Mavi olan m paket bence (ortadaki)
Bizde biliyoruz bunun 3 serisinin coupesi olduğunu. Ben sadece conseptteki gibi farklı ve radikal bir tasarımla gelmediğini belirttim.
3 serisinin coupesi artık kalkıyor 3 kupeler artık ayrı bir model olarak 4 serisi oluyor.
aynı clio hatchbacklerin symbol olması;
sedan meganların fluance olması gibi
Kaç tane konsept tasarım olduğu gibi geldi önümüze ? Hiçbiri..
Dediğiniz gibi coupeleştirilmiş bir 3 serisi,bi kısmı hariç heryeri aynı olacak tabiki
Evet,Estoril olan M pakete benziyor..İnce detaylarını görmeden kesin konuşamayız tabi.
Ben bir bmw fanı olarak yazıyorum olmadı bu araç. 4 concepti gösterip böyle basit bir araç çıkarmamalıydılar. Sonuçta hem 4 serisi diye değişiyor hem de efsane olabilecek bir araçtı. Bmw nin bu iç tasarımıda baydı artık kaç yıldan beri aynı iç tasarım. Concepti bırakıp bu aracı yapmalarının tek açıklaması maliyettir. Artık ne yazık ki tüm markalar aynı yolu izliyor. Conceptin bir ruhu vardı, bunda hiçbirşey yok. f30 un tek kapısı olmuş.
BeylerAraba zaten 3 serisinin coupesi. C180'e benzeyecek değil ya
Artık 4 serisi diye adlandırılıcak sadece.
http://www.bmwblog.com/wp-content/up...esigns75-1.jpg
Bu hali bizi bitirmişti
Comparo: New BMW 4 Coupe Versus the Old 3 Coupe - BMW 3-Series Forum (F30 / F32) | F30POST
e9x ile karsilastirilmis..
90bin euro dan cikicak satisa 420i olarak. ve 2015 te grandcoupe si cikicak
M4 muhtemelen değişmez
Bence gayet başarılı duruyor..
![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
consept aracından sonra tam bir hayal kırıklığı oldu benim gözümde. Bence e92 çok daha güzel bir araçtı.
2 serisi coupe daha hoş olacak ufak olduğu için daha estetik duracak muhtemelen.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
435i alınır, güzel yüklenir, 0-100 4,5 sn'nin bile altına inebilir... dizayn olarak ben başarılı buldum, her türlü body kit yakışır bu araca, renk seçimiyle beraber e46 coupe efsanesine yakın bir talep olur diye düşünüyorum...
e90'dan sonra toparlaması çok zor oldu BMW'nin ama bence eşiği atladılar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)