User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Noter satisi olmayan araci gerİ almanin yolu nedİr

H.KELEŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı frkn_yzc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araci alan sahisin ismi selim er mi
    Suan varya acaip guldum selim nerden cikti kusura bakmayin konuyla alakali degil ama

frkn_yzc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı H.KELEŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suan varya acaip guldum selim nerden cikti kusura bakmayin konuyla alakali degil ama
    nerden cikti soylim denen vatandas benim aracimi aldi ve arkadasin magdur oldugu sekilde beni magdur etti vede ayni yalanlarla defalarca oyaladi baktim olamayacak onun anladigi dilden konusaraktan arabayi istedik korkusundan arabayi bile kendisi getiremedi cekiciyle yolladi arabayi hemde oyle boyle bi korku degil cekiciyle arabayi bostanci sanayiye yolluyor ordan baska bir cekiciye yukletip yolluyor floryaya cekiciyi konustururuz diye. Ayrica bu iki kere benim ruhsatimi benziciye rehin birakaraktan iki farkli benzinciden para aliyor ikinci aldigi benzinci sikayet edince karakolluk olduk tutanagi seneti vede sahsin kimliginin resmini gosterince fotografi goren karakoldaki polisin ifadesi aynen soyle aaaa bu bizim dolandirici selim. Ayrica bu vatandas gemiciyim diyor ve gemi adami yetistiriyorum diye milleti dolandirip parasini aliyor falan filan bunu burdan niye anlatiyorum burdaki arkadaslar okudugunda akillarinin bi kosesinde kalsin diye onlarda ayni hataua dir forumda isim benzerligi bulanan arkadas varsa kusura bakmasin. Arkadasa aracini alan sahis mi diye sordum cunku eger oysa bi telefonla aracini geri alabilirim diye yardimim dokunur diye sordim. Sanirim yeterince aciklayici olmustur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senet imzalayıp haciz kaldırmak en mantıklısı her zamanki yaptığımız şey...

pcvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polise çalındı olarak değilde alıkoyuldu diye şikayette bulunulamazmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selim nerden cikti soylim selim er denen vatandas benim aracimi aldi ve arkadasin magdur oldugu sekilde beni magdur etti vede ayni yalanlarla defalarca oyaladi baktim olamayacak onun anladigi dilden konusaraktan arabayi istedik korkusundan arabayi bile kendisi getiremedi cekiciyle yolladi arabayi hemde oyle boyle bi korku degil cekiciyle arabayi bostanci sanayiye yolluyor ordan baska bir cekiciye yukletip yolluyor floryaya cekiciyi konustururuz diye. Ayrica bu selim iki kere benim ruhsatimi benziciye rehin birakaraktan iki farkli benzinciden para aliyor ikinci aldigi benzinci sikayet edince karakolluk olduk tutanagi seneti vede sahsin kimliginin resmini gosterince fotografi goren karakoldaki polisin ifadesi aynen soyle aaaa bu bizim dolandirici selim. Ayrica bu vatandas gemiciyim diyor ve gemi adami yetistiriyorum diye milleti dolandirip parasini aliyor falan filan bunu burdan niye anlatiyorum burdaki arkadaslar okudugunda akillarinin bi kosesinde kalsin diye onlarda ayni hataua dusmesinler. Bu arada selim er tra bzon surmeneli dir forumda isim benzerligi bulanan arkadas varsa kusura bakmasin. Arkadasa aracini alan sahis selim er mi diye sordum cunku eger oysa bi telefonla aracini geri alabilirim diye yardimim dokunur diye sordim. Sanirim yeterince aciklayici olmustur
    Bende taniyrum kendisini bizimde bi konumuz gecti senin sattigin araba neydi ve cezadaydi nitelikli dolandiriciliktan dosyallari patlamis ve suan disarda sanirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı H.KELEŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende taniyrum kendisini bizimde bi konumuz gecti senin sattigin araba neydi ve cezadaydi nitelikli dolandiriciliktan dosyallari patlamis ve suan disarda sanirim
    Honda prelude sizin konu neydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda prelude sizin konu neydi
    Kirmizi prelude ve zaten bizim oranin cicugu ailesi hanimi ablasi enistesi tniyoruz ama onda bu is hastalik yakinlarina bile 50 kere afaroz ettik ettiler vs ama yok huylu huyundan vazgecmiyor bide kosele sirat utanma ar namus seref haaysiyet hic bisey yok elden bi para verdik arkdasimz biliyruz noldugunu ama snra bide kabadayilik yapti vs vs snrasi ***** onemli bsey deil miktarida onemli deil niyet onemli yazik yani neyse Allah islah etsin ozunde iyidir ama bu tarz seylere cok duskun oda oyle bi delikanli...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok lacivert fb plaka

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)