User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: kedilerin en yavşaklarından ''ŞERAFETTİN''..yardım lütfen !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Laser pointer'la canını çıkar bak bakalım bir daha yapıyor mu

Bende iki tane var ikisi de cins. Bir tanesi açlıktan ölür ama beğenmediği mamayı yemez. Öteki de ne verirsen sıkıntısız götürüyor. Hatta eğer öteki mamasını yememişse onunkini de yiyor.
    Gerçi şu an ikiside obezite sınırında

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Michonun uretim tesisleri vs izmirde..cagatay yem firmasi ve turkiyenin en buyuk kompleksine sahipler..veterinerlerin kuyruk acisi ise hem kendilerine sattirmiyorlar hem de mamalari daha ucuza geliyor onlar kazanmiyor diye b.kluyorlar.Micho kotu bir mama degil icin rahat olsun.
    Bir mama iyi mi kotu mu diyebilmek icin oncelikle kotu tanimini yapmamiz lazim.

Kotu mama nedir? Kedinin yemek istemedigi mama kotu mudur? Ya da Yabanci marka olmayan mama mi kotudur?

Acik konusmak gerekirse micho, hills, proplan royal canin hepsi asagi yukari ayni kalitedir. Icerikleri benzer, kullanilan urunler benzerdir. Hepsinde bu canlilarin dogada yemedikleri tahillar ve misir gibi "filler" yani fiyati ucuzlatip miktari arttiran urunler vardir. O yuzden micho'ya kotu diyen biri varsa hills'e de proplan'a da royal canin'e de kotu demek durumundadir. Kisaca Micho kotu bir mama degildir, ama gunun sonunda basit bir market mamasidir...

Daha iyi mamalar yok mu? Var olmaz mi. Icinde tahil bulunmayan, %80 lere varan et konsantrasyonuna sahip mamalar mevcut. Zaten kaliteli mama dendigi zaman DUNYADA akla gelen markalar "Orijen, Innova Evo, Instinct, Taste of the Wild, Welness" gibi markalardir, hills proplan royal canin bildiginiz market mamasidir. Burda en super kalite mama diye itelenmeye calisildigina bakmayin, o isler oyle olmuyor iste

Yabanci kaynakklari arastirin, goreceksiniz...

Bu arada Serafettin ile ilgili olarak, genelde kediler 2-2.5 aydan sonra 1 yasina kadar azgin moda gecerler, bitmeyen bir enerjileri olur. Ama 6-7. aydan sonra yavas yavas azalacaktir merak etmeyin, biraz sabir
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kedim doğurduğunda 4 yavrusu oldu, o 4 yavru ilk aylarda sürekli bir hareket halindeydi. Birbirleriyle oyalandiklarindan biz birsey hissetmedik Gunluk yaşantıları yarım saat kavga(kavgadan kastım gures seklinde) devamında birkac saat uyku seklindeydi. Küçükken boyle

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    marketlerde bulunan kedi mamaları çok sağlıksızdır onların hepsi 3. ve 4. kalite ürünlerdir.

kedi için mamayı veterinerlerden alın.

normal gıda da yararlı olanlar ve sevdikleri

yumurta ( tüylerini canlandırır ve parlaklığı sağlar)
    tavuk eti sindirimine iyi gelir
    mutalaka kedi otu alın ( kendini yalayarak temizlediği için tüyleri yutabiliyor ve kedi otu kusturarak tüyleri dışarı atılmasını sağlar)

kedinizin düzenli olarak aşılarını yaptırın sağlığı için çok önemli.

kediler belli dönemde çok hırçınlaşabiliyorlar ama zamanla geçiyor. oyunu çok severler. benim kedi gecenin 3'ünde 4 ünde saçımı çekerek uyandırıyor kalkıp beraber mamasının yanına gidiyoruz o da mamasını yiyor tabi ki bu sırada başında beklememi istiyor

hırçınlaştığı dönemlerde ufak pufuduk oyun topları var onlardan alıp atın önüne oynasın durun tüm enerjisini atsın. sonra kendiliğin yorulup uyumaya yatağına gider.
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aksine bizde hep yaş mama verirdik, kuru mamayı aralara yayayardık.
    oyun oynama sırasında bazen abartabiliyorlar, ben hep ip ile yorardım ve az tırnak yememiştim
    oturduğumuz yer müsait olduğundan çıkıp gezme özgürlüğü vardı, arada tavşan yakalar gelir stres atardı,yorulurdu.
    tabi yakaladığı tavşanı getirdiğinde dayağı yerdi.
    tuvaletini dışarı yapardı, çıkıp girmek istediği zamanlarda kapıyı tırmalardı,24 saat eve hapis değildi.
    yaşadığınız yer ile alakalı olarak evin yolunu unutturmayacak şekilde özgürlük tanıyabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Laser pointer'la canını çıkar bak bakalım bir daha yapıyor mu
    Bilmiyorum o lazer ışığı gözlerinde bir sıkıntı yaratıyor mu ama kesinlikle her iki taraf için de keyifli bir yöntem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı flexamin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    marketlerde bulunan kedi mamaları çok sağlıksızdır onların hepsi 3. ve 4. kalite ürünlerdir.

kedi için mamayı veterinerlerden alın.
    Mama Pet shop'tan alinir, keza veterinerler harika suslu laflarla en cok kar ettikleri mamayi en iyi diye musterilerine satmayi cok iyi bilirler...

Herkes veterinere ilk ugradiginda sorsun dunyanin en iyi mama markalarindan 3 tanesini soyle diye, %95'i hills proplan royalcanin diyecek neden acaba

Kimseye sormayin, kendiniz arastirin. Asla turkce kaynaklara itibar etmeyin, sadece yabanci kaynaklari okuyun, kendi kararinizi kendiniz verin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mama Pet shop'tan alinir, keza veterinerler harika suslu laflarla en cok kar ettikleri mamayi en iyi diye musterilerine satmayi cok iyi bilirler...

Herkes veterinere ilk ugradiginda sorsun dunyanin en iyi mama markalarindan 3 tanesini soyle diye, %95'i hills proplan royalcanin diyecek neden acaba

Kimseye sormayin, kendiniz arastirin. Asla turkce kaynaklara itibar etmeyin, sadece yabanci kaynaklari okuyun, kendi kararinizi kendiniz verin.
    birşey alacaksam araştırarak alırım zaten ben proplan vs diye bir marka vermedim dikkat ettiysen... ama şu da bir gerçek wiskas ın hakkında çok fazla iyi şey söylenmiyor tr ve yurt dışında...

ayrıca %70 pet shop'dakilerin hayvan sağlığı vs konusunda pek bir bilgisi yok. senin dediğine göre veteriner para kazanmak için herşeyi satmaya çalışır ya pet shop sahipleri farklı mı?
    Rs Racing Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birşey alacaksam araştırarak alırım zaten ben prolan vs diye bir marka vermedim dikkat ettiysen... ama şu da bir gerçek wiskas ın hakkında çok fazla iyi şey söylenmiyor tr ve yurt dışında...
    Veteriner insani inandirir, boyle bir gucleri var ve sonuna kadarda kullanmaktan cekinmezler bundan bahsediyorum. Yoksa Whiskas'in icinde neler oldugu bile belli degil tam olarak oralara hic girmeye gerek bile yok

Pet shop'larinda dunyadan haberi yok, o konuda hak veriyorum. Aklina esen pet shop acabildigi icin ne bir guvenilirligi ne de bir itibari var pet shoplarin... Pet shop'tan alinir dememin sebebi, kafa karistiracak bir veterinerin olmamasi. Pet shop'taki saticiya "hade len" der kulak asmazsin ama veteriner suslu bir laf etti mi ayni sekilde "hade len" diyemez insanlarin cogu bu yuzden pet shop dedim. Yoksa al birini vur otekine

Ya ne yuzsuzler var anlatamam, adama diyorsun ki en iyi mama hangisi, adam diyor ki hills. Neden diyorsun? En karli o diyor. Simdi buna o diplomayi verene mi kizayim, mezun eden hocaya mi, yetistiren ana babaya mi bilemiyorsun...

Baska modellerde var, dunyanin en iyi markalarindan birini soyluyorsun, hayatinda duymamis odun ama o markayi, "oo o marka mi cok kotu cok kotu, bir suru sikayetci hastam var, blabla bla" diye basliyor.

Veterinerden korkulur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inanıp inanmamak sana bağlı. eğer biraz araştırmacı olursan zaten sorun olmaz.
    Rs Racing Garage

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    veterinerler mamamı satıyor? bayağı işi büyütmüşler o zaman

ben Köln'de yaşıyorum ve burada herkes marketlerden alıyor mamalarını, market mamaları iyi veya kötü tartışılır ama sonuçta hayvanınız için beğenmediğiniz mamayı yiyemeyen insanlar bile mevcut.
    bu kadar takılmamalı bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inanıp inanmamak sana bağlı. eğer biraz araştırmacı olursan zaten sorun olmaz.
    Bende tam bunu diyorum

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kediniz elinizi kolunuzu ısırıyorsa kolanya sürün işin aslında sirke daha etkili ama kolanya herkes için iyi bi çözüm )

yaşı gereği oynaması vs cok doğal ama ona yüksek sesle bağırın yapmaması gereken şeylerde zamanla sözünüzü dinlemeye başlayacaktır. küçük bi cocuk gibi kızın ve sakın itme kakma vurmayın oyun sanıp iyice üzerinize gelecektir

Veteriner vs değilim ama 4 tane kedi büyüttüm hep işe yaradı buda en son kedim

Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bitane ufaklikta bizim eve yamandi resmen sarman spec kendisi. Annesi kardesleri arac altinda ezilmis tek basina duruyodu. Peder gel diyince koca evin etrafini dolasip kapiyi bulup beklemis. İlk gun annesini vs arastirdim sutlu ekmek fln verdik ama
    Hikayeyi ogrenince aldik eve ihale gibi kedi kisacasi. Kuru mama vs aldim tum ekipmanlari asilarini yaptirdim. Mama olayini arastirdigim kadariyla ve mantigim bastiginca bana en sagliklisi dogada beslenis tarzi olan cig et vs geliyor. Sonucta dogada nasil besleniyorsa oyle beslemek lazim diye dusunuyorum?

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ısırır tırmalar da oyun oynarken yapar gerçek anlamda değil..

Islak mama verme diyip(biri daha söylemişti) royal canin alabilirsin diyen arkadaş da benim.. Çünkü benim kedimi ölümden döndüren mama oldu royal canin.. Çok iyi besliyordu, illa ki daha iyisi vardır.. 3 yaşındayken 9 kg dı iran ankara kırması kedim, obez değil gayet hareketliydi..

Abi cam sil gibi bir şeye su doldurup spray olarak üfleyebilecek şekilde yani, yapmasını istemediğin şeylerde üstüne sıkabilirsin.. Oyun oynayacaktır, yatakta ayağaını sallasan ayağana sarılır falan.. oyun oyna canını çıkar saatlerce uyur zaten..Ama mutfğa, tezgaha çıkmasını istemiyorsan, gördüğün zaman heme suyu sık zaten korka korka kaçar..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi hayvan olursa olsun çiğ et hayvanı hırçınlaştırır. ayrıca zor hazmederler.

bir hayvan kan tadını aldıkça daha çok saldırganlaşır.
    Rs Racing Garage

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşı gereği zıppır olması normal,

girmesini istemediğniz odaların eşiklerine koli bandını ters şekilde yapıştırın,patisi deydiği an kaçar sonra bandı sökün..

bi sonraki gün kapının eşiğinde bekler
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam kendin kaşınmışsın. Gidip kediye Şerafettin adını verirsen olacağı budur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)