iyi forumlar herkese
bana gırgır dergisinin eski sayıları lazım, ufak bir google araştırması sonucunda hiçbirşey bulamadım malesef,
jpeg, psd hiç farketmez, tek kapak veya birkaç sayıdan ziyade arşiv tarzında döküman bulabilirsem çok iyi olucak![]()
iyi forumlar herkese
bana gırgır dergisinin eski sayıları lazım, ufak bir google araştırması sonucunda hiçbirşey bulamadım malesef,
jpeg, psd hiç farketmez, tek kapak veya birkaç sayıdan ziyade arşiv tarzında döküman bulabilirsem çok iyi olucak![]()
Kardesim benim elimde 88,89,90,91,92 yıllarına ait girgir ve daha sonra yayına geçen avni dergileri var. Sirali olmayabilir tam olarak ama cocukluk hatırası olarak saklıyorum. Sana ne için lazım. Belki yardımcı olabilirim.
abi babama lazım, eski sayıları okumak istiyor tekrardan, internetten kovaladık da bulamadık birşey malesef, belki sizlerin eline geçmiştir zamanında bi yerlerden diye sorayım dedim
dergilerin gerçeğine gelirsek, hatıra olarak saklıyorsan bozmak olmaz herhalde![]()
istanbula yolunuz düşerse beyazıt-taksim-kadıköy eski kitapçı kovalamanız lazım ancak öyle ulaşabilirsiniz onlara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)