Simdi listeye baktimda 17 cocuk kalmis. Biz organize olana kadar hepsi giydirilirBende o zaman bir cocuk seceyim alisverisini yapayim.
Abi toplu yapana kadar butun cocuklar secilir. FB sayfalarinda yazdim henuz cevap gelmedi. Yarin fln cikarim alisverise gorustugumuzde veririm sana elden.
Edit
Telefonda soyledigim konu icinde en kisa zamanda cevap bekliyorum kardesim.
öğrencimle de görüştüm, eğer yapabileceklerse yeni minilerk bulup, kontenjan açacaklar, ya da dernek üyesi öğrencimle biz bireysel olarak etkinligin kapsamı dışında kendi dernek portföylerinde bulunan önceden belirlenmiş ailelerden listede olmayan ailelere bireysel olarak, kampanya dışı, ulaştıracagız.
Bahsettigin diger konuya dair de detaylı bilgi alıp dönecegim abi.
Edit : İyi haber geldi. Listelerinde bulunmayan ama yine portföylerinde ki diger minikleri de dahil edecekler![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Minik kardeslerimiz icin yaptiklarin icin tesekkurler . Bu tarz org lari buradan surekli bilgilendir lutfen.
Elimden geldigini yaparım abi, kurban bayramı için de ara ara başka etkinlikler de , çok daha geniş çaplı bir şekilde olacaktır zaten, oluyorda
Sen de en az ben kadar yapıyorsun şuan zaten abi, asıl sana teşekkürler![]()
fb'da kota şuan doldu. Yeni bir liste tekrar yayınlanmayacak, şuan bizim forum için 10 minik kota aldım bitiyor diye. Forumdan rağbet gelirse bu güzellige ortak olursunuz, gelmez ise, bir aylık maaşı bırakır, ceketimi alır devam ederim
Şuan 10 minigimiz var dostlar ,available![]()
O 10 kisilik kotada bende var isem eger isteyene verebilirsin FB dan formumu doldurdum yarin alisveristeyim .. Banada alisveris icin bahane cikti hahaha![]()
Kotayi dolduramazsak bir sekilde hallederiz kardesim.
Artik dahil degilsin). Suan 10 minik icin ben almis bulunuyorum. Fazlasina ihtiyacimiz olursa yenide talep edebilirim.
Arkadaşlar,bir kac p.m alinca yazma ihtiyaci duydum tekrar. herkes bir çocuk ustlenmek zorunda degil. Hükmünuz gucunuz butceniz yettigi olcude yollayabilirsiniz. Diger butcesine gore yollayan arkadaslarla birlestiriyorum ben.3 e 5 e bakmayin lutfen. Bu hayrin miktari onemli degil. Ne kadar paylasirsak okadar guzellesir.
P.m atan dostlara teşekkürler,p.m ler cevaplandı.
Şuan totalde konuyu ilk açtıgımdan bu yana 4.5, son aldıgım 10 kişilik kotadan 1.5 bucuk minik minik üstlendik bile
Kaldı son 8.5
Herkesin yardımının yeri dolsun inşallah![]()
Miniklerin yanaklarına gamze olmak için, haydi tech![]()
Koca forumda daha iki kisimi giydirebildik ? Gencler pamuk eller cebe uce bese bakmadan. Cocuklugunuzu hatirlayin, bayramliklarinizi giydiginizde nasil sevindiginizi hatirlayin.. Ayni hisleri kardeslerimize yasatalim.
Arkadaşlar demin Turbo&quattro , Yusuf abiyle konuştum telefonda. Şuan bir minik için alışveriş yapıyor. Geldiginde hislerini yazacaktır
Gelen p.m ler yanıtlandı![]()
Sadece 1 gece gazlamamanız yeter beyler bu çocukların sevinmesine , bir düşünün...![]()
Ufak ufak destekler geliyor, p.m ler atılıyor, hesap no'ya akmasa da damlıyor. teşekkürler herkese. Allah gelenin yerini doldursun, kesenize bereket.
Pazartesiye kadar daha çok minigi güldürme şansımız var. Herkes den az çok demeden yardım bekliyorum dostlar
Söyleyecek söz bırakmamışsın kardeşim.
Pazartesi akşamı öğrencimle alışverişe çıkacagız biz de, hem o vakte kadar forumda da para toplanır direk hepsiyle alışverişi hallederiz diye düşündük.. O vakte kadar alsam olur.
Alışveriş sana da yaramış abi, sen minigin begenebilecegi şeyler seçeyim derken U.S style bir şeyler seçmişsindir şimdi : ))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)