User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
51 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: vtec2'ye SAFC , VAFC , AEM FlC veya başka önerisi olan...?

serda-R
    Misafir

vtec2'ye SAFC , VAFC , AEM FlC veya başka önerisi olan...?

merhaba arkadaşlar....2005 civic sedan vtec2 sahibiyim....aracımda otto 4-1 42 lik racer headers , otto kat iptal tüpü , 52 lik ara borular , otto carbon son susturucu , tampon bağlantılı pipercross venom kit , çift tırnaklı performans bujileri gibi çıtır çerez mevcut.....artık olağan olan bu değişikliklere safc2 uygulamayı düşünüyorum....yada daha etkili olabilecek başka önerilerinizede ihtiyaç duyuyorum...burda amaç araç performansını atmosferik olarak optimum(araca zarar vermeden) seviyeye çıkarmak olmalı diye düşünüyorum.....bilen tecrubesi olan ve kullanılabilecek ekipmanları + ve - ile şuna göre şu avantajlıdır,şu ayarı bunda yapabilirsin gibi yorumlarsanız çok daha memnun olurum...(örneğin vafc de vtec açma zamanına müdehale edebiliyorsun ama safc de bu yok gibi bilgi paylaşımlarınız bekliyorum...)şimdiden yorum yapan arkadaşlarıma teşşekür ederim...herkese iii formlar...

aracımın birkaç fotosu ;

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    safc nin bir etkisini görmessiniz sizin yerinizde olsam turbo uyguylaması yapardım
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

serda-R
    Misafir
    turbo için daha zaman var...şuan atmosferik olarak bişeyler yapmaya çalışacam...etkisini görmezsin derken bi kriter varmı ? yada safc2 için konuşacak olursak ; ayarlarını kim yapabilir ? aracın performansına hiç bi getirisi olmazmı ? headers takmadan öncede bişey olmaz demişlerdi ama stock vtec2 lere göre aracım çok iii durumda şuan...ahım şahım bişey beklemiyorum zaten...ama safc2 uygulansa bana getirisi ne olur ?

bir sitede ; ''' arabamda safc2-sebrıng son susturucu-pıperx aır ıntake-ozel kat ayar var...cekısı safc2 ayarından sonra ınanılmaz arttı...dahada abartabılırım ama o zamanda 2000devır altı kullanırsam fakır karısımdan dolayı motoru elıme alırım..bu kadarı yeter...(14.5-15 arası su an dusuk vıteslerde...5.vıteste 15.5lara gelıyor...) '''

şeklinde bir yorum vardı...gerçeklik payı varmıdır...hem performans hemde motora vereceği zarar açısından soruyorum....hiç kullanan takan varmı acaba ?

adıge
    Misafir
    Öncelikle oz hydra ları söküp daha hafif bir jant al bence 17inç tanesi 10kg civarı.
    Atmosferik olarak safc,vafc yerine e manage blue vs. pigyback tak daha iyi, benzin dışında vtec'ide kontrol edebilirsin, avansta verirsin.

serda-R
    Misafir
    Alıntı adıge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle oz hydra ları söküp daha hafif bir jant al bence 17inç tanesi 10kg civarı.
    Atmosferik olarak safc,vafc yerine e manage blue vs. pigyback tak daha iyi, benzin dışında vtec'ide kontrol edebilirsin, avansta verirsin.

eywallah....peki bunu uygulayan ve önereceğiniz bir yer varmı ? maliyetleri ne kadar olur....uygulayıp dynoda sonuç alan varmı....jant konusunda hem fikirim ama önlere 2 lastik alırım slick olur biter ...görünüşte önemli nede olsa...yorumun için teşşekür ederim...

adıge
    Misafir
    Alıntı serda-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eywallah....peki bunu uygulayan ve önereceğiniz bir yer varmı ? maliyetleri ne kadar olur....uygulayıp dynoda sonuç alan varmı....jant konusunda hem fikirim ama önlere 2 lastik alırım slick olur biter ...görünüşte önemli nede olsa...yorumun için teşşekür ederim...
    görüntüde önemli tabi, bende hydra kullandım çok sade güzel jant ama ağır malesef.
    Ankara'da olsan yardımcı olurdum, maliyet olarakta değişir, 400ytl civarı e manage blue ilanları vardı sitede. Atmosferik olarak blue kullanıp dyno sonucu olan bilmiyorum.

serda-R
    Misafir
    eywallah ADlGE....yorumların ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim....

arkadaşlar başka görüşü ve bilgisi olan varmı ?

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu nimetten yaralanayım bari
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

serda-R
    Misafir
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu nimetten yaralanayım bari

öle olsun bakalım......burdada karşılaştık....

GÜNCELLLLL......

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serdar bence de yavaş yavaş turbo parçalarını al
    ben neden bu zamana kadar headers almadım sanıyosun
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serda-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öle olsun bakalım......burdada karşılaştık....

GÜNCELLLLL......
    bursada bitane vtec II turboluyolar dün akşam gidip baktım daha yapılacak çok işi var ama bitince bi görmek lazım. yaw şöle tamirciyle akraba oldurmucak sorunsuz 160-180 hp olsa fena olmaz dimi serdar
    MTM-PROSTOCK GARAGE

serda-R
    Misafir
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serdar bence de yavaş yavaş turbo parçalarını al
    ben neden bu zamana kadar headers almadım sanıyosun
    seni kurt seni.... ...yaw aslında haklısın turbolamak lazım ama daha zamanı var...araştırmalar var ama daha önümüzdeki 2009 yazında olacak...biliyorsun bi ara type-r a fena sarmıştım....direkten döndü.....

serda-R
    Misafir
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bursada bitane vtec II turboluyolar dün akşam gidip baktım daha yapılacak çok işi var ama bitince bi görmek lazım. yaw şöle tamirciyle akraba oldurmucak sorunsuz 160-180 hp olsa fena olmaz dimi serdar

wallaha öle depse'cim( )....aslında çok zor değil ama turbo konusu çok ustalık istiyor...deneyimli birilerine yaptırmak lazım...bu iş birazda yürek ister...binmeye tek araban varsa bikez daha düşünmen gerekiyor....+ 0,5 - 0,6 bar yapılı çok araba var piyasada vtec2 lerde....daha spesifik bişeyler olmalı....daha barı nekadar yükseltebilirsin mesela....sorunsuz bi şekilde tabi....ama 0,5 bar bile oldukça tatminkar...videolardan izlediğim kadarı ile.....ben en az 1-2 sene daha atmosferik devam etmek istiyorum....bakalım hadi hayırlısı.....

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgilerime göre bizim motor 0,8'e kadar dayanabiliyor.
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw diyorum ya işte tamirciyle akraba oldurmasın yeter bi arabam daha olsa garanti turboladım bunu. sürekli kullanım için sonradan turbolanmış bi araba bana mantıklı gelmiyor hiç
    MTM-PROSTOCK GARAGE

serda-R
    Misafir
    güncelllll.......

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evren diye bi arkadaşım var. uğraşıyor ama gerçekten bişey alamıyor ama trbo kitleri mevcut güzel turbo kiti güzel bir enjektor+pompa+ECU + BURası önemli ( Adam gibi yapılırsa (monte edilirse) sorun yaşamasssın)

ama şölediğim şu 300 milyon 500 milyon içi işcilikten titizlikten kaçarsan hepsanayidesin emin ol
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

serda-R
    Misafir
    teşekkürler OZ yorumun için....uğraşan arkadaşda en azndan tahmin edebiliyorum ...atmosferik pek bi getirisi olmayacak ozaman belli oldu...

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav bu arabalar vtec 2 diemi geçiyo ...?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)