3 kasaya benzıyor![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Concept konsept olarak kalmış oysa çok farklı olacakmış gibi duruyorduBildiğimiz f30 un coupesi olmuş. 4 serisi yerine 3 deselermiş de gelenek bozulmasaymış bari.
![]()
cok guzel olmus agresıf duruyor resmen tam alıncak araba olmus gercektende. alıncak arabada 150 den asagıya olmaz artık![]()
doğuştan araba manyağı
konsept hali ile sürselerdi keşke piyasaya.. öyle çok daha yakışıklı idi.. hoş böyle de güzel![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
M paket olmadığı için sade görünüyor,M paket ile hırçınlığını yakalayacaktır..
Eleştirileri ciddiye almıyorum araç efsane olmuşForumdan güzel araçlar çıkıcaktır
Golf MKVII 1.6 Tdi
Consept hali çok daha güzeldi. Bu tasarım onun yanında sade kalmış. 3 serisinden çokta ayrılmamış. Üzüldüm
İşte konsept araçları bu yüzden sevmiyorum ne bekliyorsun ne çıkıyor :
Ya kızlar 3 serisi coupe olmayacak artık. 3 serisi coupe 4 serisi olarak çıktı. 3 serisinin kopyası diyenlere duyurulur. 4 serisi = 3 serisi tek kapı demek artık.
bence bmw de kendını Yitirmeye Başladı mercedes gibi.
A-b-cls gibi serilerlerle uretimi artırmaya calısıyo gibi geldi. Son yıllarda Bu şekilde aynı kasayı oynayarak bakşa isimle çıkartması Çok üzüdü bende birazdaha yaratıcı ve nesılden nesile akacak bi araba yakmalarını izterdim.
Mesela :e30-e36 gibi....!
conceptte gazla gazla milleti, dip photoshoplu fotoları daya, ondan sonra sür piyasaya. Herkesin yaptığını yaptılar malesef...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)