User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
104 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Özel bir gün ?

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Özel bir gün ?

Merhabalar arkadaşlar. böyle saçma sapan konular çok açılıyor bu kervana bende katılıyorum malesef ama gerçekten işin içinden çıkamıyorum. kız arkadaşımla 2.yıldönümümüz haftaya cumartesi yani ekim 26. ve ben yapıcaklarıma karar verdim ama işin içinden çıkabilirmiyim onu kesitiremiyorum.
    Çorluda oturuyorum yer olarak İstanbul Ortaköy olarak kafamda kesinleştirdim. max Bütçem 450 tl. Üstüne malesef çıkamıyorum elimden gelen bu yol parası ıvır zıvır onları çıkarıyorm. yemek yenilip gece sonunda azda olsa eğlenebileceğim bir yer arıyorum. Reina veya sortie aklımda olan yerler. Devamında ise orta halli daha doğrusu pahalı olmayan ama temiz bir hotel olsun istiyorum ve eğlendiğim yerle kaldığım hotelin yakın olmasını umut ediyorum. Eğlendiğim mekanda orta halli bir yemek yenip üstünede 2 şer bardak votka içilir.

Sizce bu 2 mekanda ortalama nasıl bir fiyat gelir ?

İşleyiş nasıldır? ( restorantlar ve clup ortamı farklı yerlermi yoksa hepsi iç içemi. yemekten sonra ayrı bir giriş ücreti alınırmı. stand kiralam pahalıdır. ayakta sap gibimi takılıyorlar. gidenler bilgilendirirse sevinirim buralar hiç gitmedim normal clup ortamı değildir diye düşünüyorum )

Hotel olarak 1 gece max 150-200 lira olmalıki eğlenceye 250 gibi bir rakam kalsın.Hotel olarak tavsiyeleriniz nelerdir ?
    Ve zor durumda kredi kartı kullanıcam hani neyse ne ne yapalım. Ancak bu kadar nakit ile çok zor duruma düşermiyim ? Özel bir gece olsun istiyorum.

Evet saçma olabilir ama soracak kimsem yok malesef. yarıdmlarınızı bekliyorum
    masalla masalla

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reina sortie gibi yerlerde aksam yemegi ve bara gecip ikiser icki icelim dersen eger kafadan 300+ tl gider ki kalan para ile Ortakoy civari hicbir otelde kalamazsin . Tavsiyem ortakoyu her keseye uygun yeme icme konaklama olanaklarina sahip taksim - cihangir hattina cevirmen.

Illaki ortakoy hatti olmali diyorsan xor Koray abin ile irtibata gec rezervasyon, konaklama vs herturlu konuda yardimci olur.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reina köşebaşı restorantta yer ayırtıp eğlencene yemekten sonra içeride devam edebilirsin giriş çıkışın sorun olmaz ama eğlence yemek konaklama 450TL yetmez gibi geldi bana...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi 100 liralık fix menüler varmış galiba internette fiyatlar hakkında pek bilgi bulamıyorum. hani menüler o fiyatsa. votka red 50 lira değildir heralde ? arada kaynayan garsonların kafasına göre elden para aldığı bir ortamda değildir diye düşünüyorum. 35 lira votka red olsa en fazla 300 liraya çıkarız gibi abi olmazmı dersin. hani menüdeki fiyatlarla yeyip içip menüde çıkan liralık hesaba 400 yazıp önüme koymazlar dimi ?
    masalla masalla

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel bi restaurannta yemek yemek, gecede reina yada sortie gibi bir yerde eglenmek ve sonrasında yine guzel bir otelde konaklamak minumum 600 tl gibi bir bütce tahminimce.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    guzel bi restaurannta yemek yemek, gecede reina yada sortie gibi bir yerde eglenmek ve sonrasında yine guzel bir otelde konaklamak minumum 600 tl gibi bir bütce tahminimce.
    yok abi yemek ve eğlence aynı mekanda olucak. önemli olan yemek kısmı o faslı uzun tutmak ağırdan almak istiyorum. ve ufakta olsa 1 er 2 şer duble eğlence kısmında alkol almak istiyorum. abartmadan. hotel dediğim gibi lüx istemiyorum zaten olamazda gecelik 200 liraya bir yer vardır heralde ? eli yüzü düzgün olsun temiz olsun yeterli benim için.
    masalla masalla

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sortie/Reina içerisindeki restoranlar için arada kampanya sitelerinde indirimler oluyor.

Yemek ve eğlence aynı mekanda olmasa aslında işin kolay da, senin ilacın yine reina&sortie olacak gibi.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

isacicek28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortaköye yakın burası burda içkisiz biz 25 30 lıraya karnımızı doyurmustuk gecen sene suan fıyatı bılmıyorum Suda Kebap | İSTANBUL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reina köşebaşı restorantta yer ayırtıp eğlencene yemekten sonra içeride devam edebilirsin giriş çıkışın sorun olmaz ama eğlence yemek konaklama 450TL yetmez gibi geldi bana...
    teşekkür ederim prosedür işleyişi hiç bilmiyorum restorant bar şeklinde olduğu için bide fazla lüx olduğundan kesitremiyorum malesef danışmak istedim.
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sortie/Reina içerisindeki restoranlar için arada kampanya sitelerinde indirimler oluyor.

Yemek ve eğlence aynı mekanda olmasa aslında işin kolay da, senin ilacın yine reina&sortie olacak gibi.
    cumartesi geceleri giriş 50 liraymış. hani hepsinin bi arada olması ulaşım taksi parası böyle daha mantıklı gibi. aracı hotelin otoparkına bırakmayı düşünüyorum ortaköy içinde taksi kullanmayı düşünüyorum. hem alkol olucak bide.
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı isacicek28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortaköye yakın burası burda içkisiz biz 25 30 lıraya karnımızı doyurmustuk gecen sene suan fıyatı bılmıyorum Suda Kebap | İSTANBUL
    evet yemek ve eğlenceyi ayırırsam düşünülebilir. teşekkürler önerin için
    masalla masalla

JJmusti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su adada yemek yıyıp ordan reına ya tekne ile gecmek guzel olabılır. fıyat ne tutar bılmıyorum ama suda kebap ı tavsıye ederım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JJmusti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su adada yemek yıyıp ordan reına ya tekne ile gecmek guzel olabılır. fıyat ne tutar bılmıyorum ama suda kebap ı tavsıye ederım
    evet düşününce gerçekten güzel olabilir çok güzel olabilir hemde cidden güzel olur düşünmeyi kestim şuan o bile ağır geldi
    masalla masalla

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otel ve yemek için mutlaka fırsat sitelerine bi göz at derim , özellikle sezon bitti kış dönemi her yerde kampanya var 139!tl ye 4 yıldızlı otellerde. ( titanic otel vb ) oda bulabilirsin. Yemek için de aynı şekilde köşebaşında falan fırsatlar düşüyor. Telefondan girdiğim için bakıp link falan koyamadım sen bakabilirsin.
    Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sadece yakalaco yu biliyorum.başka nasıl fırsat siteleri var ?
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncesinde böyle birşey
    http://www.birliktealalim.com/firsat...-keyfi/?irc=ob

daha sonrada şurası

Ortaköy Supperclub'da canlı DJ performansı eşliğinde akşam yemeği menüsü 120 TL yerine 69 TL! - BirlikteAlalim.com, Fırsatları yakala...

ve sonrasındada uygun bir hotel. güzel olurmu sizce ? ve supper club nasıldır? azda olsa bir reyna sortie havası varmıdır ?
    masalla masalla

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fırsat sıtelerınden düşüremezsen yemek ve eğlenceyi ayır derim en son red voktaya 45 tl aldılar 1 bardak, yemek eğlence bir arada yaparsan + otel dahil + çorlu gıt gel benzin yetmez sana o bütçe

edit: supperclub fırsatı alsan 4 içki içsen 300 tl.. otelede 150 desen tamam gibi duruyor ama sürprizlerle karsılasman canını sıkar işte bu fırsat sitelerinden ben hıc almadım faydalananlar önerirse kaçırma derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fırsat sıtelerınden düşüremezsen yemek ve eğlenceyi ayır derim en son red voktaya 45 tl aldılar 1 bardak, yemek eğlence bir arada yaparsan + otel dahil + çorlu gıt gel benzin yetmez sana o bütçe
    yook 100 liramı benzıne ayırdım o ayrı. ordada taxi kullanıcam aracı hotele parkedıp gideceğim yere yakın olursa hotel iyi olur

ya bu bütçe sadece yemek eğlence ve konaklama için diğer giderler ayrı
    masalla masalla

low&slow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)