Yeni kasa ibiza cupralar bence sokakta görünce baktırıyor, yeni leon fr'leri o kadar beğenmiyorum.
Sadece bu durum bile fr'yi elememe sebep olurdu![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Leon 1.4 TSI 140HP 'de DSG yok.Hepsi manuel vites.Otomatik versionu gelseymiş çok güzel olurmuş
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Yaş aralığımız birbirine yakın. Evlilik yakın değilse cupra. Evlilik yakın ise fr. Başka bir neden olamaz fr'ı tercih etmek içinFr'ın 4 kapı varsayıyorum...
Vw Cc & Mk 5 Gti
Arkadaşım yeni kasa 1.6 dizel leon aldı.Fr ı bilmiyorum ama cidden kanser eder eğer azda olsa performans isteniyorsa.Efendi giderken aynı yakıcaksınız.Dilediğiniz zaman basabileceksiniz.Şekli 5 kat fazla olucak.Fiyatıda daha uygun ben almamak için neden göremiyorum
Yeni Seat LEON 1.4TSI FR SC yada 5 Kapılı versionu çok güzel fiyat olarak'da çok iyi tek sıkıntısı DSG yok.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Aracı doldurucam roll kovalıyacam diyorsanız cupra tercih etmek daha mantıklı ama biraz dikkat ceksin hafifden gitse yeter derseniz FR almalısınız. Haa bu arada ben olsam hangisini alırdım bu 2 tercih arasından FR'ı tercih ederdim. FR'ın içi ve özellik olarak ciddi iyi ve kaliteli Led far+sunroof da kesinlikle olmalı.
☻/
/▌
/ \
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)