Merhabalar arkadaşlar. böyle saçma sapan konular çok açılıyor bu kervana bende katılıyorum malesef ama gerçekten işin içinden çıkamıyorum. kız arkadaşımla 2.yıldönümümüz haftaya cumartesi yani ekim 26. ve ben yapıcaklarıma karar verdim ama işin içinden çıkabilirmiyim onu kesitiremiyorum.
Çorluda oturuyorum yer olarak İstanbul Ortaköy olarak kafamda kesinleştirdim. max Bütçem 450 tl. Üstüne malesef çıkamıyorum elimden gelen bu yol parası ıvır zıvır onları çıkarıyorm. yemek yenilip gece sonunda azda olsa eğlenebileceğim bir yer arıyorum. Reina veya sortie aklımda olan yerler. Devamında ise orta halli daha doğrusu pahalı olmayan ama temiz bir hotel olsun istiyorum ve eğlendiğim yerle kaldığım hotelin yakın olmasını umut ediyorum. Eğlendiğim mekanda orta halli bir yemek yenip üstünede 2 şer bardak votka içilir.
Sizce bu 2 mekanda ortalama nasıl bir fiyat gelir ?
İşleyiş nasıldır? ( restorantlar ve clup ortamı farklı yerlermi yoksa hepsi iç içemi. yemekten sonra ayrı bir giriş ücreti alınırmı. stand kiralam pahalıdır. ayakta sap gibimi takılıyorlar. gidenler bilgilendirirse sevinirim buralar hiç gitmedim normal clup ortamı değildir diye düşünüyorum )
Hotel olarak 1 gece max 150-200 lira olmalıki eğlenceye 250 gibi bir rakam kalsın.Hotel olarak tavsiyeleriniz nelerdir ?
Ve zor durumda kredi kartı kullanıcam hani neyse ne ne yapalım. Ancak bu kadar nakit ile çok zor duruma düşermiyim ? Özel bir gece olsun istiyorum.
Evet saçma olabilir ama soracak kimsem yok malesef. yarıdmlarınızı bekliyorum![]()