arkadslar aracımı ufaktan basmak ıstıyorum ama ısıtmakmı daha yumusak olur presletmekmı hangısı daha ıyı olur yay almak ıstemıyorum sert olucagından dolayı...
arkadslar aracımı ufaktan basmak ıstıyorum ama ısıtmakmı daha yumusak olur presletmekmı hangısı daha ıyı olur yay almak ıstemıyorum sert olucagından dolayı...
yav doğan şahin olur preslersin focus gibi arbaya yazık bence yumuşak spor yaylar var 100 liraya presletmek yerine 300 e spor yay alırım
Isıtmak kesinlikle ve kesinlikle arabayı takoz gibi yapıyor. Bence aracınız için bir çok yay var onlardan birini tercih edin![]()
az basıcaksanız yay alın kesinlikle....
...
presslemede istediğin zaman geri dönüş şansın var zararsız ziyansız
biz f10 bmw bile pressle bastık
bir de sana şöyle söyleyim custom coil yay işlerinde kullanılan en yaygın yay focus yayıdır yapı itibariyle presslemeye müsait yani
Yay isitilmaz veya preslenmez. Bunlar tehlikeli ve yanlis uygulamalar.
Gidin adam gibi bir yay alin, kendinizin de etrafinizdakilerin de hayatini tehlikeye atmayin.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
En mantklısı spor yay ama ilal pres yapcam diyosan sıcak pres sakın yaptırma soguk pres ben yıllardır kullanıyorum sıkıntı yok sıcak preste kırılan çok duydum
ısıtmadan yani sıcak press kesinlikle yaptırma at arabası gibi olur. bende karşıyım custom işlere bence yay al
FN2-R
ucuz etin yahnisi misali olur 3-5 fazla ver yay al kafan rahat olsun...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Geriş dönüş şansı olması mümkün değil.
Yayı basarken sorduğunda 'istediğin zaman tekrar eski haline getiririz' diyorlar fakat bu sadece 1 ay sürüyor.
Makinaya yay'ı sokup aynı bastığı gibi bu seferde uzatıyor,yay'ın bütün özelliği kayboluyor yalama oluyor ve sertliğini kaybedip patlak amortisör gibi oluyor.
Dükkandan çıkarken tamam dersin ama 1 ay sonra araba 2 cm aşşağıya düşer tekrar ve yay artık yaylıktan çıkmış olur.
Pres,mres,yay ısıtmak,yay kesmek,bakla aldırmak falan filan KESİNLİKLE uygulanmaması gereken şeylerdir.
100 TL böyle saçma sapan bişeye vereceğinize 300 TL'ye adam gibi spor yay alın,200 TL'ye hem tam randıman alın hemde hayatınızı koruyun.
valla bı turlu karar veremedım napsam dıye focus 2 yayları 150 lıra zaten 100 lırada taksalar 250 bısıy degıl presde 70 tl arkadasım 2012 poloyu preslettı 5 aydır bı sorunu yok gayet memnun ama kafam karıstı...
Bız kendımız focus 2 dizel preslettık cok memmunuz. Hıc bır sıkıntı yok
Her Türlü Mercedes-Benz Parçası İçin Ulaşınız.
işin parasında bitmiyor mevzu, eibach 5 cm f10 5.20dizeli 2 cm kadar indiriyor. benim istediğim basıklık 7 cm civarı, ee napacağım spor yay taksam onuda pressleyeceğim. ama orjinal yay ile press her zaman daha konforlu. güvenlik konusunda birşey diyemem ama iş parada bitmiyor eldeki malzemede bitiyor
Yayları ısıtmak kadar yanlıs bişi yok aslında. ısındıgında celik gibi oluyor ondan sonra ciddi bir darbede (türkiyedeki yol şartları ***** her yer köstebek yuvası gibi ara yollarda) hoop yay gidiveriyor. bende zamanında bu işi yapmıstım ve daha haftasına elimde patladı yaylar. deneyimle sabit![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)