User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: kedilerin en yavşaklarından ''ŞERAFETTİN''..yardım lütfen !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kedilerin en yavşaklarından ''ŞERAFETTİN''..yardım lütfen !!!

slmlar herkese..

1 hafta önce erkek siyam kedisi aldım henüz 60 günlük..ilk başlarda eve ısındı vs herşey güzel gitti ,maması,kumu,köpüksüz şampuanı,taragı,makası,törpüsü,oyuncakları,tırmala ma aleti, tasması vs vs kedi için alınabilecek ne varsa eksiksiz şekilde aldım pet shop tan.. fazlasıyla alıştık ona resmen evin neşe kaynağı oldu lakin ;

birgün hanımla birlikte market alışverişine gittik rafta whiskas yaş mama gördüm dedim şero'ya alayım şundan yavrucuk bayram etsin ve eve geldim şero mamayı görünce deliye döndü , açtım kutuyu verdim bir parça arkamı bi döndüm mama bitmiş ulan dedim kuru mamayı sevmiyor demek biraz daha vereyim dedim verdim oda aynı bitti.. bi süre kuru mama yemedi sonra bi dostum whiskas verme o hayvana iyi gelmez dedi..veteriner arkadasımı aradım oda verme dedi ve whiskası kestim..

hayvan 2 gündür 2sn yerinde durmuyor yaramazlıklar , oyunlar gırla gidiyor ama eşimle beni canımızdan bezdirdi ,eşimide benide kaç defa tırmaladı bacagımı kanattı, sürekli ıssırıyor , cidden bu whiskas mı şerafettin'i böyle yaptı nedir ne değildir , ceza vereyim diyorum kıyamıyorum daha minicik bi kedi o sonucta..

gecenin bu vakti 03:50 de foruma konu acmakta buldum çareyi ama yazı bile yazdırmıyor piskopat bi hayvan oldu çıktı neler oluyor bu hayvana?!!

elbette ki kediler özelliklede yavruları oyuncu hayvanlardır ama harbiden bu kadarınada pes artık !!! bilinçli kişilerden yardım bekliyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gece en aktif olduklati zaman ucle bes arasi biz de yatak odasindan atiyoruz ki alti yasinda uyandirmak için parfum siselerini düşürür durur

gazeteden sopa yapip agaci yasken egitin... kesinlikle elinizle yapip eli alistirmayin
    gazeteyi kötü bilsin elinizi değil sonra misafir va onların eline atlarlar.. kediler de terbiye oluo ama ugrastirir kopek gibi değil.. islak mamaya alistirmayin cidden sonra yemek istemiolar kuru mama, kediniz erkekse kesinlikle whiskas filen vermeyin kaliteli mamalar kullanin market mamasi degil, market mamalarinda cinko miktari yuksek ve idrar yolunda kristalize olup tikama yapiyor, sonra tedavisi cok zor, sormak istedikleriniz olursa pm atabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pasha34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gece en aktif olduklati zaman ucle bes arasi biz de yatak odasindan atiyoruz ki alti yasinda uyandirmak için parfum siselerini düşürür durur

gazeteden sopa yapip agaci yasken egitin... kesinlikle elinizle yapip eli alistirmayin
    gazeteyi kötü bilsin elinizi değil sonra misafir va onların eline atlarlar.. kediler de terbiye oluo ama ugrastirir kopek gibi değil.. islak mamaya alistirmayin cidden sonra yemek istemiolar kuru mama, kediniz erkekse kesinlikle whiskas filen vermeyin kaliteli mamalar kullanin market mamasi degil, market mamalarinda cinko miktari yuksek ve idrar yolunda kristalize olup tikama yapiyor, sonra tedavisi cok zor, sormak istedikleriniz olursa pm atabilirsiniz
    Ewet whiskası kestim ama acaba bu hayvan whiskas tan sonra mı böyle oldu??? Kuru mamasıda iams marka ben şimdi royal canin alıcam araştırıp iyi bir mama olduğunu öğrendim , evde aslan kesilse ondan yine vazgecmem çünkü parası pulu önemli değil onun sorumluluğunu aldım ben.

Çok siyam gördüm eşim dostum besleyen oldukça fazla ama ben böyle bir muzur bir siyam daha görmedim fırlamalıkta üstüne yok

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Whiskasın yaş mamasını sadece bir kere verdim bulamadığımdan normalde aldığım mamayı, kendi kedimde ama böyle birşey yaşamadım açıkcası. Normalde proplan somonlu olanını alırdım hep belki kuru mamanın cinsini sevmemiştir, her kedi her kuru mamayı yemeyebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kolunu bacağını bağlayın Enerji patlaması olmuş kedide

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mamalık oldugunu sanmıyorum, Kedinin 'adanalığı' tutmuş gibi
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Whiskas ı bende ilk zamanlar bir kaç kez verdim sonrasında kuru mamayı çok isteksiz yedi daha da whiskas vermedim, suanda hafta da bir kez royal canin in yaş mamasını yeme hakkı var

Onun dışında hareketliliği için günün belli saatlerinde çok hareketli oluyorlar yapcak bişey yok elinizi ısırmaması için kolonya sürerseniz elinize yaklaşmaz

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimki 7 yaşında hangi mamayı alırsan al yemiyor. Tek yediği mama "Micho". Veterinerler kesinlikle tavsiye etmiyor bu mamayı en ucuz ve en kötü mama diyor ama yapıcak birşey yok hayvana tavuk veriyoruz yemiyor "Micho" hastası

Parfüm şişelerini düşürme hastalığı bizimkinde de var. İstediği şey olmazsa yıkar döker ortalığı
    He bide sabah alarmı kapatıp uyuyakalma gibi bir şansımız yok. Alarm çaldıktan sonra hemen gelip uyandırıyor
    .

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yavruların tırnakları ince olur veterinerinize rica edin kessin. O tırmalamala olayı oyun oynamak için yaptığı hareketler. Yaş mama vermeyin arada değişiklik olsun diyorsanız yoğurt,ayran yada yoğurdun suyunu verebilirsiniz. 8-9 aylık olana kadar aşırı hareketli olurlar sonra ergenliğe girince gereksiz sinir stres başlar çiftleşme içgüdüsüyle tavsiyem. 9-12 aylık arasındayken kısırlaştırmanız.
    Everyday I ** çapuling...

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı BerkayKamaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizimki 7 yaşında hangi mamayı alırsan al yemiyor. Tek yediği mama "Micho". Veterinerler kesinlikle tavsiye etmiyor bu mamayı en ucuz ve en kötü mama diyor ama yapıcak birşey yok hayvana tavuk veriyoruz yemiyor "Micho" hastası

Parfüm şişelerini düşürme hastalığı bizimkinde de var. İstediği şey olmazsa yıkar döker ortalığı
    He bide sabah alarmı kapatıp uyuyakalma gibi bir şansımız yok. Alarm çaldıktan sonra hemen gelip uyandırıyor
    Michonun uretim tesisleri vs izmirde..cagatay yem firmasi ve turkiyenin en buyuk kompleksine sahipler..veterinerlerin kuyruk acisi ise hem kendilerine sattirmiyorlar hem de mamalari daha ucuza geliyor onlar kazanmiyor diye b.kluyorlar.Micho kotu bir mama degil icin rahat olsun.

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavruyken bu tarz davranışları normal, yaşını aldıkça ağırlaşacak zaten. Mama olarak whiskastan uzak durun. Profesyonel mamaları kullanmaya çalışın. Genesis,Proplan,Hills iyi örneklerdendir.
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Michonun uretim tesisleri vs izmirde..cagatay yem firmasi ve turkiyenin en buyuk kompleksine sahipler..veterinerlerin kuyruk acisi ise hem kendilerine sattirmiyorlar hem de mamalari daha ucuza geliyor onlar kazanmiyor diye b.kluyorlar.Micho kotu bir mama degil icin rahat olsun.

Temizmama olarak geçiyor, numune istedim gönderdiler, royal caninle karıştırdım götürdü bizimki,
    Kitten maması 3kg 15tl ydi yanlış hatırlamıyorsam, royal canin in fiyatlar ***** kullanıcam bende temizmamayı, internette öven de var kötüleyende.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koşu bandı varmı evde abi ?

https://www.59saniye.com/kosu-bandi-kedileri/
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yavru kedinin hoplamasi ziplamasi tirmalamasi normal..eger oynamiyorsa ve haylazlik yapmiyorsa problem var demektir.En iyisi tirnaklarini kestirin ve oyuna birakin onu..Mama olarak whiskas degil imkaniniz varsa Orijen ve Royal Canin oneririm en iyi aromalar onlarda.

Snan1910, o tesislerde baya ozenle calisma var ilk basta bende tereddut ettim ama numune ucretsiz gonderimi vs sende almissin gormussun veterinerler acik mama adi altinda satiyorlar iste kar koyup.Normalde uretici ve tuketici direkt alisveris bagi oldugu icin hesapliya geliyor mesele bu..

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oyun oyun oyun akşamları yorucu oyunlar oynayın sonra mışıl mışıl uyur

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızışmış hayvanceğiz
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskiden kedim vardı makarnayı çok severdi rahmetli ))

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortagamm doktorun burda
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

ToyGun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim evde de yavru kaplan! var. (bildiğiniz tekir ama, yaşına göre kalıbı ve gücünden dolayı kaplan demek geliyor içimden)
    aynen bu şekilde hoplamalar zıplamalar, düz duvara tırmanmalar - ki genelde bu tür şeyleri erkek kediler yapar, benimkisi dişi azmanı
    benden önce de söylendiği gibi hazır küçükken eğitmeniz gerekiyor, bir bakıma doğruyu yanlışı göstermeniz lazım.

Benim yöntemim fısfıslı oda spreyinin içini boşaltıp su dolduruyorum, kızdığımı belirtmek için belli bir tonda ses çıkartıp (YAPMA! gibi), bu fısfıstan sıkıyorum kıçına doğru. tabi su ve ıslaklıktan kaçtığı için yaptığı şeyi bırakıyor.
    Zamanla o YAPMA! sesini öğrendiğinden, sesin arkadasından su gelecek diye bırakıp uzaklaşıyor.

Bir kedinin sözünüzü dinlemesi o kadar gurur verici ki anlatmam, sözünüzü dinlerken onu izlemek, devir kesiciye girmesi an meselesiyken vites büyütmek gibi ahaha

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)