Selam Techturkey Ailesi.
Uzun zamandır civic Sİ ler ile uğraşıyorum bazen keyif bazen yarış için. benı tanıyan arkadaşlarımızda bilirler Sİ de neler yaptığımı.
Gecenlerde izmitten ilker kardeşimle sohbet ediyorduk sürekli deneme videoları yayınlıyoruz çok iyi giden emek verilen Sİ ler var. hiç kendi aramızda denemedik.
Bizim işimiz motor güçlendirme en iyi giden Si ler (D16A9) ile ortak bir denemek yapmak istiyoruz. Arabasına güvenen kendıne güvenen bizim gibi düşünen sohbeti ile keyif alıcağımız deneme sırasında sorun yaşamayacağımız kardeşlerimizle abilerimizle keyifli zaman geçirmek tatli bir rekabet yaşamak için,
İstanbul - İzmit - İzmir - Adapazarı - Bursa - Düzce - Ankara arasında (başka yerlerde olabilir) ortak bir noktada hem söyle keyifli sohbet etmek hem de güzel denemeler yapmak adına bayramdan sonra ortak müsait bir zamanda buluşma mahiyetinde deneme organizasyonu ayarlamak istiyoruz.
Gelen kişilere göre ve illere göre ortak bir yer kararlaştırılır.
Ayriyetten benim daha yüzünü bile görmediğim ama techturkey aracılığı ile konuştuğumuz bir çok kardeşimizle abimizle tanışma fırsatı bulmuş oluruz.
Birde bazı arkadaşlarımız söyle yaklaşmasın Sİ ya ta ordan buraya deneme yapmak akıl karımıdır derseniz. ben eg kasaya gönül vermiş biriyim benım gibi olan kardeşlerimizi abilerimizi bir araya getirmek ve güzel bir deneme yapmak amacımızdır.
Not: Civic Si de D16A9 motor için konuşuyoruz tabi eg kasa swap makinalar ile de bir arada olmak güzel bir duygu olur çünkü eg k20 - eg b16 - eg b18 - eg h22 - eg shoc vtec - eg turbo - eg supercharge olarak çok emek ve ciddi hazırlanan araçlar var onlarıda bu organizasyonda görmek türkiyede eg adına yapılan güzellikleri bir araya getirmekte güzel olur düşüncesindeyim.
Liste :
1. İstanbul ........... Kadir Kurt ............... 35 HB 6241
2. İstanbul ........... Burak Toprak........... 34 RRP 76
3. İstanbul ........... Recep Çatak ........... 59 TC
4. İzmit.................. İlker Yıldız .............. 58 NN
5. İzmit.................. Mehmet Abi ............ 41 LY (eg H22)
6.
7.
Sehir İsim soyisim plaka olarak yazarsanız listemizi oluşturalım ilginiz için teşekkür ederim.
Saygılarım ile Kadir KURT