bende S3 derim Bz nin setupı cidden şaheser gözümde, hem cadde hem pist keyifli olur![]()
bende S3 derim Bz nin setupı cidden şaheser gözümde, hem cadde hem pist keyifli olur![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
BMW 335 coupe. Üstüne Caesar'ın yaptılklarından. Tadından yenmez![]()
Murat abi benim arabayı al sen , bütçene bire bir uygunşaka bi yana bi bak derim, fren kiti ve sway bar yapıcan sadece ki hazırda var, pistte çok keyifli olur, satmasam ben de yapıcaktım..
Volkswagen Golf 2.0 TSI R 2011 Model 100.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 134087410
Mavi tek kapı var bi tane onunla görüşebilirsin o zaman... Hem tek kapı olması daha iyi olur senin için
Anket sonuçları Evo IX a ışık tutuyor bencede Evo IX doğru seçim olur..
Son 2 Senenin Time Attack Şampiyonu Bu senede şampiyonluğu bekliyoruz...
Ayırıca World Time Attack Serisinde 3 Sınıfta Podyum Hep Evo ların.
2012 Results | World Time Attack Challenge
Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.
Teşekkürler... O zaman murat abi senın seçiminin vag lardan yana olması senin için
daha iyi olacaktır ***** japonlar günlük kullanıma pek elverişli araçlar değil hele ki
ufak tefek süspansiyon düzeltmelerinden sonra çok daha sert oluyor.Bu arada vag
gurubundan İstanbul Park için konuşuyorsak scirocco r çok başarlı bir araba kullanıp
etkilendiğim ender araçlardan birisi..
Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.
Scirocco r listede yok diye yazmadim ama guzel bi setupla onden ceker listesinin basina oturabilecek potansiyeli var.Gunluktede cok keyifli olur.
haldex controller üniteli 4 çeker düz vitesli çok keyifli olur. varmı böyle bişey tr.sınırlarında acaba.
TeamPASAOGLU
e46 m3ün her türlü şekli var .
stock motora SC kit yürüyenede birazmasraf edildimi pistte iyi iş yapar diye düşünüyorum)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)