User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: 31 AĞUSTOS MEGANE RS 1. SEANS (us 9888)

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen 220 isen onunda hızı 230 civarıdır. Sokakta durup yanından 30 km ile geçen arabanın hızına bakarsan anlarsın nasıl geçeceğini. Fark aşağı yukarı aynıdır. Zaten senin arkandan basmaya başlıyor senden hızlı gelmiyor. Senden hızlı akselere oluyor normal olarak. Yani bir anda 220 den 250 ye çıkamaz.
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğim gibi fren noktası erken bile. Çok rahat sinyalizasyon direğinin altında fren yapabilirsin o araba ile. Ben megane ile şıkan çizgisinden bir tık sonra oturuyorum frene ve dönüyorum.
    Birgün beraber çıkma fırsatımız olursa sizi izlemek isterim takip etmeye çalışırım elimden geldiğince

ozans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Subaruyu izlerken bana fenalık geldi, hiçbir anlamı yok o defansifliğin. Hem pilotajını hem de aracı çok beğendim, tebrik ederim.

Arka düzlükte en son kaç km/s görüydunuz? Ben Gf8 ile 4. vitesi bitiremiyordum(195-200km/s), meganlar çok fena gidiyor hoşuma gitti

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Subaruyu izlerken bana fenalık geldi, hiçbir anlamı yok o defansifliğin. Hem pilotajını hem de aracı çok beğendim, tebrik ederim.

Arka düzlükte en son kaç km/s görüydunuz? Ben Gf8 ile 4. vitesi bitiremiyordum(195-200km/s), meganlar çok fena gidiyor hoşuma gitti
    Tesekkür ederim onu geçene kadar banada fenalık gelmişti normalde 205-210 görüyorum sadece maserati ile olan kısımda 220 gördüm durana kadar bi hayli zorlandım tabi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)