Bende uzun süredir otrivine kullanıyorum..burnumda herhangi bir eğrilik yok, alerjik bir durum var..gecenin 4 ünde eczaneye gittiğimi bilirimo tıkanma, nefes alamama durumu çok kötü oluyor.
Ufak bir operasyon ile düzeleceğini söyleyenler var fakat, operasyonu geçiren çevremdeki bazı tanıdıklarımın tıkanma sorunu devam ediyor..burada da okuyunca iyice vazgeçtim..bakalım nereye kadar gidecek![]()
Crm performance
valla ameliyattan sonra 1 aya kadar mükemmeldi bi nefes alıyordum beynim donuyordu resmen fakat aradan 3-4 sene geçti o 1 aydan sonradır bi taraftan normal nefes alıyorum diğer taraf pert , kafamı sağa sola yatırıp bi tarafı açıyorum öyle nefes alıyorum değişik bi organ burun çözüyorum ama yavaş yavaş![]()
Bendede son bikaç yıldır böyle bi tıkanıklık mevcut. yaz kış hiç farketmiyo. burda kendine doktor diyen birine kbb'ye gittim ufak bi et oldugunu sıkıntı olmayacağını söyledi ama nafile. geceleri burnumdan nefes alamıyorum ağzımdan alıyorum o da kuruluk ve ağız akıntısı yapıyo. sürekli tatsız bi ağız ve nefes alamadığım bi burnum mevcut özellikle sol taraf tıkalı. NeilMed Sinus Rinse bu videoyu izledim de doktora gidene kadar böyle bişey bugün alıp bi denesem faydası olur mu ki?
Allahtan geliyor ama bu bahar nezlesi çok kötü. Zaman zaman anlamsız hapşırıklar,tadın tuzun olmaz. Doktora gitsen bu dönemler böyle der. Her gittiğinde ilaç verir. Hiçbirisi işe yaramaz. Taki sorunun çözümünü kendin bulana kadar. Kaynak gözlüğü alın % 50 %60 hapşırıklar azalıyor. Ciddi ciddi işe yaradı. Göz çok hassas olduğundan gözle görülemeyen küçük parçalar göze geldiği zaman hapşırık nöbeti geçiriyordum. Gözlükten sonra çok rahatladım
Okyanus suyu kullan burun spreyi yerine alışkanlık yapmaz
hasta olunca illiadin i dayiyorum ama birakinca burnum asiri derecede kuruyo. surekli islak mendille nemlendiriyorum bi de her aksam burun yikama yapiyorum asiri derecede tikanmadikca kullanmiyorum illiadin.
bende uyuduğumda burnum tıkanıyor ve tıkandığı günler erken kalkamıyorum. gece 11 de yatsam uyanmam öğleni buluyor burnumdan nefes alamadığımda.
yani hiç burnum kırılmadı yaşımız büyüdükçe oluştu bu sorun. en doğal ve kesinlikle uzun kullanımda zarar vermeyecek sprey hangisidir arkadaşlar?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Burundan ne kadar sıkıntı çektiğimi resim anlatabilir herhalde![]()
Bu spreyler uzun vadede mukozayı tamamen bitirebiliyor. Bundan 6 sene önce 2 kere burun etini lazerle yaktırdım..İlk başlarda iyi olsada zamanla tekrarladı ne zaman hasta olsam hoop burun eti şişti öylece kaldı..Kemiktede hafif bi eğrilik oldugunu ama nefes alıp vermeye pek engel olmadığını söylediler..Tüm bunlara bide alerji eklenince varın siz düşünün sıkıntıları..Kullanmadığım sprey ilaç kalmadı kısacası![]()
![]()
En son gittigim doktor ameliyata karşı oldugu için şöyle bisey yaptırdı; 1lt kaynamış suya 1 çorba kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı karbonatı çözünene kadar karıştırıyosun..Soğuduğunda sabah kalktığında,akşam yatarken burnuna çekip hınkırıyon sonrada avamys spreyi sıkıyosun..Eger alerji hafif nüksedersede XYZAL diye alerji hapımı içiyodum(şuan hala daha alerji tuttugunda içerim)Bu beni rahat 2 sene götürmüştür ciddi anlamda rahatlamıştım ama bi süre sonra malesef yine tekrarladı şuan olduğu gibi.. Yakın zamanda da eğri olan kemiği aldırcam gibi gözüküyor..
Şiddetle tavsiyem burun spreylerinden ziyade yazdığım karışımı yapın..Spreyler gibi zınk diye burnunu açmasada uzun vadede rahatlatır..
Bunlarda benden çektiğim eziyetin fotoyla açıklaması![]()
Yok mudur bu sıkıntıyı atlatan bi şekilde yenen bitiren , tek umudum lazerle yakmaktı etleri ondanda umudu kestim yorumlardan sonra :/
kortizon içerenler ciddi bağımlılık yapıp mukozayı kalınlaştırarak, tıkalı katalizörü olan araba gibi gezmenizi sağlayabiliyor. rhinocort kullanırdım bende, kafamda bitirene kadar akla karayı seçmiştim. Yıllardır burnum tıkanıktır ama en azından sümkürdüğüm zaman birşeyler geliyor artık.. spreyi bıraktıktan bir yıl kadar süre, ne giren vardı ne çıkan![]()
kardeşimde daha yeni burundan ameliyat oldu alerjisi var surekli şişiyor eti ve nefes alamıyor aynı zamanda bakalım bu sefer kurtulabilicekmi en azından azda olsa iyileşicek gibi duruyor şuan
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Hiç özelliklerini okumadınız mı 1 hafta kullanıp sonra ara veriniz bağımlılık yapabilir yazıyor
-Bas be oğlum polis radar falan yok burda!
(CEZA YEDİ)
Bende hem kemik eğriliği, hem polen alerjisi, hemde sinüzit var 3 lü kombo yaniBugüne kadar birsürü ilaç denedim ama hiç bi işe yaramadı. Enson aile hekimi 2 liraya deloday diye bi hap verdi. Mavi renk bütün alerjimi geçirdi desem yeridir (googlede saçma sapan resimler çıkıyor yanlış anlaşılmasın
). Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum öyle çok çiçek böcek olan yerlerde dolaşmadığım takdirde hiç bi sorun yaşatmıyor. Pikniğe gitmiyodum sırf alerjim yüzünden o bile geçti çok hafif bi akıntı oluyor sadece okadar. Gecede en azından tek burun deliğim açık oluyor hep
![]()
Bu illeti 5 senedir kullaniyorum gitmedigim kbb kalmadi kullanmadigim ilac kalmadi malesef ama hicbiri ise yaramadi yaktirdim ama yine olmadi hatta daha kotu oldu tekcozum ameliyat teskereme 3 ay kaldi son ay ameliyatolup insallah kurtulucam iliadin ve otrivine arasindaki tek fark iliadin burunu kurutmuyor olmasi ama zaman zaman degisiklik yapip otrivine donuyorum arabada isyerimde kiz arkadasimda annemde hepsinin yaninda yedekler vartikanirsam ortaligi yikiyorum sinirden lanet birsey allah kolaylik ve sifa versin bizlere
The King Of Reptile
bu lanet tıkanıklık sorunu bendede var hayata küstürcek beni nefret ettim artık okyanus suyu kullanıyorum ama tam anlamıyla rahat değilim kesinlikle
benımde alerjım var butun burun sprey lerını kullandım.ama ılıadın bagımlılık yapmıyor denız suyu zaten o. senenın 365 gununun toplasan sadece 15 gunu burnum acık oluyor :S cok zorr ALAH acıl sıfalar versın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)