User Tag List

Sayfa 11/22 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
413 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: 31 Ağustos İstanbul Park Pist Günleri SA Megane RS 3. Seans

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgür küfür edicem şimdi. Kimsenin avukatlığını yaptığım yok. Milletin bilmediği bir konuda bilgim var ve paylaşıyorum.
    herkes bildiğini paylaşmakta serbestte abi sen genelde bu tür konularda hep genele muhalefetsin, herkes yanlış biliyor o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha yavas girip daha yavas cikip daha iyi sure?Duzde Ittirecekmisin Alper abi sen mi destekleyeceksin
    bu kadar yazdıktan sonra ne diim.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onurcan S2000 i kullanamam sığamıyorum canım. Yoksa çoktan bi tane S2000 sahibi olmuştum şimdiye kadar. S2000 i harbiden severim. F458 e gelince çok farklı bir araba S2000 ile alakası yok. Sen sürekli kontra ile giderken süre kaybediyorsun bunu sende biliosun. F1 pilotlarının videolarını izle acaba ne kadar kontra yapıolar. Italia değişik bir araba. Kullansan anlayacaksın şimdi ne kadar konuşsak boş. İstersen driftte yaparsın ama çizgi gitmeye daha müsait. Onun için üretilmiş zaten.Direksiyon tepkisi çok keskin.
    Seni yine tebrik ediyorum. F1 de kontra veriyorlar mi Abi o zaman bu Stig denen adam bu isi hic bilmiyor adamlar butun dunyayi kandiriyorlar oyle mi ? Hangi kontra da zaman kaybediliyor ? Anlik duzeltme mi yoksa bildigin kaya kaya gitmekten mi bahsediyorsun ? Butun viraj giris cikis hizlarim yukseldi, cikis hizimda evet. Hemde oversteerda? Nasil oldu ? Hic gormedigim top speedi oversteerla 8 in sonunda cikarak gordum ben.

Senna nin da arabasi hic duz gitmezdi hep correction yapardi o da mi kotuydu? Madem F1 den ornek verdin. Cizgi gitmeye daha mi musait? O kadar keskin direksyonla daha musait? Kullansam anlayacagim Arabanin ne kadar cok cok iyi oldugu belli, top gear test track te 3sn daha hizli F430 dan, Enzo ile kafa kafaya Ariel atomu gecti; bir S2000 limitinde gidebilmesi ucurum degil. Sanki 3:10 dan sonraki gibi kullaniyoruz da cok zor.

BORKED

Cizgiden cikmasi nasil zor ya? Fren mesafesini ayarladin, o acaip keskin direksyonuyla kafayi cizgiye oturttun.. Sonra ? Tekrar soyluyorum, STIG gibi kullanmaya calisirsan o buradaki herkesi a$ar. Fakat bu sekilde zor degil anlatabiliyor muyum? Butun viraj giris hizlarini bir hothatch e esitleyerek(Su an esit degil) gitmek F458 i limitte kullanmak degildir.

F458 in neyi bu kadar cizgiden sasacak kadar zor? Daha iyi yol tutuyor, direksyon tepkileri daha iyi, Race mode denen akilli bir ESP si var, arkada akilli difransiyeli var, lastik isisi basincina kadar elinde veri var, dunyanin en iyi sanzimanlarindan birine sahip, cok daha iyi lastikleri var, downforce u inanilmaz cok daha iyi, tepsi kadar freni var, merkez kac kuvveti yere daha yakin.. Stig mode degilsen nasil zor bana soyler misin ?

Bunu soyleyerek benim ve buradaki arkadaslarin bagzilarinin yaptiklarini kucumsuyorsun. F458 de hata yaptin mi hiz olarak direk kapatabiliyorsun, ben 10km yavas ciksam benim 2 saniyem gider. Ben arka duzlukte frene bassam 5 saniyem gider.

Ben sumaher degilim, beni gecen de cok oldu gecilmeye de devam ediyorum ama bir 458 i bu hizlarda kullanmanin zorluguna inanmiyorum. Tek bir limitte hareket yok, tek bir onden arkadan kayma tesebbusu bile yok, anlik bile yok anlatabiliyor muyum ? Neyin savunmasindasin onu da cozemedim. Bu kadar yavas gitmek normal mi demeye calisiyorsun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmet anlatamadığım nokta şu adamın sürüş tarzı bu. Senin kullandığın arabayı da kullansa merak etme senden yavaş girer ama senden daha iyi süre yapar. Viraja ne kadar hızlı girdiğin değil viraj dengenin akselerasyona etkisi ile alakalı. Süre geliştirilebilir ama o kadar kolay değil. Dediğim gibi Ferrarinin italyan pilotları araba ile yaşıyorlar adamların süreleri 3-4 sn daha hızlı Murattan. O kadar da fark olması çok normal. Adamlar araba tepki vermeden arabanın vereceği tepkiyi bilip ona göre tedbir alıyorlar direksiyonla. Bizler arabanın verdiği tepkiye göre hareket ediyoruz. Fark o.
    Daha yavas girmis daha yavas cikmis Alper neyin kafasi bu ya? Videolari izleyebiliyor musun ? Orcun giris cikis hizlarini yazdi okudun mu ? Anlam veremiyorum dediklerine o haldesin. Vallahi birak bak, sen cok hirs inat yapiyorsun sonra sinir stres yapiyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes bildiğini paylaşmakta serbestte abi sen genelde bu tür konularda hep genele muhalefetsin, herkes yanlış biliyor o zaman
    Tamamda konuşanların kaçı süper spor kullanıo ya da kullanmış.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paylaştığım video var izleyebiilirsin ben viraja girişimde hızlı çıkışım daha hızlı düzlükler Zaten rezalet benim gitmiyor araç yani yavaş girip daha az süre kaybedip çıkması imkansız çünkü tüm çizgileri kullanıyorum ve imkanı yok
    bu şu anlama geliyor. Bu araba ile bundan daha iyi süre yapılmaz diosun. Doğru mudur?
    IN BOOST WE TRUST

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    burada olay kimin ne kullandığı değil, disiplin farketmeksizin rolling drag pist her ne varsa insanlara birşeyleri senin dediğin dışındakiler yanlıştır diye zorlama yapıyorsun

kaç kişi ne kullanmış bilmem ama bir tarafta hothatch kullanıcıları bir tarafta supersport kullanan biri var, araçların viraj giriş çıkış hızları videoları vs kondu onlara hiç yorum yapmıyorsun ki bu kadar adam çok makul yorumlar yapıyorlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullanip kullanmadigimi, binip binmedigimi ;ben bunlari kullandim seklinde liste yapip yazmayacagim, herkesin kullandigi kendinedir ve beni konu disinda kullandiginiz otomobiller zerre kadar ilgilendirmez. Ama sundan eminimki bir F458 ile, cok rahat sekilde bir viraja bir S2000 den daha hizli girip cikarim. Kimsede ORTALAMA bir surucunun bunu yapamayacagini iddia edemez, bak ortalama surucu diyorum, iyi falan degil.

Ha ayrica, bu konu pist kulturu olan yabanci bir forumda bu sekilde devam ediliyor olsa agir dalga konusu olurdun bunu da soyleyeyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seni yine tebrik ediyorum. F1 de kontra veriyorlar mi Abi o zaman bu Stig denen adam bu isi hic bilmiyor adamlar butun dunyayi kandiriyorlar oyle mi ? Hangi kontra da zaman kaybediliyor ? Anlik duzeltme mi yoksa bildigin kaya kaya gitmekten mi bahsediyorsun ? Butun viraj giris cikis hizlarim yukseldi, cikis hizimda evet. Hemde oversteerda? Nasil oldu ? Hic gormedigim top speedi oversteerla 8 in sonunda cikarak gordum ben.

Senna nin da arabasi hic duz gitmezdi hep correction yapardi o da mi kotuydu? Madem F1 den ornek verdin. Cizgi gitmeye daha mi musait? O kadar keskin direksyonla daha musait? Kullansam anlayacagim Arabanin ne kadar cok cok iyi oldugu belli, top gear test track te 3sn daha hizli F430 dan, Enzo ile kafa kafaya Ariel atomu gecti; bir S2000 limitinde gidebilmesi ucurum degil. Sanki 3:10 dan sonraki gibi kullaniyoruz da cok zor.

BORKED

Cizgiden cikmasi nasil zor ya? Fren mesafesini ayarladin, o acaip keskin direksyonuyla kafayi cizgiye oturttun.. Sonra ? Tekrar soyluyorum, STIG gibi kullanmaya calisirsan o buradaki herkesi a$ar. Fakat bu sekilde zor degil anlatabiliyor muyum? Butun viraj giris hizlarini bir hothatch e esitleyerek(Su an esit degil) gitmek F458 i limitte kullanmak degildir.

F458 in neyi bu kadar cizgiden sasacak kadar zor? Daha iyi yol tutuyor, direksyon tepkileri daha iyi, Race mode denen akilli bir ESP si var, arkada akilli difransiyeli var, lastik isisi basincina kadar elinde veri var, dunyanin en iyi sanzimanlarindan birine sahip, cok daha iyi lastikleri var, downforce u inanilmaz cok daha iyi, tepsi kadar freni var, merkez kac kuvveti yere daha yakin.. Stig mode degilsen nasil zor bana soyler misin ?

Bunu soyleyerek benim ve buradaki arkadaslarin bagzilarinin yaptiklarini kucumsuyorsun. F458 de hata yaptin mi hiz olarak direk kapatabiliyorsun, ben 10km yavas ciksam benim 2 saniyem gider. Ben arka duzlukte frene bassam 5 saniyem gider.

Ben sumaher degilim, beni gecen de cok oldu gecilmeye de devam ediyorum ama bir 458 i bu hizlarda kullanmanin zorluguna inanmiyorum. Tek bir limitte hareket yok, tek bir onden arkadan kayma tesebbusu bile yok, anlik bile yok anlatabiliyor muyum ? Neyin savunmasindasin onu da cozemedim. Bu kadar yavas gitmek normal mi demeye calisiyorsun ?
    Onurcan anlatamıyorum galiba abi. Ferrarinin test pilotları 2:10- 2:11 dönüyor pisti hacı o araba ile. Adamların yanına otursan anlarsın. Muratın süresi hadi 1 saniye geliştir. O adamlar kadar nasıl kullanabileceksin.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullanip kullanmadigimi, binip binmedigimi ;ben bunlari kullandim seklinde liste yapip yazmayacagim, herkesin kullandigi kendinedir ve beni konu disinda kullandiginiz otomobiller zerre kadar ilgilendirmez. Ama sundan eminimki bir F458 ile, cok rahat sekilde bir viraja bir S2000 den daha hizli girip cikarim. Kimsede ORTALAMA bir surucunun bunu yapamayacagini iddia edemez, bak ortalama surucu diyorum, iyi falan degil.

Ha ayrica, bu konu pist kulturu olan yabanci bir forumda bu sekilde devam ediliyor olsa agir dalga konusu olurdun bunu da soyleyeyim.
    Tamam onurcan haklısın abi. Ne diim. O arabanın koltuğuna oturmadan kullanmadan bunu söyleyebiliyorsun. Piste şimdiye kadar çıkan bir sürü insan var Jason Tahincioğlu dahil. Bu süreyi yapamamışlar. Sen kullanmadığın araba ile sadece tv den ve kağıt üzerinden öğrendiğin bilgilerle bunu söylüyorsun. Ben kullandım ettim ben dalga konusu oluyorum ama F458i daha önce kullanmamış adam bunları söyleyince dalga konusu olmuyor. Doğrudur haklısın.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha fazla tartışmaya gerek yok. Siz daha iyi biliosunuz süpersiniz. Bu konuya son yazımdır.
    IN BOOST WE TRUST

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmıyım diyorum ama yok yani:
    bu konuda yorum yazan ben, ukku, st150 supersport kullandık, kullanıyoruz. Hatta yarın carrera 4s, aventador, gallardo, r8 ve ktm ile eğitim vereceğiz. İlla birşeyleri yarıştırıyorsak iş böyle çirkinleşecekse en alası burda. Fermas etkinliğinde maseratti plotları mc stradale ile 2.10 altı süreler çıkartıyordu bunuda belirtmek istiyorum.

gelelim diğer konuya, Murat bey ahmet veya zeki'nin arabasıyla onlardan iyi süre çıkartır cümlesi neden kuruluyor mesela? Diyelim ki çıkartıyor ki bence zor, konumuz bu değil farkında mısınız? Bu başlığa 10'larca kişi geldi yazdı, Murat bey ve sizin tepkilerinizin yanlış olduğunu belirtmek için. Murat bey gelir halk gününde trafikte 2.30 döner bu iş biter. İlk tebrikler diyenlerde emin olun burda ki insanlar olur. Öyle pistte 10 otomobille süre kasmaya benzemiyor 40 otomobille aynı anda çıkmak. 2.38 en iyi süresi 208'in ama halk gününde yapabildiği 2.43. Ve bu süreyle burak ertem'in ardından ikinci en iyi önden çeker süresini elde etmiş bu otomobil. siz gelip oraya 4-5 sec var diyip tebrik etmeden smiley'si koyup gidersiniz antipati toplarsınız. Ki yine burdaki insanlar alttan aldı gık etmedi farkındaysanız. Ama artık yeter, koyduk video'sunu hatalarını söyledik bitti gitti. Uzatmayın artık lütfen, azıcık saygı.

Düzeltme: 911 turbo ile 8'den 190 ile çıkan abilerde var bu arada, 100'le girip 190'la çıkmışlar sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam onurcan haklısın abi. Ne diim. O arabanın koltuğuna oturmadan kullanmadan bunu söyleyebiliyorsun. Piste şimdiye kadar çıkan bir sürü insan var Jason Tahincioğlu dahil. Bu süreyi yapamamışlar. Sen kullanmadığın araba ile sadece tv den ve kağıt üzerinden öğrendiğin bilgilerle bunu söylüyorsun. Ben kullandım ettim ben dalga konusu oluyorum ama F458i daha önce kullanmamış adam bunları söyleyince dalga konusu olmuyor. Doğrudur haklısın.
    Ya sen nereden biliyorsun kullanip kullanmadigimi ben onu cozemedim ki ? Ben su ana kadar bilmedigim birseyi iddia etmis miyim bu forumda? Jason zorlamis ta mi yapamamis? Hardcore mu gidiyormus? Jason 208 Gti kadar hizli girip cikamamis mi bu mu yani? Bu verileri Jason a yollasak ne diyebilecegini kestirebiliyor musun ? Jason Murat abiyi gecemiyorsa, Murat abiyi biz direk GP 2 serilerine yollayalim?

BORKED
    BORKED

Hangisi daha zor ? Sport mode oh kebap, kol dayama da olsaydi iyiydi be ya..

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    997tt clıo ıle hedef varmı? Hothach sınıfı derece gelırmı 2.30 altı bısey yapmanız lazım bukadar yılların pıst tecrubesıne..
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmıyım diyorum ama yok yani:
    bu konuda yorum yazan ben, ukku, st150 supersport kullandık, kullanıyoruz. Hatta yarın carrera 4s, aventador, gallardo, r8 ve ktm ile eğitim vereceğiz. İlla birşeyleri yarıştırıyorsak iş böyle çirkinleşecekse en alası burda. Fermas etkinliğinde maseratti plotları mc stradale ile 2.10 altı süreler çıkartıyordu bunuda belirtmek istiyorum.

gelelim diğer konuya, Murat bey ahmet veya zeki'nin arabasıyla onlardan iyi süre çıkartır cümlesi neden kuruluyor mesela? Diyelim ki çıkartıyor ki bence zor, konumuz bu değil farkında mısınız? Bu başlığa 10'larca kişi geldi yazdı, Murat bey ve sizin tepkilerinizin yanlış olduğunu belirtmek için. Murat bey gelir halk gününde trafikte 2.30 döner bu iş biter. İlk tebrikler diyenlerde emin olun burda ki insanlar olur. Öyle pistte 10 otomobille süre kasmaya benzemiyor 40 otomobille aynı anda çıkmak. 2.38 en iyi süresi 208'in ama halk gününde yapabildiği 2.43. Ve bu süreyle burak ertem'in ardından ikinci en iyi önden çeker süresini elde etmiş bu otomobil. siz gelip oraya 4-5 sec var diyip tebrik etmeden smiley'si koyup gidersiniz antipati toplarsınız. Ki yine burdaki insanlar alttan aldı gık etmedi farkındaysanız. Ama artık yeter, koyduk video'sunu hatalarını söyledik bitti gitti. Uzatmayın artık lütfen, azıcık saygı.

Düzeltme: 911 turbo ile 8'den 190 ile çıkan abilerde var bu arada, 100'le girip 190'la çıkmışlar sanırım.
    Tamam son yazım dedim ama soriim. Videoya çekip koyabilme şansınız var mı gallardo ile turunuzu. Ya da en azından yarın süre tutup buraya yazın. Şu araba ile şu kadar sürede döndük diye.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam son yazım dedim ama soriim. Videoya çekip koyabilme şansınız var mı gallardo ile turunuzu. Ya da en azından yarın süre tutup buraya yazın. Şu araba ile şu kadar sürede döndük diye.
    Start finish düzlüğü kapalı olacak diye biliyorum ama tabii ki yazarım eğer olmazsa. Ayrıca bir konu var ki, Jason bizim ekipten sayılır, kendi arabası olmayan bir otomobille murat beyden 1-2 saniye düşük yaptıysa bu iyi demektir. Bunu da göz ardı etmeyelim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada olay kimin ne kullandığı değil, disiplin farketmeksizin rolling drag pist her ne varsa insanlara birşeyleri senin dediğin dışındakiler yanlıştır diye zorlama yapıyorsun

kaç kişi ne kullanmış bilmem ama bir tarafta hothatch kullanıcıları bir tarafta supersport kullanan biri var, araçların viraj giriş çıkış hızları videoları vs kondu onlara hiç yorum yapmıyorsun ki bu kadar adam çok makul yorumlar yapıyorlar..
    Saol Özgür, anlayan birilerinin olması sevindirici )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sallıosun. Drag ile alakalı tek iddiamı bulamazsın burada. Etmem de çünkü sadece 1 kere katıldım 98 yılında VTS ile. Onun dışında tecrübem yok. İlgi alanım değil bilgim de yok. Rolling zaten bir disiplin değil. İnsanlarla da tartışma nedenlerim saygısızlıkları. Pist hakkında konuşurum ortalamanın üzerinde tecrübem var. Kimseye zorlama yaptığım yok.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sallıosun. Drag ile alakalı tek iddiamı bulamazsın burada. Etmem de çünkü sadece 1 kere katıldım 98 yılında VTS ile. Onun dışında tecrübem yok. İlgi alanım değil bilgim de yok. Rolling zaten bir disiplin değil. İnsanlarla da tartışma nedenlerim saygısızlıkları. Pist hakkında konuşurum ortalamanın üzerinde tecrübem var. Kimseye zorlama yaptığım yok.
    Saygısızlık?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)