User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Noter satisi olmayan araci gerİ almanin yolu nedİr

powerfuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Noter satisi olmayan araci gerİ almanin yolu nedİr

slm arkadaslar oncelıkler herkezın bayramını kutluyorum
    hıkaye cok uzun ben cok kısa yazmaya calısıcam
    aracı 7 bın tl almak ıcın bırısıyle anlastık 3500 tl nakıt elden verdi geri kalan 3500 tl de 1 hafta sonrasına senet yaptı senet gunu 3 ay kadar gecti paramı alamıyorum
    1000 tl de hesabıma havale yaptı 2500 tl alıcagım kaldı sahıs aracla kaza yapmıs fotosunu attı onden 2-3 bın tl lık bır masrafı var aracın satısı bende bu aracı yada paramı nasıl gerı alabılırım adamın ustune hıcbırsey yok ne yapmak lazım
    aracı gıtıp bulundugu yerden cekıcıyle alsam yasal olarak basım derde gırermı

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polisin alma yetkisi yok , savcılığa şikayet et şahıs aracı polise teslim ediyor ordanda arbanı alıyosun,mahkeme kararı ile yani ,

benzeri bi olay başımıza geldi aracımızı aldık
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polise aracim calindi diye ihbar yap, sonrada aracin yerini buldum de ekiple beraber gidin alin ! Olsun bitsin zaten sana olan borcu kadar masrafi varmis aracin odedigi parayla yaptirirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çalıntı ihbarı neden versinki karşı tarafında başını belaya sokmaya gerek yok , iki tarafında suçu var bence,

madem öyle satışı vermeden aracı vermiceksin öyle değilmi ?, adama ulaşamıyo deilki belliki irtibat halinde,sonuçta fotoğraflar gelmiş havale yapılmış vsvs
    Oğuzhan ÖKSÜZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar calıntı ıhbar yalan ıhbar oluyor aracı karsı tarafa kendım verdım ruhsatıyla anahtarıyla
    calıntı olmadıgı ıcınde hıcbır sekılde arac hakkında yakalama cıkartılmıyor ben calıntı dıyıp aracı gerı alabılırım ama alan adamın bası belaya gırıcek bu sefer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çalıntı ihbarı neden versinki karşı tarafında başını belaya sokmaya gerek yok , iki tarafında suçu var bence madem öyle satışı vermeden aracı vermiceksin , adama ulaşamıyo deilki irtibat halinde sonuçta
    1 hafta sonra odemek uzere anlasmis 3 ay gecmis odememis, uzerine kaza yapmis. Birine vurup hayatina mal oldugunu dusunmek bile istemiyorum. O zaman arasin aracimi geri ver desin veriyorsa sorun yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powerfuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar calıntı ıhbar yalan ıhbar oluyor aracı karsı tarafa kendım verdım ruhsatıyla anahtarıyla
    calıntı olmadıgı ıcınde hıcbır sekılde arac hakkında yakalama cıkartılmıyor ben calıntı dıyıp aracı gerı alabılırım ama alan adamın bası belaya gırıcek bu sefer
    Adam parani odemiyor, uzerine hicbisey yok diyosun, aracini geri vermiyor? Paranida vermiyor? Sen diyosun ki basi belaya girmesin ? E o zaman helal et gitsin. İlla durumu iyilesince bi gun oder diye dusun, odemezsede sadakan olsun .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 hafta sonra odemek uzere anlasmis 3 ay gecmis odememis, uzerine kaza yapmis. Birine vurup hayatina mal oldugunu dusunmek bile istemiyorum. O zaman arasin aracimi geri ver desin veriyorsa sorun yok.
    aracıda gerı vermıyor kalan 2500 tl borcunuda vermıyor senet ustunden 1 ay gecınce 1000 tl para gonderdı hesabıma telefon numarasını kapattı 1 ay kendısıne ulasamadım sonra yenı bır numaradan arayıp parayı su gun verıcem dedı ama yıne vermedı defalarca soz verdı ama parayı vermedı 1 hafta once evıne gıttım kredı cekıp verıcem dedı o gun geldı yıne vermedı yıne evıne gıttım evde yok dedırttı arkadasından bı numaradan msj geldı hesap no ver gonderıcem paranı dıye yıne gondermedı ve suan telefondan kendısıne ulasamıyorum anca evıne gıdıcem ama ondada evde yokum dedırtıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam parani odemiyor, uzerine hicbisey yok diyosun, aracini geri vermiyor? Paranida vermiyor? Sen diyosun ki basi belaya girmesin ? E o zaman helal et gitsin. İlla durumu iyilesince bi gun oder diye dusun, odemezsede sadakan olsun .
    dedıgım gıbı bu konunun oncesıde var onu yazmadım o sebepten suanda bırsey yapmıyorum o da cok uzun hıkaye cozum olucaksa ozelden ısteyene yazarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde demek istediğim yolu yordamı var , savcılığa veriyosun senden çıkıyor daha sonra aracını almaya gidiyorsun
    Oğuzhan ÖKSÜZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sımdı birisiyle gorustum araca parca alıyormus aracı yaptırma pesınde

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem paramı vermiyicek , Hem oyalıyıcak bu zamana kadar , Hem araçla kaza yapıcak , Birde satışı bende olucak ?

Şuanda foruma yazmaya harcadığın dakikalara yazık abi direk git polise ihbar et çalındı diye senin başın ağırıcağına onun ağrısın hem parayı vermiyor gidip kaza yapıyor ? Ya yaya birine çarpsaydı hapislerde sen sürünücektin o değil..

Kurtlar Vadisindeki Muro'nun sözünü hiç unutmam : Lanet Olsun Şu İçimdeki İnsan Sevgisine..

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hem paramı vermiyicek , Hem oyalıyıcak bu zamana kadar , Hem araçla kaza yapıcak , Birde satışı bende olucak ?

Şuanda foruma yazmaya harcadığın dakikalara yazık abi direk git polise ihbar et çalındı diye senin başın ağırıcağına onun ağrısın hem parayı vermiyor gidip kaza yapıyor ? Ya yaya birine çarpsaydı hapislerde sen sürünücektin o değil..

Kurtlar Vadisindeki Muro'nun sözünü hiç unutmam : Lanet Olsun Şu İçimdeki İnsan Sevgisine..

sizin yaşınızdaki üyeler neden bu kadar alevli yaştan dolayımı ? dikkat ediyorum bir kaç seferdir senin yaşındakiler garip yorumlarda bulunuyor

birine çarpma kısmında haklısınız yalnız bu seferki durumda sanki biraz iyi niyette var gibi geldi ama siz bilirsiniz insanları tanırsınız vermese son 1000 lirayıda vermez
    körler sağırlar

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polise çalındı dediniz karşı tarafı yakaladılar , peki karşı taraf havale bilgilerini çıkardı ben aracı satın aldım bu da bir miktar parası dese siz ne diyeceksiniz senet yaptık dese ???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin yaşınızdaki üyeler neden bu kadar alevli yaştan dolayımı ? dikkat ediyorum bir kaç seferdir senin yaşındakiler garip yorumlarda bulunuyor

birine çarpma kısmında haklısınız yalnız bu seferki durumda sanki biraz iyi niyette var gibi geldi ama siz bilirsiniz insanları tanırsınız vermese son 1000 lirayıda vermez
    Ortada bir haksızlık var bende yorumumu ortaya koydum abi herhangi bir alevlenme yok madem tamir ettirmeye para buluyor önce getirip arabanın parasını verseydi tamir ettirene kadar satışını alsaydı sonra ne yaparsa yapsın haksızmıyım ?

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ortada bir haksızlık var bende yorumumu ortaya koydum abi herhangi bir alevlenme yok madem tamir ettirmeye para buluyor önce getirip arabanın parasını verseydi tamir ettirene kadar satışını alsaydı sonra ne yaparsa yapsın haksızmıyım ?

o iş dediğin kadar kolay olmuyor, dikkat ettiysen tamir parasını söylemedim 1000 lira daha vermiş son kalan borcunu bana biraz iyi niyetli bir yaklaşım olarak geldi, yangına körükle gitmeye gerek yok düşünerek hareket etmek lazım
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polise çalındı dediniz karşı tarafı yakaladılar , peki karşı taraf havale bilgilerini çıkardı ben aracı satın aldım bu da bir miktar parası dese siz ne diyeceksiniz senet yaptık dese ???
    Diyelimki Havale bilgilerinde açıklama kısmında araç ile ilgili bir not yazmıyorsa (xx plakalı araç ücreti vs.) senettede yazmıyorsa e birde ortada satış yok nasıl bir hak iddaa edicek ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o iş dediğin kadar kolay olmuyor, dikkat ettiysen tamir parasını söylemedim 1000 lira daha vermiş son kalan borcunu bana biraz iyi niyetli bir yaklaşım olarak geldi, yangına körükle gitmeye gerek yok düşünerek hareket etmek lazım
    Tamam iyi güzel abi 2.500-TL borcu varmış 1.000-TL göndermiş geriye kalmış 1.500-TL ee sonra ? 1 ay telefonlara bakmamış evde yok dedirtmiş,kredi çekicem demiş,hesap no istemiş göndermemiş , aracı yaptırıyormuş peki bu tamir parası nerden geldi havadanmı ? Ben burda hiç iyi niyetli bir yaklaşım göremiyorum varsa gören buyursun.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çalıntı ihbarı verirseniz adam para aldığına dair diye belge sunarsa yalan ihbar falan başınız ağrıyabilir.Hukukçu yada polis birine danışmak lazım.Noterden ihtarname falan çekilebilir.Yada savcılığa başvurulabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)