Pistte ve günlük kullanımda keyif vericek , modlanabılır araç tavsıyenızi istiyorum..
Bütçem maximum 100.000 TL
Pistte ve günlük kullanımda keyif vericek , modlanabılır araç tavsıyenızi istiyorum..
Bütçem maximum 100.000 TL
997tt![]()
![]()
![]()
Dr.ECU
Seçenekler birbirinden alakasız.. 4cekerler varken önden çeker almanın mantığı yok bana göre.. Ben olsam aralarından subaruyui alırdım
Tango-1 never dies.
O butce ile s3 alip motor ici yapip stage 4 alt yapisiyla stage 3 olarak piste girerdim(amac limitinde kullanmadan uzun omurlu kalabilmek).Hafifletme (koltuk stepne vs sokme) ve yol tutus uzerine butcede kaliyor sanirsam coil lastik fren gelistirmeleriyle hem gunluk hem pist icin ideal bir arac yaratilabilir.
Ek:Bana kalsa siteden birisi a4 unu satiyordu yapili ve guzel bir aracti sahibindende de vardi bir ara hic bu kadar butce ayirmadan o aracla katilirdim o da ayri mesele.
Neyden keyif aldigini bilmiyorum ama ben birinci olamayacagim bir yaristan keyif almam, o yuzden 100.000 butceye onden ceker bir arac alir, modlar, klasmanimda birinci olurum. Benim icin tum 4 cekerlerden ve arkadan itislilerden daha cok zevk vermis olur. En hizli onden ceker aracin pilotu olmak demek tescilli iyi pilotaj demektir.
4 ceker alirsan en hizli olman icin su an ki pist rekorunu kirman gerekiyor ki 100.000TL butce yukaridaki 4 cekerlerin anca stogunu almaya yeter, dort tanede jant lastik alirsin para biter.
Arkadan desen yine 4 cekerle ayni, tamam ayni demeyelim sadece 2sn daha dusuk rekoru, arada daglar yok onden cekerlerdeki rekor gibi, o yuzden gene yalan olur birincilik.
Rollingde hizli gidersen plakani herkes tanir ama pistte en hizli olursan herkes seni tanir bunu unutmamak lazim.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
4Çekeride arkadan itişide kullanmış biri olarak. Pist için 40k liraya pologti dsg alır. 10K lira moduna harcar. İstanbukparkta bile 2:30 ve altına koşmaya bakardım
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Güneş'in 2.paragrafına katılıyorum.
Ben de yerinde olsam o kadar parayı 1 arabaya yatıracağıma yarı parasıyla S3 yada Polo alıp gırtlağına kadar doldurmayı denerim.
Ama dersen ki ben uğraşmak istemiyorum alırım M3 binerim..
Inanin 2:30 alti kosmak gercekten cok zor (benim sahsi gorusum) 10lira harcanmis bir polo gti ile.85.000TL ye yakin hl plakali test araci megane 3 trophy i alip ustunde bolca ugrasip 2:30u gormeyi deneyebilirsiniz olaya cekise gore listeye girmek acisindan bakiliyorsa sadece.Gunlugede keyifli ve ozel bir araciniz olur.
golf R bence bunların arasında hem 4 çeker hem dsg hemde yüklenince iyi güçler alınabiliyor ...günlük kullanımda dsg olmasından dolayı çok rahat şehir içi kullanılabilir bence...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)