arkadaşlar
arkadaşlar
87 araç 30000bin parası çok muş oyle deyim e46 alınır o paraya be
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
hayatımda gördüğüm en temiz e30 325 90 model ve 18 bin'e satılmıştı benim için bu sorunun cevabı 18bindir.
ama model eski ve M10 kasa olunca ederi max 15'dir gözümde
benım gozumde taş çatlasın 20.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
e30krallıgında da sen yazdın buyuk ihtimalleateş bacayı sarmış diye dusunuyorum 30u verdikten sonra akla geldiyse ve beklenen gibi deglse gecmıs olsun.Yok orjınalse de vallahi ne diyim ben almazdım.
Kazasız belasız.
- K -
________
Dr.Ecu
valla o paraya anca e30 m3 alınır oda 100bin altı boyasız.
!!!!!!!!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!!!!!!!!!!
trde gerçek hartge bitane var e30 oda ankaradan satılıktı siyah arka kapı kolları iptal antalyadan gitmehartge logosunu koyan arabaya hartge diyor öyle bi memleketeyiz
İnternet fiyatlarına bakılırsa maşallah abi bune
Connecting site...
Böyle bi soru sorulmaz. Güzel araba güzel paraya gider. E30 piyasasında en ucuz ve en pahalı araba arasında 10 bin lira oynamıyor ciddi fiyat farkı var. Alıcısı ve hastası çok olan bir araba, özellikle de Ankara'da. O yüzden 30-40-50 veren çıkar, hatta pahalı alıp daha yüksek rakamlar harcayanları gözümle görüyorum, biliyorum. Rakamları burda telaffuz etsem kimse inanmaz.
Kuzenin de hastasıdır, temiz bir arabaya pasmıştır parayı. Kimisi de E46 yerine E30 tercih ediyor. FN2 yerine EP3 tercih edilmesi anormal gelmiyorsa bu da normal karşılanmalı. Zevk ve nakit meselesi.
Kardeşim sen fazla E30 görmemişsin o zaman![]()
60.000e e30 satan biliyorum ki aynı arkadaşta şuan 1 cabrio 1 coupe e30 m3 var.. bu arabalarda şu kadar verilir bu kadar verilir zamanı geçti artık..
çoktur azdır o konuya yorum yapamam ama kasası düzgün motoru saat gibi çalışan sağlıklı bir 325 almak için kafadan cebinde 25.000 lira para olması lazım, o paralarada aldığında kelepir almış olursun![]()
Ankara'nın temizlerinden birisi de dayımda. 25*** li rakamları rahatlıkla gördüğünü söylüyor
Piyasayı yükseltmesi kolay A kişisi B kişisine ben 20*** e sattım diyor.O arkadaş 1 ay biniyor.Sağda solda piyasa yapıyor. B kişisi de başka bir arkadaşına satıyor.Ama ortada ne satış var ne para. Dışarıdan duyanlarda bak bu araba 25*** e gitti diye konuşuyor. Piyasa oldu mu 25![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)