trafikte farkındalık yaratmak için ps' de yaptım ve aracımın tüm camlarına yapıştırdım. her hangi bir çıktı merkezinden adedini 1 liradan istediğiniz ebatta bastırabilirsiniz.
akşam büyük halini pdf formatında paylaşıcam
![]()
trafikte farkındalık yaratmak için ps' de yaptım ve aracımın tüm camlarına yapıştırdım. her hangi bir çıktı merkezinden adedini 1 liradan istediğiniz ebatta bastırabilirsiniz.
akşam büyük halini pdf formatında paylaşıcam
![]()
farkında olmak tamam da "saygı" doğru bir kelime değil bence
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
çok kelime kalabalığı olmasın diye bu yazıyı seçtim. daha güzel, kısa ve öz bir şey önerirsen onuda yazabilirim, amaç dikkat çekmek
ne yazkkı saygı duymayan okuz cok
ama onlarda haklı apacı paketcıler kendılerını bısı sanan racıngcıler oldugu surece saygı duyulmaz motorsıklete
Aynı oranda "2 tekerler" "4 tekerler" e saygı göstermiyormu acaba ?
Kusura bakmayın trafikteki motorlara inanılmaz dikkat ederim aman bişey olmasın diye hayatta da yaklaşmam bile genelde çevremde herkes bu şekilde yaklaşır
ama şu ana kadar hiç bir motorun bana aynı oranda saygı veya dikkat gösterdiğini hatırlamıyorum
her deliğe girmeye çalışmak aynamıza çarparak dahi olsa aralardan geçmek önümüze atlamak uçmak kaçmak bla bla..
Tamam da trafikte herkes herkes e saygı ve dikkat etmek zorunda..
önce 2 teker kullanıcıları saygılı olmayı öğrensin
hadi küçük bir kısmını muaf tutalım ama bir çoğu ş.sizin önde gideni heleki o kuryeler falan
valla bence bu saygı karşılıklı olmalı adam ışıkta 30 sn beklememek için milletin aynasına tamponuna sürte sürte aralara dalıyo.. zaten kolay kolay yaklaşmamam trafikte motorlara
Kuryeler canlı bomba zaten.. Allah korusun birşey olsa suçlu sen olursun.
Her araya girme çabası.. geçen haftalarda sağımdan sollamaya çalışan birini alıyordum altıma zor kurtuldu(k)..
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
bende en cok sokak arasında egsozu patlatıp deli gibi gazlayanlara uyuz oluyorum... gece gündüz vakitsiz geziyorlar.
yolda saygım herkese oldugu gibi motorlularada var ama ara ara bu üsttekilerden denk getirmek istiyorm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
saygı gösterene sonsuz saygılar...
ama özellikle kurye yani küçük motorlar yüzünden motorsikletlilere duyulan saygı azaldı. Ne olursa olsun herzaman pürdikkat olmalı tabi![]()
Neden hic sollayan motorcu yok ? Hep sag hep sag ? Daha mi guvende oldugunuzu saniyorsunuz araclari sagladiginiz da?
Yakın zamana kadar hep motorculara saygısızlık yapıldığını savunurdum ama trafikte ne yazıkki aynı saygısızlığı kendileri de yapıyorlar. Kendilerine her yolu hak görmeleri, ben bunun yanından geçer giderim şeklinde kullanmaları artık hat safada rahatsız etmeye başladı. Düz yolda giderken sürekli sağımdan solumdan motor geçer mi diye bakmaktan tedirgin olmaktan çok sıkıldım. Adam gibi şeridini kullanan adama saygım sonsuz ama düz yolda gidemeyen salaklara saygım yok.
farkındalık eyw da bn nerden geçtiği belli olmayan şerit arasında giden adama neden saygı görtericem önümde gitsin arkamda gitsin eyw duran trfikte yanımdan geçsin onada eyw ama yolda bnm sağımdan bni geçmeye çalışana kusura bakmayın saygı duymam
kaç motorcu var önündeki aracık tekerlek izinden giden ? çoğu saygısız tekerinin geçtiği yere girmeye çalışıyolar gerekirse aynana bile sürtüyolar yeni şerit yaratana neden saygı duyucam ?
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
işim olmaz saygı göstermeyene
önce motorlarda bir araç olduğunu kabullenecek sivrisinek gibi sağdan soldan girmeyecek iki tarafıda riske atmayacak
adam üzerime kırıyor bende 4 tonluk aleti durdurmaya çalışııyorum aman başım belaya girmesin diye
bazen öfke doluyorum trafikte beni bıraktığı zor durumlarda motorluların
düzgün kullananla zaten kimsenin işi yok
geçen gün az muhterem bi şahıs
aracı sağ kaldrıma 20 cm e kadar yaklaştırmışım dörtlüler yanıyor yolcu iniyor
ve kadına son anda çarpmamak için zor durdu elimde kalıyordu
illa geçecekler
özellkle lahmacun tayfası
Motosiklet, motosiklet sürücüsü düşmanı olmayın yahu, aracınızla 50km hızla biryere vurduğunuzda en fazla kaput çamurluk değiştirirsiniz, 50 km hız motosiklet için ölümcül bir kaza demektir, bende oldukça şikayetçiyim kurye motorlarından, şimdi onlara kızdım diye yolda motorcu sıkıştırayım, üzerine süreyim, yol vermeyeyim düşüncelerine sahip olursanız belki bir hayatın kararmasına sebep olabilirsiniz, gözünüzün önünde hiç motosiklet kazası oldumu, nasıl bir olay olduğunu yaşayabilen varmı? Motosikletleri kendinizi riske atmayacak şekilde fark edin yeter, saygı duymasanızda olur, benim açımdan böyle yani.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Işıkta öne geçmeye çalışmanın sebebi arkadan mümkün olduğu kadar uzaklaşmak için (bilinçli kullanıcalar için söylüyorum)
Web TV İzle | Video Haber İzle | Sabah TV | İnternet Haber | Sabah böyle olmaması için.Yani benim en çok korktuklarımdan biri bu bilinçsizce ışığa yaklaşanlardan korkuyorum.Burdaki arkadaş kafada kalmış ama ben kafada kalınca kaldırım dibine yanaşıyorum en sola veya en sağa.
geleneksel aylık motora saygı konusu açılmış yineAltındaki yorumlarda aynı.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)