Merhaba arkadaşlar çok yakın bir arkadaşım 207 Rc Le-Mans almayı düşünüyor bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz..
İlk düşündüğümüz araç:Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan yada daha iyi bir örnek verecek olabilenleri konuya bekliyoruz![]()
Merhaba arkadaşlar çok yakın bir arkadaşım 207 Rc Le-Mans almayı düşünüyor bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz..
İlk düşündüğümüz araç:Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan yada daha iyi bir örnek verecek olabilenleri konuya bekliyoruz![]()
1 tane daha bilen vardır belki
01 UC 300 Plakalı aracı arıyoruz.
ilk linkteki araç eski aracım.. Ben satarken sıkıntısız, sorunsuzdu.. Aradan ama 1,5 sene geçti, suanki durumunu bilmiyorum..
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Bence lemans olsun diye takılı kalmayın hangisi içinize sinerse temiz bulursanız onu alın
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
Teşekkürler arkadaşlarBiraz araştırdık altta ki arabaya karar verdik
38 bin dedi arkadaşım ona alıcaz da
tekrar konu açmanın anlamı yok buradan sorgulayayım aracı bileniniz veya bakanınız varmı arkadaşlar ?
Connecting site...
birde bu araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44956259/detay
Connecting site...
bayadır ılanda bılen varmıdır ??
Connecting site...
Linkteki araçla takas durumumuz varda araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
Arkas oto ilanli bi rc var 49 bin km de 31.500 demişler.
Aradım sordum 2 parça boyalı fakat neden boyandığını bilmiyoruz dediler.
Nakit 30 bine bırakıyorlar aracı tek fiyat istediğinde , kazası yoksa alınabilir.
arkastaki arabanın heryeri kurcalanmıs egzozları orjinal egzozu degil koltuklarına bişeyler yapıştırmıslar felegin çemberinde gazlamıs gibi duruyor
#120460591 bu aracla ılgılı bılgısı olan varmı kısmetse anlastık yarın gıdıp alcam
Connecting site...
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
Başka bir araca bakıyorduk yarına İstanbul'a bilet aldık baktığımız araç vites halatını kopartmış o iptal oldu ya bu araca gelip bakıcaz alıp dönücez yada biletimiz yanacak 200 TL'yi boşa vermiş olucaz
Lütfen bilen kişiler yazsın nasıldır nedir ne değildir.
Plaka 34 FB 9582
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)