Evet asiriya kacabilirsiniz, sarisin kizlar vs disindaHakan sende yazabilirsin goruslerini su durumda senden bile korkmuyorum
![]()
Evet asiriya kacabilirsiniz, sarisin kizlar vs disindaHakan sende yazabilirsin goruslerini su durumda senden bile korkmuyorum
![]()
Hadi bir detailing zinciri oluşturalım![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
http://www.techturkey.com/forum/deta...il-olmali.html
iş görücekdir.
bence herşeyden önce hızlı, temiz ve (yaptıgı işe göre )uygun fiyatlı olmalı.
diğerleri biraz teferruat kalıyor seçerken bunlara dikkat ediyorum
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
20 lira gibi sembolık bir rakam olmamalı mesela bi arac yıkamanın maliyeti 5 lirayı geçmiyor çünkü
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Yikama bittikten sonra elime bez almaya gerek kalmasin.
Lastiklere parlatici bol surulsun
Yikamadan sonra jest olsun diye fis fis hizli cila yapilabilir sip sak.
Aracin ici supurulurken paspaslar kaldirilip evin halisi supurulur gibi detayli alinsin.
CAN CEYLAN
Arkadaşa katılıyorum sezonda off road araçları için bir bölüm kesinlikle çok mantıklı olur.
/// Swap 30
Herkesin goruslerini dikkatlice okuyorum. Cevaplari sonra yazacagim
O baslik yikama ile alakali, ben sadece yikama icin sormuyorum. Sadece yikama olarak bakmayin, detayli temizlik olarakta bakin. Ayrica sadece isciligi ve fiyati da dusunmeyin, mekandan beklentileriniz nedir mesela? Soyle bir konsept olsun, su tarz bir alan olsun ben geldigimde soyle olsun gibi fikirleriniz varsa paylasirsaniz sevinirim.
maliyeti 5 lira dahi tutmayan bir yıkama için 20-25 gibi komik rakamlar önerildikten sonra ve her yıkamadan sonra nemli bezle tekrar sileceğime 2 kova su 3-5 bez işimi fazlasıyla görürcillop gibi yaparım,yapıyorumda...
Kısacası uçuk fiyat istemiyoruz ve az da olsa özenli iş istiyoruz..
Arappazar yıkama tiksindirtiyor, bir kere karşılaşılsa bile o adam bir daha gelmez. leke kalmışsa vs hiç tekrar gidilesi gelmiyor. Sözün özü, özen şart !
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
yıkama sonrası 20 tl verip yalapşap yapıldığını görmemek ayrıca kesinlikle paspas üstüne kağıt konulmasını ve koku takılmasını beklerim mesela
yani 20 tl alıyosan 20 tl nin hakkını görmek isterim göremiyosam ikinciye orada araç yıkatmam![]()
RSA
motorsports
o konuda konsepte dair bişilerde yazılmış başlıga takılma onurcan 3 sene önce bu kadar çok detaling kelimesi kullanılmıyordu
yıkamanın bide lokasyonu cok önemli,
detaylı temizlikdede arabayı bırak ordan eve yada işe dön olayına bi çözüm olmalı, ya bir araç verilmeli yada kişiyi bi yerlere bırakmak lazım diye düşünüyorum![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
davlumbazlar mat olucak,lastikler parlıcak,aynanın altından araba hareket edince damlalar akmıcak, ben tekrar elime havlu almıcam kısacaçok ütopik yıkama ücreti olmucak olabildiğincede merkez yerde olmalı,bahşiş uğruna çalışanlar sallamamazlık yapmıcak zaten memnun kalan adam bahşişini her türlü verir. dün gece konuşmuştuk anlattığın şekilde uygulamalarla eğer çalışanlarda iyiyse zaten memnun kalmayanda olmaz,müşteriside eksik olmaz
içinde araç sahipleri araçları temizlik yapılırken cafe tarzı ufak en azından 10-15 kişinin aynı anda oturabilceği bir yerde olursa gayet güzel olur
![]()
hiçbir yıkamacı ticari kaygılardan dolayı benim kadar iyi yıkayamayacağı için benim beklentim kendi yıkamak isteyenlere bu imkanı sağlaması ayrıca polisaj içinde saatlik olarak kapalı yer kiralaması
Kendim yıkama yapabilmeliyim, araç altını yıkatabilmeliyim, lastikler ve jantlar çok krilendiğinde söküp 4 bir tarafını yıkayabilmeliyim.
Yanımda getirdiğim ürünleri dilediğim gibi kullanabilmeliyim.
Foam lance kullanma imkanı olmalı ki, aldığım şampuanları rahat rahat efektif şekilde kullanayım.
Buharla temizlik imkanıda olmalı ki, bazı noktaları zahmetsizce temizleyebileyim.
Eşiyle ve çocuğu ile gelenlerin sıkılmayacağı bir bekleme bölümü olmalı.
Kullanılan bezlerin sürekli temiz kalması için yıkama ve kurutma makinası olması lazım ve kısa programda bu makinaları bende ücreti karşılığı kullanabilmeliyim.
Pnömatik polisaj makinalarından da isterim.
Diğer teçhizatları sen zaten biliyorsun, aklıma geldikçe yazarım. Şimdiden hayırlı olsun![]()
Belaltına vurduğu bezi diğer yerlere kullanmasın, temiz ve düzgün bezler kullansın.
Ön camı sildiği bez ile kaportayı silip sonra tekrar diğer camları silmesin.
Yoğunlukta var mı bunu yapabilecek yer, varsada 1 elin parmaklarını geçmez herhalde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)