asyadan avrupa yakasından kimler seyirci olarak gitmeyi planlıyor ? buluşma vs varmı?
asyadan avrupa yakasından kimler seyirci olarak gitmeyi planlıyor ? buluşma vs varmı?
biraz erken olmadımı yahu10 gün var daha
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bu arada açılmış konuya istinaden yazıyım taşımacılıkla uğraşan avrupa yakası ve anadolu yakası kimler var ise bana bir pm atsın belirgin noktalardan vasıtası olmayan arkadaşlarımız için servis kaldırmayı düşünüyoruz .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
servis olayı olursa ben ankaradan gelmeyi düşünüyorum yada nasıl gelebilecegimi tarif edebilecek birisi varsa
Konu çok yerinde olmuş. Geçen organizasyona Onur olmasaydı Levo'yla gidemeyecektik
Ben de vasıtasızım ve avrupa yakasından gelmeyi düşünüyorum. Bakırköy ya da Bahçelievler tarafındayım. Bir şekilde organize olalım, içimizden arabayla gideceklere ortak olalım ya da servis gibi bir şey ayarlayalım.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Oluyor. Rahatsızlık olabilecegin bir ortam yok![]()
Tamam neden olmasın,haber bekliyorum ozaman![]()
ana duyuru ekranına tıkladım ama sayfaya ulaşamadım seyirci katılımı kaç lira veriyoruz? ve etkinlik kaç gibi başlıyacak
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
avrupa yakası kagıthane alıbeykoy guzargahından 4 yada 5 arac gıdıcez yer var aracı olayan arkadasları alabılırız sımdıden yazarlarsa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)