User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
72 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Personel Servis Şöförlüğü

umitkaragoz1988 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Personel Servis Şöförlüğü

arkadaşlar kısa bir zaman önce susuz araç yıkama yeri açmayı düşünüyordum fakat olumsuz yorumlardan sonra bu fikirden vaz geçtim ve servis şöförlüğü yapmaya karar verdim. E sınıfı ehliyetim var. yalnız src belgem yok ama kayıt yaptırdım 2 hafta sonra sınavına giricem.
    şimdi burada sizlerden personel servisliği mesleği hakkında bilgiler edinmek istiyorum. servis şöförlüğü nasıl bir meslektir zorlukları kötü yanları güzel yanları nedir.
    kendim bir araç alsam dahami iyi kazançlar sağlarım. bunun gibi bir çok sorular var aklımda. az da olsa fikirleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum.
    bu arada İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umitkaragoz1988 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kısa bir zaman önce susuz araç yıkama yeri açmayı düşünüyordum fakat olumsuz yorumlardan sonra bu fikirden vaz geçtim ve servis şöförlüğü yapmaya karar verdim. E sınıfı ehliyetim var. yalnız src belgem yok ama kayıt yaptırdım 2 hafta sonra sınavına giricem.
    şimdi burada sizlerden personel servisliği mesleği hakkında bilgiler edinmek istiyorum. servis şöförlüğü nasıl bir meslektir zorlukları kötü yanları güzel yanları nedir.
    kendim bir araç alsam dahami iyi kazançlar sağlarım. bunun gibi bir çok sorular var aklımda. az da olsa fikirleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum.
    bu arada İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum
    En yakın arkadaşımın 3 tane minibüsü var.. 6-7 yıldır bu işi yapıyor. Ne gecesi belli ne gündüzü.. Kendi kullandığı sprinter, şoförlerde de jumper var.. Araçlar kredi ile alındı.. Aracın kredisi bitiyor, şirket yeni model araç istiyor, alıyor 3 sene sonra yine aynı.. Kısır bir sirkülasyonu var anlayacağın.. Aylık eline 12 bin gibi bir para geçiyor dağıttıktan sonra 3bin lira kalırsa iyi diyor.. Lastiği, bakımı, kaskosu, resmi evrağı, muhabesi, elemanı, mazotu şuyu buyu derken.... Nakitim var aracı kendim alırım diyorsan bir nebze daha iyi tabi ki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    servis şoförlüğünün kötü yanıda bu gece gündüz farketmeden yollardasın yalnız yaptığın iş sadece aracı kulanmak. şuanki çalıştığım teknosa şirketinde 9 saat boyu ayakdayım ve habire koşturarak çalışıyorum anam ağladı bıktım artık işden bunaldım. kendi işimle kıyasladığımda şoförlük daha cazip geliyor ve daha bi kazançlı sanki. servis şöförlüğünde birde uyku düzeni kalmıyor sanırım . zaten bende uyku düzeni olmayan biriyim benim için sorun olmaz ve aynı zamanda servis araçlarına yönelik bi hobi gibi bişeyim var. bu yüzdende servis şöförlüğü bana yakın geliyor

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soforluk yapmak bısey deıl bankayada kredıyı odersın yanı arac kazanır oder ama asıl sorun servıs cekıcegın yer bulmak. bıldıgım kadarıyla tek bır servıs yeterlı olmuyor gunde en az 2 yerın servısını cekersen elıne gecen para bıraz mutlu edebılır ki, meselede o servıse cekılecek yer bulmada. bu arada servıs plakalarının bı ara sabıtlenmesıne yanı 'J ' plaka yapılması durumu vardı o tarz bı durum olusursada ısteyen servıs mınıbusu alamıcak . ama plakanıda bellı bır paradan satabılıcksın.
    bana kalsa sabıtlenırse mantıklı olabılır cunku her gecen gun yenı bır arac pıyasaya cıkıyor.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla zor tabi şimdiki işinde.. Bir arkadaşımda Teknosa'dan çıktı kendi işimi yapacağım diyerek, yapamadı iki iştende oldu.. Şimdi devam etse bölge müdürü fln olurdu (10 sene öncesi) Tekrar eski işine döndü başka bir teknoloji mağazasında sıfırdan başladı geçen ay..

Servis işi kaç tek servis atacağına bağlı.. Bazen okul, fabrika, AVM.. Hepsinin ayır bir derdi var.. Sabah 6:15 te yola çıkıyor, tekrar geri dönemiyor evine çünkü yakıt masrafı aylığa vurduğunda bütçesi sarsılıyor, kar yok oluyor mecburen servise gittiği yere çıkışa kadar vakit öldürüyor ya da o zaman aralığına 2. bir servis uyduruyor v.s Şoförün kazanacağı aylık maksimum 1100 lira tek sefer atıyorsa..
    Ama severek yapabileceğine inanıyorsan, hobim diyorsan bu iş.. Benim yazdıklarımı bile unut

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bulunduğum bölgede servis araçlarına ve servis şoförlerine ihtiyaç var bundan dolayı sıkıntı yaşamam. ama para durumu nedir kazanç ne kadar oluyor ortalama bunları bilmiyorum. vardiyalı bir şirketin servisini çeksem yeterli olur herhalde. turizm şirketlerine bağlı olmadanda iş bulabilirim servisime. bi kaç patron ve yönetici tanıdığım var. personel servisimi çekmek daha kazançlı yoksa turizm sektöründe servis çekmekmi daha kazançlı acaba.

dn4859 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi fabrika bi okul servisi almak genellikle yeterli olur 3. servis uydurula bılırse dahada ıyı olur ancak gırış cıkışları ayarlamak o kadar da kolay olmuyor cunku hemen hemen mesaıler aynı saatte başlıyor. ayrıca sabah evden cıktınız dıyelım ıkı servısıde okula ve fabrıkaya bıraktınız genellıkle aksama kadar beklemek zorundasınız eve gıt gel masraf oluyor. trafık olan saatlerde sıkışık servıs varsa zor yetısme durumu oluyor bı yerde çalışmaktan daha ıyıdır elbette sonucta kendı işiniz ama uzun vadede prim yapacak biyerden 60-100 mılyar arası bı toprak bıle alınsa getırısı daha cok olur . Aldıgınız araç bi sureden sonra değer kaybedıcek

cascadetr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece şoför olarak kazanacığın para yada sana verilecek max. maaş 1000 irayı geçmez tabi bunu kendi arabamla servis işi yaptığım için soyluyorum. gerçi silivri civarı bu fiyatlara şoför çalıştırılıyor anadolu yakası nasıldır bilmem eğer araba alıp çalışıcam dersende o da çok zahmetli ve meşakkatli bi iş ben iki fabrika işi yapıyorum ayda 3500 gibi bi rakam kalıyor d2 belgemiz olduğu için haftasonları şehirlerarası çıkıyorum güzel para kalıyo ama bu seferde evdeki yastığın yüzünü unutuyorum karar senin ama şunu net bişekilde söyleyebilirim dışardan göründüğü kadar kolay bir iş degil iyi düşün derim kardeşim.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Otelin servisinin arka koltuğundan şöförün sabit yastık ve battaniyesi var. Gece 23:45 Beşiktaş'dan hareket ediyor. En son inen kişi Beylikdüzünde onu bırakıyor sabah gelip beni 05:45'de alıyor. Peki bu adam nerede ne zaman uyuyor

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eniştem servisçi 3 tane okul ve personel servisi var trafiğin en yoğun olduğu saatlerde trafikte oluyorsun 10 dakikalık yolu 1-2 saatte gitmeye sabırlı olmak gerekiyor

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şoför olacaksan kazancı memnun etmez.

Biz tır çalıştırıyoruz, serviste çalıştırdık. Tırın getirisi çok daha fazla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence tırcılık daha iyi gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tır almak mı,şoför olarak çalışmak mı daha rahat olur ? tabi mal kendinin olunca getirisi daha fazla ama masraflarıda ağır aracın sonuçta

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şoför olacaksan kazancı memnun etmez.

Biz tır çalıştırıyoruz, serviste çalıştırdık. Tırın getirisi çok daha fazla.
    Tekirdağda günlük şehir içi 600 bırakıyor valla asfalt mıcır derken

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kredıyle bu zamanda almak akıllıca degıl,ödeme yapamassan bankaya hacızle alırlar arabayı altından anlamassın (anlastıgın fırma saglam degılse gecıkmelı oderler buda banka ödemenı aksatır) he dersen ben bı yere baglı olmam cevrem var ayarlar yaparım o kredı en az 24 ay onu unutma,essegı saglam kazıga bagla...

buyuk fırmalar zamanında odeme yapar ama oturdugu yerden senın kazandıgın kadar kazanır bu plaka cıkmamasını bu yuzden ıstıyorlar özel plaka su an bır tek ıstanbulda yok ! olurda ok verılırse 40 bınlık araba olur 150 200 bın bu sfer servıscı gel bakım buraya der fırmaya bana bundan sonra bu kadar para vercen yoksa senle calısmam ısıne gelmıyor tabı a ve b fırmalarının buda...

bu arada 16+1 arac almaya bak mınubus katagorısıne soktular vergısı dustu b kullanabılecek artık,17+1 hala otobus katagorısınde..

yapılmıcak ıs degıl ama kredı odersen zorlanırsın kısıtlı ısın varsa he ama cevren vs varsa ordan oraya saldırır saatlerı ayarlar evde 4 saat uyusam yeter dersen cok ıı para kazanırsın ve pazarlık yap ısı alırken dedıklerınden fazla soyle ortayı bul ıyı hesap kıtap yap 1 arabanın yılda kapıda yattıgı yerde 6 bın gıderı var sabıt bu.bakımlar,lastıkler,ezıkler vuruklar harıc.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlar aydınlatıcı. her işin bir zorluğu var tabikide. genel olarak olumsuz görüşler verilmiş. bu e sınıfı ve src 2 ve 4 belgelerimi başka türlü nasıl değerlendirebilirim. taşımacılık veya nakliye şirketleriyle anlaşabilirim aslında ama servis çekmek bana daha uygun görünüyordu. şuanda çalıştığım yerden çıktım çıkıcam. kurban bayramından sonra kesinlikle işden ayrılıcam onun için acilen bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    20 bin tl kadar param mevcut bu parayla taksitli bir ticari araç alabilirim ama ne işi yapmak daha mantıklı karar veremedim

delyyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi işim olsun ve şoförlük yapacağım dersen tüccar plasiyerliği düşün..?
    Biz servisçilik yaptık, plasiyerlik çok daha rahat ve getiri yönünden daha iyi..
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mkerim bey eğitime gitmiş, eğitmen yüksekten uçunca skerim diyip konuyu açmış...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam kargo sirketlerine araç sokmayı denesen, tüm masraflar senden günlük 80-90-100 lira gibi yerine ve şirketine göre para alıyorsun. Şöförlüğünü kendin yaparsan fena para kalmaz. 20 bin gibi paralara ducato tarzı bir araç alınır, çoğu firma ikinci araç da istiyorlar ona da kredi çekip alırsın. Onun kazancı krediyi ve şöför vb masrafları öder kendi kullandığından da kendi maaşını çıkartırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir severinde kargo şirketine kendi normal binek aracımı sokmak istedim. onlarda herhangi bir şerkete bağlı olması gerekiyor demişdi. bu ticari ducato tip araçlar içinde böyle bir şey isterlermi acaba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)