İyi kotu araclarimizi seven ve kullanan arkadaslar olarak guzel seyler yaptigimiz oluyor ve bunlari gostermeyi de seviyoruz. Ama bunlari gosterirken de gorusumuzden veya gorunmemizden feragat etmeyelim.
Bunlari neden yaziyorum diye soran arkadaslar olabilir. Sebebi ise şudur: Az once eve gecmek uzere ara sokaktan yogun olan bizim caddeye gecerken her zamanki gibi sagima baktim. Baktigimda sadece biraz uzakta bir taksiyi gordum tam cikmak uzere hamle yapacakken sadece amerikan park ve sis farlarini yakmis olan Opel Astranin gectigini farkettim ve tekrar durdum. Arac normal kisa farlarini da yakmis olsaydi cok daha rahat gorurdum cunku sis farlari cok asagida kaldigindan aydinligini bile gormedim. Ara ara bu sekilde araclari sollamaya cikarken aynamda son anda vb durumlarda da goruyorum. Hatta hava yagmurlu vb iken yagmur kaydirici da kullanarak gorusumu maksimize etmeme ragmen gorusumun azalmasiyla gormekte zorlaniyorum. Ogleyin o sekilde gidin ama aksamlari da o sekilde gitmeyin dogru duzgun farinizi yakin. Ayni durum aksamlari sadece gunduz farini kullanarak ilerleyenler icinde gecerlidir. İyi gunler.