Arkadaşlar / abiler hepinize merhabalar, bu sefer ise babam ile birlikte bir e30 projesinde karşınızdayız. Hatırlamanız için önceki aracım olan ( ! burda hüzünleniyoruz) Kadettin konusunun linkini aşağıya kopyalıyorum. Kendisinden ayrılmak inanın zor oldu fakat konu çocukluk hayalim olan E30 olunca duygularımı Kocaelide bırakmak zorunda kaldım ve düştük yollara
kendine dikkadett konumuz
http://www.techturkey.com/forum/arac...tml?highlight=
Amaç takas..
vardık arabanın yanına , lastikler inmişş yorgun bir halde duruyor , çıkardılar durduğu yerden, biz babamla tedirginiz tabi , neyse ; bir iki tur atıldı gidişinde fazla bir sorun gözükmüyor , adam olur gibi fakat kafalar feci derecede karışık , aracın çok işi olduğu ortada , hesaplar yapılmaya başlanıyor kafada , şunu şöyle yaparız , bunu biz kendimiz hallederiz, şunu mutlaka yaptırmalıyız gibi , klasik düşünceler işte bilirsiniz.
bir kadette bakıyorum
bir e30 a bakıyorum
sonra tekrar kadett e bakıyorum
farklı açılardan da bakıyorum
güldüğüme bakmayın ben hayatımda o kadar kararsız kalmamışımdır sanırımaracın temizliği ortada , verdiğimiz emeği alın terini hepiniz biliyorsunuz , ayrıca bizden biri olmuştu artık , ne anılar ne maceralar ...
neyse bi karar vermemiz gerekiyordu ve babam bombayı patlattı , sen karar ver nasıl istiyorsan öyle yapalım, bendeki stres dahada artmasın mı ? düşünüyorum şimdi benim tamam takas edelim deme ihtimalini mutlaka düşünüyodur , bu ihtimale ok veriyorsa demekki altından kalkarız olabilitesi var
bendeki kafalara bakın
, hadi değişiklik olsun biraz da dedim ölene kadar aynı araba kullanacak değiliz ya bir ton da yol gelmişiz. alalım dedim alalım. yeni bir maceraya başlayalım, artık ne olucaksa olsun
Hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktı![]()
noteriydi satışıydı gaz almasıydı tuzuydu biberiydi öğleden sonra herşey bitti yola çıkabiliriz artık , ama dur bir arabayla ilk pozumuz olsun dimi , olmazsa olmaz( selfie neden çekmemişsek tek tek çekilmişiz
)
![]()
dönerken babam beni çekmiş , evet evet yanlış görmediniz yan gidiyorum( canım direksiyonum benim #reyzingwheel+3hp )
ve şükürler olsun sağsalim eve vardıkbizim hesaplamalarımızla 50-60 liralık gaz ile kütahya - kocaeli yapmışız , çok az diyorum vay anasını diyorum , diyorum diyorumda var bu işte bir terslik bence , üst düzey bişey beklemiyorum ama sanki normaline göre biraz daha performanssız araba , gaz ayarı kısılmış olabilir az yaksın diye , veya tüpün içinde bizden önce de bir miktar gaz vardı , neyse ben sevineyim az yakıyoruz diye
arabayı evin önüne çektik sağına soluna baktım , iyi iyi amerkan park varmış arabada
mercekli far falan , biri gülüyor farın biri dümdüz bakıyor ehehe bide m3 tamponum var evlere şenlik , her erkeğin rüyası
![]()
sonra düşünmeye daldım far lazımmm , stop lazımmm , tamponlar lazımmmmm , direksiyon lazımmm , lazım da lazım diye kuruyorum kafamda , neyse sal da moruk dedim kendime izmitçe, eve çıktım
![]()
![]()