User Tag List

Sayfa 1/22 12311 ... SonSon
413 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 31 Ağustos İstanbul Park Pist Günleri SA Megane RS 3. Seans

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

31 Ağustos İstanbul Park Pist Günleri SA Megane RS 3. Seans

https://www.youtube.com/watch?v=Zc4W6thZMik

2:36.5

Çizgi uzmanlarından yorumları alabiliriz.Frende daha payı vardı limit değil ama 3. seans olduğu için zorlamadım.Son turda iyiydi ama gümbürtü koptu bende pite çıktım meğersem telefon dayanmamış yol tutuşa.İyi seyirler..

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erken giriyorsun.
    Fren noktalarin hep farkli.
    Gaza gec oturuyorsun.
    4 sec daha iner rahatlikla.
    Bol keyifler...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Süre videodan mı yoksa transponder süresimi, güzel süre tebrikler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süre videodan mı yoksa transponder süresimi, güzel süre tebrikler
    Transponderla.Tesekkurler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erken giriyorsun.
    Fren noktalarin hep farkli.
    Gaza gec oturuyorsun.
    4 sec daha iner rahatlikla.
    Bol keyifler...
    4saniye konusunda emin degilim o kadar dusecegini sanmiyorum biraz isinma sorununa yogunlasmam lazim artik.Ama biraz erken fren yaptim cok yormamak icin.Tesekkurler yorumlar icin dikkate alacagim.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çizgi uzmanlarından yorumları alabiliriz.Frende daha payı vardı limit değil ama 3. seans olduğu için zorlamadım.Son turda iyiydi ama gümbürtü koptu bende pite çıktım meğersem telefon dayanmamış yol tutuşa.İyi seyirler..
    Ben gaza çokta geç oturduğunu düşünmüyorum Zeki, erken oturunca traction kaybı oluyor 200+ ps önden çeker ile. Sana dün seans başında da söylemiştim, biraz erken giriyorsun diye, oldukça düzeltmişsin bence birazcık daha tecrübe ile tam oturacaktır. Artık pisti biliyorsun, robot gibi oturmalı çizgiler 100 tur bıraksak 100 turda da aynısını yapmalısın artık. Bence süper gelişim var, geldin istediğini aldın gittin, gerisi teferruat Tebrik ederim tekrar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben gaza çokta geç oturduğunu düşünmüyorum Zeki, erken oturunca traction kaybı oluyor 200+ ps önden çeker ile. Sana dün seans başında da söylemiştim, biraz erken giriyorsun diye, oldukça düzeltmişsin bence birazcık daha tecrübe ile tam oturacaktır. Artık pisti biliyorsun, robot gibi oturmalı çizgiler 100 tur bıraksak 100 turda da aynısını yapmalısın artık. Bence süper gelişim var, geldin istediğini aldın gittin, gerisi teferruat Tebrik ederim tekrar.
    Tesekkur ederim Orcun.Dedigin gibi 400nm kilitsiz onden gaza oturmak icin dogru zamani bulmak cok onemli 0.5saniye erken otursan tutunacagi yerde sarmaya basliyor iyi tanimak lazim araci.Yine ciksam en az 2:37lerde donerim artik biliyorsun senin tuttugun zamanda hep ayni cikiyordu bi standart tutturdum artik.Ilk yaristaki 2:44u goz onunde bulundurunca simdilik istedigimi yaptim gibi ama hedef 2:34 simdi.Tavsiyelerin cok isime yaradi her virajda dikkat etmeye calistim elimden geldigince sagolasin butun ilgin icin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bence de güzel süre, kutlarım Arkadaşlar yazmış zaten fren ve viraja girişler konusunda yorumlar belli. Pistte tur attıkça iyileşeceği aşikar
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence pilotaj oldukça güzel.
    Ama vites atarken ayağınızı sanırım gazda unutuyorsunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence pilotaj oldukça güzel.
    Ama vites atarken ayağınızı sanırım gazda unutuyorsunuz.

yok 1 aydan uzun suredir dizel jip kullaniyordum duz vites arabayi hic kullanmadan piste ciktim bide sprint booster var o da gaz tepkilerini fazla hizlandiriyor yoksa debriyaj falan yeni.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsinma ve tum diger seyler icin mod gerekli zaten.
    Gaza oturmak demek dip gaz degil. Virajin apekse gelneden,vites dusulmeli-fereken hiza yavaslamali ve gaza oturcak duruma gelinmeli. Viraj icibde sabit gaz(araca gore %20-40) cikusa dogru artmali. Bom bos birakilarak donulnez...
    100 turunda 100'un de ayni kullanilmamali. Surekli yeni seyler deniyerek ve yanlislar bulunarak cizgi oturtulmali.
    Gelisim izlenmeli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gaza oturmak demek dip gaz degil. Virajin apekse gelneden,vites dusulmeli-fereken hiza yavaslamali ve gaza oturcak duruma gelinmeli. Viraj icibde sabit gaz(araca gore %20-40) cikusa dogru artmali. Bom bos birakilarak donulnez...
    100 turunda 100'un de ayni kullanilmamali. Surekli yeni seyler deniyerek ve yanlislar bulunarak cizgi oturtulmali.
    Gelisim izlenmeli
    Haklisiniz zaten viraj oncesi vites hazir viraj icinde dediginiz gibi orta ayar bir gaz pozisyonunda bekleyip cikista tam duzlenince bastim daha onceki videomda hep erken oturdugum icin hep sarmis ve sure kaybetmistim.Stabil donmeye basladim son seansta bolca 2:36 2:37im vardir diye tahmin ediyorum.2.kez ciktim ufak tefek stil degisikligiyle 8saniye gibi indi.Bundan sonra heralde 1 saniye 1 saniye iner diye tahminim ekstra bir gelistirme yapmazsam aracta ilk seansta 32 olmasi gereken havalar 22 cikti o seans 2:38.7ydi sure mesela.Tavsiyelerinizi her zaman dikkate aliyorum tesekkur ederim elestriler bizi gelistirir zaten en azindan ben oyle dusunuyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelisim izlenmeli
    Bende buna katiliyorum. Fakat video gayet guzel ufak tefek hatalar var, gaza biraz erken az biraz dokunulabilir. Vites atarken gaza basma olayi benimde dikkatimi cekti.

Bunlarin hepsini gectim, gelisimin super! Tebrik ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklisiniz zaten viraj oncesi vites hazir viraj icinde dediginiz gibi orta ayar bir gaz pozisyonunda bekleyip cikista tam duzlenince bastim daha onceki videomda hep erken oturdugum icin hep sarmis ve sure kaybetmistim.Stabil donmeye basladim son seansta bolca 2:36 2:37im vardir diye tahmin ediyorum.2.kez ciktim ufak tefek stil degisikligiyle 8saniye gibi indi.Bundan sonra heralde 1 saniye 1 saniye iner diye tahminim ekstra bir gelistirme yapmazsam aracta ilk seansta 32 olmasi gereken havalar 22 cikti o seans 2:38.7ydi sure mesela.Tavsiyelerinizi her zaman dikkate aliyorum tesekkur ederim elestriler bizi gelistirir zaten en azindan ben oyle dusunuyorum.
    Hava kacirmis olmasin ? Benimde lastik basinclarimi ayarladilar sikinti olmadi ama ? Gerci sen Cumartesi oradaydin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende buna katiliyorum. Fakat video gayet guzel ufak tefek hatalar var, gaza biraz erken az biraz dokunulabilir. Vites atarken gaza basma olayi benimde dikkatimi cekti.

Bunlarin hepsini gectim, gelisimin super! Tebrik ederim
    Ya benimde dikkatimi cekti sonradan,diyorum ya 1aydan uzundur baska araba kullaniyordum tatilden gelir gelmez direkt piste ciktim dizel jip gaza basinca cok tepkisizdi debriyaji yukarida kavriyordu falan biraz kacmis ayagimin ayari hele sprint boosterda acikti bambaska 2 araba tesekkur ederim fark bariz zaten suredende belli ama yeterli gelmiyor daha tam limit kasmadim 2:34 yeni hedef sanirim inerde serin bir havada.Sen ne yaptin bugun var mi sureler?

Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hava kacirmis olmasin ? Benimde lastik basinclarimi ayarladilar sikinti olmadi ama ? Gerci sen Cumartesi oradaydin
    Ben disarida 30 on 28 arka ayarlatmistim Orcunla baktik nizami 22 on 20 arka cikti yani lastikcimin makinasinda ciddi bir kalibrasyon sorunu oldugunu anladim.Hani kacirsa hepsi bu kadar esit ayarlanmis kacirmaz ordan yakaladik olayi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sefer olmus sankı
    bıraz daha dısardan gırersen ısı tamamdır. lımıt hızlara baktım tahmını vıteslere gore harbıden baya hızlı gırmıssınız 8 e fılan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sefer olmus sankı
    bıraz daha dısardan gırersen ısı tamamdır. lımıt hızlara baktım tahmını vıteslere gore harbıden baya hızlı gırmıssınız 8 e fılan

I ıh cık olmadı sen oldu diyorsan olmuştur ama kesmedi Serkanım önce 2:34 sonrada altına indirmek yeni hedefim 8 e ben risk almadım 145 civarı Ahmet 155 civarı girdi çıkışlarda ben 150 Ahmette 160 nasıl rakamlar yani ben biraz daha hızlanabilirim orda ama adım adım risk arttırıyorum daha o kadar gözüm dönmedi 155ten fazlası biraz zor bizim için ama bellide olmaz deneyeceğiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gayet ıyı ıste 2.34 rahat cıkar ısınma ısıde halloldukca 1 er sn duser artık lımıte dogru gelırsın;D

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hızlara yorum yapmayı unutmusum
    vıraj ıcınde 140 fılan guzel hızlarç ben vıraj ortasında okadar hızlanamdıgım ıcın kesıremıyorum su an gırılırmı napılır;D
    cıkısta 150 ıyıdır candır fazlası g.o t ıster.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)