İki aracı yakında deneyeceğiz böyle bir karşılaştırma konusuda bulmadım. Sizce sonuç ne olur ikiside tamamen fabrikasyon stock..
İki aracı yakında deneyeceğiz böyle bir karşılaştırma konusuda bulmadım. Sizce sonuç ne olur ikiside tamamen fabrikasyon stock..
180 e kadar yakın giderler, 208 yarım boy filan daha önde olabilir, 180 den sonra ibiza açar arayı.
edit:düzeltme yapayım, polo gti'a göre söyledim ben. ibiza dada çok bir değişiklik olmaz heralde
performans verilerine göre. 208 gti ın vites oranları uzun olduğu için olabilir o fark.
şimdi zeperfs ten baktım, 208 gti ın performans verisine, daha önce baktığımda 36 sn civarıydı 200 ü, şimdi baktığımda 34.7 yazıyor. Ya veriler güncellendi sonradan yada ben yanlış hatırlamışım. polo nun 0-200 34.6 208 in 34.7 gösteriyor.
180 den sonra 208 ilerlemeye başlayacaktır.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Çok farklı araçlar değiller ama Alman motorunun güveni bence ağır basar sadece ama boy vermez
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
180e kadar aynı gidiyorlar (denedik)
180'den sonra cupra'nın geçmesi muhtemel zira 208 180'den sonra çook yavaş.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Brain : ) arkadaşım bende merak ediyorum.. Video bekliyoruz denemenizden sonra..
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Peugeot 208 GTI vs Seat Ibiza Cupra 1.4 TSi 180 - FastestLaps.com
İnternette karşılaştırmada 0-100 aynı fakat 0-200 Cupra önde ama son hızda da GTİ önde gözüküyor.
Yukarda ukku isimli arkadaşın ve bu sitenin dediğine göre GTİ'ın uzunda hızlanması Cupra'ya göre yavaş ama son hızda GTİ azcık daha hızlı gözüküyor.
Stock stock rollde Cupra geçer diye düşünüyorum.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Rollingte 1dakika top speed gidilmeyeceğini var sayarak cupra önde bitirir diyorum.Farkın sebebi dsg olacaktır diye düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)