlıyor bu aletler. umarım artık işeleriniz yolunda gider![]()
TR - B13
Valla bende diplemek istiyorum da onun için biraz daha zaman var gibi. Geri kalan herşeye katılıyorumama yavaştan uğraşıyoruz işte napalım
bahtsızlığım devam etmekte malesef
Evet yakınmışız gerçekten bende boş geçmem hatta tanışmak da isterim en kısa zamanda
An itibariyle araç yine bi süre yatmak suretiyle rölantisinde bi ayarsızlık var sanırım rölanti motoru bizlere ömürBi de şu anda tekliyo sanırım bujilerden kaynaklanıyo sabah erkenden gidip baktırmam gerekicek. Tenekeleri de takamadan satıcam galiba bu gidişle
![]()
An itibariyle jantları da taktım![]()
Foto çekme konusunda aşırı özürlüyüm detaylı foto çekcek insancık aranıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)