merhaba düşünceniz çok güzel bende izmirdeyim sedan lacivert si var eğer bu organizasyon olursa 2 tane daha si bulup gelmeye çalışırım elimden geldiği kadar destek olurum tabikide düşünceniz için teşekkürler eg candır![]()
Merhabalar İzmirde Si kullanıcısı fazla Alper kardeşimizde orda ama konuya dahil olmadı. bizim için sevindirici birsey olur gercekten eg ye gönül veren kişileri bir araya getirmek keyifli sohbet etmek çok guzel olur. gerekli listeyi yapalım buluşma yerini kararlaştırırız.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Şimdi konuşmalar dogrultusunda,
İzmir den - istanbuldan - izmitten - düzceden - kayseriden arkadaşlar gelicekler tahmını 20-30 araç oluruz belki geceriz.
Kayserili arkadaşlara biraz uzak olabilir ama ortak noktayı Bursa olarak düşünüyorum arıyetten bursalı abilerimizin kardeşlerimizin bizi iyi agırlayacagını düşünüyorum sizlerin fikirleri nelerdir nasıl yapalım başka önerisi olan varmıdır? degerlendirelim herkes için adil olanı yapmaya çalışalım...
Uploaded with ImageShack.us
sondakini fotoshoplasadın abi keşke neyse anladın abi sen onu
allahın izniyle 20 -30 si yi yanyana getirecegiz abi trde ilke imza atıcaz hep beraber.
ankara'da planlanan bir organizasyon için ev sahipliği yapabiliriz si ve denk araçlar var çok keyifli olur rolling mekanımızda mevcut![]()
Ah be abım ne zamanlardı özlüyorum bu buluşmaya tüm eg teamı bekliyorum hep beraber en kötü arabalara doluşur gideriz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)