2013 Sıfır İbiza Cupra mı yoksa 2013 Sıfır 1.4 TSİ Leon FR mı ?
Siz hangisini tercih ederdiniz.
2013 Sıfır İbiza Cupra mı yoksa 2013 Sıfır 1.4 TSİ Leon FR mı ?
Siz hangisini tercih ederdiniz.
DR.ECU
Oto Metin Garage
Performans beklentimi göz önünde bulundurarak cupra derdim.
Benimde cupra yönüm ağır basıyorama durumu öğrenmek istiyorum yakıtları nasıl olur satışları nasıl olur ileride az çok dsgden sıkıntı yaşarmıyım...
DR.ECU
Oto Metin Garage
bende gecen gun kırmızı en dolu paketını 55 lıraya bır tanıdıgımının aldıgını gordum harıka duruyordu araba yakıtıda ıdeal azıcık yuklenılır cokta guzel olurcok performans ıstersen ozaman cupra tabıkıde
![]()
doğuştan araba manyağı
Öğrenci olmam beni cupraya kaydırıyor arabaya 5 6 kişi bindirtmem zaten cupra küçük ama Leo'nda 5 kapı dediğiniz gibi kırmızıları çok güzel duruyor.
DR.ECU
Oto Metin Garage
fiyat aldıysanız paylaşırmısın
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Listendeki arabalara sahipsen megane rs varken cupraya gerek yok bence zaten hizli bir araban var kafan rahat gezebilicegin fr i tavsiye ederim![]()
valla tek kapı butun hersey var arabada 56.500 tan 55 e aldılar benzınlı kırmızı zenon far far yıkama cam tavan hersey vardı ıyı dusunun yanı![]()
doğuştan araba manyağı
Şuan listemde 5.2 zj hariç hepsine sahibiz amacım megane rs ile sıfır araç değişimi düşünmemsıfır araç ise km yapmak amaçlı şirket üzerine alacağız.
DR.ECU
Oto Metin Garage
Leon sanırım sc modeli tek kapı bahsettiğiniz Leo'nda alırsam 5 kapı alırım ya daha yakışıklı duruyor![]()
DR.ECU
Oto Metin Garage
Çupraaaaaaaaaa
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
arkadaşım da aynı ikilemde kaldı ancak kırmızı sc fr'ı tercih ettiben olsam bende fr seçerdim
Acikcasi ne beklediginize bagli birazda performans derseniz cupra derim.Yok konfor istiyorum cok geziyorum derseniz fr derim.Cupranin fr gore gitmesi disinda hicbir artisi yok.Oncelikle ne istediginize karar verin![]()
Ben de FR derim, zaten 140hp yazılımla 170 olur yeter
Cupranın içi çok dandik malesef.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Leon Fr.
Hem tasarruf, hem güzel gidiyor, hem içi daha iyi, hem ufak dokunuşlarla çok yakışıklı olabiliyor.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)