User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
43 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Burun spreyi bağımlılığı..

ANIL ERCAN
    Misafir

Burun spreyi bağımlılığı..

Merhaba tt ailesi cok fena bi sorunum var eminimki aramızda bu sorundan muzdarip bir cok arkadasta var.

kucukken hep burnum tıkanırdı ama işte kendi kendine açılırdı sonradan 19 yasına geldigimde doktora gittim burnumda kemik egriligi varmıs 2009 yılında ameliyat oldum burnumdan ameliyattan sonra fosur fosur nefes alıyordum yeniden dogmus gibiydim.

simdi sorunum su geçen sene bi grip oldum ve doktor burun spreyi verdi iliadin adında ogun bugundur son 1 senedir burun spreyi bagımlısı oldum iliadin denen burun spreyinin bagımlısıyım dısarı onsuz cıkamıyorum evde arabada 1 adet var bundan kurtulmanın yolu yokmudur ? uzun vadede asırı zararı varmıs bu meretin bırakanlar bu bagımlılıktan kurtulanlar varsa lütfen yolunu söylesin..

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Otrivine kullaniyorum iliadin yaninda su kaliyo
    2. Burun damlasi degil methanol o bi kere
    3. Sinusler sisiyo bende operasyon oldum 2 kere yaktilar bi cacik olmadi
    4. Kalp ritim bozuklugu falan yapiyo vs vs
    5. Ölücez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. Otrivine kullaniyorum iliadin yaninda su kaliyo
    2. Burun damlasi degil methanol o bi kere
    4. Kalp ritim bozuklugu falan yapiyo vs vs
    5. Ölücez
    5. madde bomba

Bluttbeton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o illiadin illetini bende çok kullandım sinüzit bende de var şimdi yine hastayım dayanamadım 1 tane aldım.
    uzun vadede kullanımda çok zararı var yine burun tıkanıklığı şikayetimle doktora gittim doktora dedim ki :illiadin kullanıyorum
    doktor: biraz daha kullanırsan koku almayı bile kaybedebilirsin dedi
    sonra yeşil bi sprey verdi,sıkıntı yok ama düzenli ilaç kullanma gibi bi huyum olmadığı için yine aynı rezilliği çekiyorum.

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Flixonase sprey kullanmalısın
    Sabah akşamda burun yıkama (sinus rinse) ile burnunu yıkarsan çok rahat edersin
    Burun yıkamanın için de tuz ve karbonat karışımı tuz var su ile eritip burunu onunla yıkıyorsun
    Sonuç güzel sonrasında filtreli typer gibi olursun
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

ANIL ERCAN
    Misafir
    Otrivinede kullandım o daha sert iliadine göre, dediklerinizi yapacam ameliyat olmaya gerek yok bi daha ya pek etkisi yokmus cunku. Bagımlı olduk lanet olsun gittim simdi nobetci eczaneden otrivine aldım mentollu gece iliadin uyutmadı beni tıkana tıkana bi hal oldum..

İstanbula döneyim ilk işim sizin dediklerinizi uygulamak

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sinus rinse bu şekilde kullanılıyor bu malzemenin yerlisi de var mal aynı mal sıkıntı yok
    NeilMed Sinus Rinse Video - YouTube

Bu da yerlisi
    http://burunyikama.com.tr/index.php/home
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Psikologa ugradiniz mi?
    CAN CEYLAN

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı CRX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Psikologa ugradiniz mi?
    Ne alaka ?

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıl bende senin gibi askerden sonra bu problemi yaşıyordum her gün ızdırap yaşam kalitesi sıfır, lanet ediyordum her güne bende deli gibi otrivine kullanıyordum. Geçen sene kbb gittim sağ tarafta kemik eğriliği var dedi araştırdım ameliyat kesin çözüm değil dediler. Benimki alerji ile karışık bir durumdu ikisi birbirini tetikliyordu. Bahar geldinmi hapşurma burun akıntısı ondan sonra tıkanma az çok biliyosudur bu durumu. Çalıştığım şirketin doktoruna gittim dupra supon diye bir iğne verdi ve avamys burun spreyi verdi bunlarda kortizon var belirteyim şu an spreyi sabah akşam kullanıyorum sadece 6 ay kullanılacak dedi ve mayıs ayından beri hiç bir problem kalmadı.

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı şaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anıl bende senin gibi askerden sonra bu problemi yaşıyordum her gün ızdırap yaşam kalitesi sıfır, lanet ediyordum her güne bende deli gibi otrivine kullanıyordum. Geçen sene kbb gittim sağ tarafta kemik eğriliği var dedi araştırdım ameliyat kesin çözüm değil dediler. Benimki alerji ile karışık bir durumdu ikisi birbirini tetikliyordu. Bahar geldinmi hapşurma burun akıntısı ondan sonra tıkanma az çok biliyosudur bu durumu. Çalıştığım şirketin doktoruna gittim dupra supon diye bir iğne verdi ve avamys burun spreyi verdi bunlarda kortizon var belirteyim şu an spreyi sabah akşam kullanıyorum sadece 6 ay kullanılacak dedi ve mayıs ayından beri hiç bir problem kalmadı.
    Abi çok teşekkür ederim aradıgım cevaplardan biri.. İlk işim istanbulda KBB'ye gitmek. Ve dedigin ilaçlarıda alıp kullanacam. Kurtulmam lazım bu namussuzdan. Hayatımı zindan etti bana Odamda 1 sise, Dolapta 1 sise, Arabanın kolçağında 1 sise İliadin tasıyorum yav Uyusuturucu bagımlısı gibi cok tesekkür ederim.

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi çok teşekkür ederim aradıgım cevaplardan biri.. İlk işim istanbulda KBB'ye gitmek. Ve dedigin ilaçlarıda alıp kullanacam. Kurtulmam lazım bu namussuzdan. Hayatımı zindan etti bana Odamda 1 sise, Dolapta 1 sise, Arabanın kolçağında 1 sise İliadin tasıyorum yav Uyusuturucu bagımlısı gibi cok tesekkür ederim.
    senin çektiklerini tahmin ediyorum yaşamayan anlayamaz seni dediğin gibi bende hep yanımda taşırdım spreyimi, dediğim ilaçları doktor kontrolünde kullan bende kafayı yemek üzereydim yeri geliyor bu problemden dolayı dışarı çıkamıyordum ciddi bir problem inşallah bu problemi çözersin geçmiş olsun.

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne alaka ?
    Kendiniz belirttiginiz uzere bagimlilik derecesindeymissiniz, bundan kurtulmak icin bu istekleri azaltmak veya arka plana atmak icin ilac destekli bir psikiyatr tedavisi bence bu durumdan kurtulmanizi saglayabilir.
    CAN CEYLAN

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acil şifalar biran önce kurtulursunuz umarım
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kısa sureli kullanılan nasal dekonjestanlar çok etkılı bir biçimde burun tıkanıklığını açıyorken devamlı kullanıldığı zamanda ters etki gösterip işe yaramıyor ve tıkanıklığı daha da derınleştiriyor.. bu yuzden bır kbb uzmanına gidip uzun sureli tıkanıklığınızın aslıl nedenını oğrenmenız daha ıyı olur

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 2 kere ameliyat oldum yakıcaz demişlerdi 4 sene oldu şimdilik bi problem yok sizinki ne kadar zaman sonra yeniledi çünkü bidaha çıkmaz demişlerdi bana kıllandım şimdi çok fena

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Elensi59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 2 kere ameliyat oldum yakıcaz demişlerdi 4 sene oldu şimdilik bi problem yok sizinki ne kadar zaman sonra yeniledi çünkü bidaha çıkmaz demişlerdi bana kıllandım şimdi çok fena
    2 seans girdim, burnumdan ilk defa musluk gibi kan akabilecegini o zaman ogrenmistim hic duzelmedi. Sadece ilk 2 hafta biraz hafifledi ki doktor biraz bekle daha guzel olacak falan demisti, olmayinca dayandim spreye. Babamda benle ayni operasyonu oldu o da ayni durumda. Benim suanda 10 yili gecti sprey kullanimim.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 seans girdim, burnumdan ilk defa musluk gibi kan akabilecegini o zaman ogrenmistim hic duzelmedi. Sadece ilk 2 hafta biraz hafifledi ki doktor biraz bekle daha guzel olacak falan demisti, olmayinca dayandim spreye. Babamda benle ayni operasyonu oldu o da ayni durumda. Benim suanda 10 yili gecti sprey kullanimim.
    he sizin ki farklı bişey heralde bende polip diye bişey vardı ağzıma kadar büyümüştü bigün bi uyandım boğazımda bi acı aynaya baktım pinpon topu kadar bişey var boğazımda nefes alamıyorm konuşurken kusacak gibi oluyorm hemen doktora gittik polip denen şey sinüslerden başlamış en son dışarı fırlamış kökü sinüslerde orayı yakıcaz demişlerdi 3.5 saat ameliyatta kalmıştım o gün bu gündür sıkıntı yok

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 kere burnu kırılmış nefes alamama konusunda burun profesörü olmuş ve aynı nuku defalarca yemiş biri olarak sana tavsiye vereyim 4 günden fazla kullanma sakın .. daha 10 gün üst üste kullandım 4 gündür burun etlerim deli gibi şişti elimle ayırsam bile burun deliklerimi nefes alamıyordum o derece sonra 1.5 2 gün nefessiz kalmadan sonra eski halime döndüm tekrardan ,

yeşil kapaklı bi spprey var biraz daha doğal deniz suyundan otrivine gibi açmaz ama yine azda olsa rahatlatır , suan masamda 2 paket breathe right burun bandı var ara sıra kötü olunca yapıştırıyorum geceleri ,

ameliyat olcam 3. defa burun etlerini lazerle yakıyorlar arkadaşa yaptılar eleman püfür püfür nefes alıyor burun etlerini lazerle yakıp küçültüyorlar yukardan daha rahat nefes alışverişi oluyor

bu arada şu buruna takılan manyetik mıknatıslı zamazingodan kullanan var mı ? plastik bir cisim ? rahatlatıyor mu reklamda gördüm açıklaması mantıklı geldi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)