User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 31 AĞUSTOS MEGANE RS 1. SEANS (us 9888)

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

31 AĞUSTOS MEGANE RS 1. SEANS (us 9888)

31 Ağustos İstanbul park Megane RS (us 9888) - YouTube

Full stock araç süre 2,36

Öncelikle tam 2 tur yol vermeyen subaru sti arkadaşa teşekkür ederim =) Virajlarda cizgimi çok bozdu ve daha iyi bir süre yapmamı engellediği için tabi düzlüklerde de aracım standart olduğu için hiç bir şekilde geçemedim (güç farkından dolayı )

M6 yı kullanan arkadaş çok iyi niyetli başka bir konuda da konuşmuştuk ama içe daldığını farketmeyip yol vermesem ciddi bir kaza olabilirdi.
    Dip not : sesi 1 km den farkettim yol verdim =)

C.tesi günü kaza yapan araç videonun sonunda ki maseratidir . Yaklaşık 3-4 km önlü arkalı gittik sanırım hırs yaptı geçmek için ve limitin üstünde bir hıza çıktı ( çünkü orda aracımla ilk defa 220 km hıza ulaştım yol verdim geçmesi için böyle olucağını tahmin etseydim vermezdim ama beni o süratle geçince durmasının münkün olmadığını biliyordum şöförün kendisinde bir şey olmaması o kazada sevindirici bir şey .

İyi seyirler çizgilerle alakalı ve araç kullanımı limitleriyle alakalı hatamız muhakkak vardır daha çok pisti tanıyarak bu sürenin belki biraz daha düşebiliceğini düşünüyorum ya da motoru biraz güçlendirerek biraz daha düşebilir...

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk seanstada mı 2:36.9 döndün?

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk seanstada mı 2:36.9 döndün?
    Yok burda 2,38 ne farkeder diğer videoda ekli zaten orda 2,36 döndük ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mini az kalsın yan koltuğa oturuomuş. Yoksa kamera açısından mı ?
    IN BOOST WE TRUST

orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrik ederim arkadaşım özellikle subaruyu geçtikten sonraki yol çizgin çok güzel. Subaru sahibi arkadaş uzun süre defans yapmış senide yavaşlatmış, defans yapıcam diye muhtemelen kendide çizgisini kaybetmiş. Maserati de en yavaş girilecek viraja çok süratli gelerek giremeden düz geçmiş onada geçmiş olsun diyelim.

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde sıkılır tamamını seyretmem , farkına bile varmadan tamamını seyretmişim. Pilotaj çok iyi , zaten stock RS ile yapılan değer anca bu pilotaj ile yapılır.
    Tebrikler.

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    subaru baya direnmiş, Maşallah çok iyi kullanıyorsun.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maserati çok kötü olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 dakika full gaz gitmişsiniz, bunun araca bir zararı yok mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mini az kalsın yan koltuğa oturuomuş. Yoksa kamera açısından mı ?

Yok o mini torque steer yapmak icin cikmis ozellikle benimde turumu mahvetti sonra kaldi zaten arabanin bi yerini buktu.Ardindan maserati geldi hic zorlamadim yol verdim cunku patlayacagi belliydi Allahtan bu turda babam vardi yanimda sahil spec takildik hem mini hem maserati once bana ben uzak dursunlar diye saldiktan sonrada Ahmete cakacakti az kalsin tam kara listelikler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maserati dururmuşta frene basamamış . yoksa fren noktası o araba için erken bile. Sadece ilk başta çok az basmış.Sonra zaten patates. Quatroporte ile daha geç basıp rahat döndüğümü biliyorum. Orada o tip arabalarla fren noktası şıkanla sinyalizasyon arası. Megane ile şikan başlangıcından 1 tık sonrası.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maserati dururmuşta frene basamamış . yoksa fren noktası o araba için erken bile. Sadece ilk başta çok az basmış.Sonra zaten patates. Quatroporte ile daha geç basıp rahat döndüğümü biliyorum. Orada o tip arabalarla fren noktası şıkanla sinyalizasyon arası. Megane ile şikan başlangıcından 1 tık sonrası.

Tabi canim zaten o frendeyken ben donerim burdan dedi lastige dikkat ederseniz daha gerekli hiza inmeden hamle yapiyor donmek icin tabi kacinilmaz son kafadan aldi goturdu.Sikan baslangicindan yaklasik 4-5metre sonrasi ideal mesafe gibi tespit ettim bende rs icin ama belki bazi yerlerde biraz daha gec yapilabilir.Mesela ben yellow stufftan yolda hic memnun degilim pistte son derece iyi cikti yol performansindan sonra beklemiyordum bu kadar fark.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi frene basamamis ne demek ya ? Ayagi mi kaymis? Adamin ilk turu olsa anlarim da yani.. Adamin yaninda oturmuscasina yorum yazmissin. Frenleri asiri isinmis, en son frene bastiktan sonra duzluk geliyor orada da frenlerin tepkileri unutulup duzlugun sonunda frene bastiginda evde kimse olmuyor. Olay bundan ibaret. Seni cok severim biliyorsun da arada boyle bunun da en iyisini biz biliriz gibi yaziyorsun

Ote yandan surus icin tebrik ederim, gayet guzel olmus. Daha guzel bir kamera ve ortasinda yazi olmayan bir video hak ediyor aracinizda ; )

Tabi canim zaten o frendeyken ben donerim burdan dedi lastige dikkat ederseniz daha gerekli hiza inmeden hamle yapiyor donmek icin tabi kacinilmaz son kafadan aldi goturdu.Sikan baslangicindan yaklasik 4-5metre sonrasi ideal mesafe gibi tespit ettim bende rs icin ama belki bazi yerlerde biraz daha gec yapilabilir.Mesela ben yellow stufftan yolda hic memnun degilim pistte son derece iyi cikti yol performansindan sonra beklemiyordum bu kadar fark.
    O yuksek ihtimal duramayacagini anlayip son cirpinislarini yapti orada

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Subaru gereksiz yere önünüzü kapamış. Güzel sürüş gerçekten. Tebrikler

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    subaruyu uzun bir zaman geçememen sanrım subarunun biraz kontrolsüz oluşu. yani her virajda farklı giriş çıkışı olması senin subaruyu geçmek için riske girmemeni düşündürüyor bana. zaten subaruya geçmeden önceki son turunda hep dıştan girmek istiyorsun. olası bir kazayı önlemek için. çizgin ve dikkatin çok güzel tebrik ederim.

masarati seni geçmeden önce aynada ne gördün de elinle bu hareketi yaptın merak ettim doğrusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi frene basamamis ne demek ya ? Ayagi mi kaymis? Adamin ilk turu olsa anlarim da yani.. Adamin yaninda oturmuscasina yorum yazmissin. Frenleri asiri isinmis, en son frene bastiktan sonra duzluk geliyor orada da frenlerin tepkileri unutulup duzlugun sonunda frene bastiginda evde kimse olmuyor. Olay bundan ibaret. Seni cok severim biliyorsun da arada boyle bunun da en iyisini biz biliriz gibi yaziyorsun

Ote yandan surus icin tebrik ederim, gayet guzel olmus. Daha guzel bir kamera ve ortasinda yazi olmayan bir video hak ediyor aracinizda ; )

O yuksek ihtimal duramayacagini anlayip son cirpinislarini yapti orada

Yalnız Onurcan biz çok izledik tartıştık Ahmetle bende tam anlamıyla frenleme yapmadığına kanaat getirdim seans içindeki kullanım tarzından sebep çünkü uzunca bir süre arkamdan geldi benimde.Orda Ahmet pist günlerindeki ilk 220sini görüyor geçilmemek için ama maserati (ateşli sol bek) kafaya koymuş bu düzlükte geçeceğim diye ve muhtemelen bu rs duramaz arkadan bana çarpar deyip tam kazık frene oturmamış biraz yavaşlayıp hızla önünden dönmek istemiş gibi geldi banada.Bunu daha aracı çizgiye oturtamadan dönmeye yeltenmesinden tahmin ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    subaruyu uzun bir zaman geçememen sanrım subarunun biraz kontrolsüz oluşu. yani her virajda farklı giriş çıkışı olması senin subaruyu geçmek için riske girmemeni düşündürüyor bana. zaten subaruya geçmeden önceki son turunda hep dıştan girmek istiyorsun. olası bir kazayı önlemek için. çizgin ve dikkatin çok güzel tebrik ederim.

masarati seni geçmeden önce aynada ne gördün de elinle bu hareketi yaptın merak ettim doğrusu

Ne var spor gazetesi hareketi gerçekten çok acayip gidiyordu yan frenli viraj toprağa çıkmalar falan bu hareket az bile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız Onurcan biz çok izledik tartıştık Ahmetle bende tam anlamıyla frenleme yapmadığına kanaat getirdim seans içindeki kullanım tarzından sebep çünkü uzunca bir süre arkamdan geldi benimde.Orda Ahmet pist günlerindeki ilk 220sini görüyor geçilmemek için ama maserati (ateşli sol bek) kafaya koymuş bu düzlükte geçeceğim diye ve muhtemelen bu rs duramaz arkadan bana çarpar deyip tam kazık frene oturmamış biraz yavaşlayıp hızla önünden dönmek istemiş gibi geldi banada.Bunu daha aracı çizgiye oturtamadan dönmeye yeltenmesinden tahmin ediyorum.
    Yok biz birinci agizdan duyduk olayi, orada frene oturuyor ama durmuyor Duramayacagini anlayinca da, cizgiye oturmadan donmeye calisarak kurtarmaya calisiyor. Hatta donus cizgisini gecirme sebebi de durdurabilmek icin duz cizgide gidiyor, bakti olmuyor sola kiriyor. Yani sahibi yalan soylemiyorsa frene oturdugunda evde kimse olmuyor

Not: El hareketi efsaneymis haha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok biz birinci agizdan duyduk olayi, orada frene oturuyor ama durmuyor Duramayacagini anlayinca da, cizgiye oturmadan donmeye calisarak kurtarmaya calisiyor. Hatta donus cizgisini gecirme sebebi de durdurabilmek icin duz cizgide gidiyor, bakti olmuyor sola kiriyor. Yani sahibi yalan soylemiyorsa frene oturdugunda evde kimse olmuyor

Not: El hareketi efsaneymis haha

Sen olsan ben maseratiyi durduramadım mı derdin gençlere bak şöyle bir durum var sanmıyorum o aracın frenleri şissin daha seansın kaçıncı dakikası bide seansın yarısı toprakta dinlenerek geçmişken ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)