Arkadaşlar 1983 model Opel KADETT marka aracımın arka fren ayarlarında bir türlü düzen tutturamadım ve Astra GSI ın arka dingilini hiçbir tadilata gerek kalmaksızın direk aracıma monte ederek aracımın fren sistemini dört diske çevirdim gerekli fren testlerinin de ardından hiçbir sapma ve sorun olmadığını gördükten sonra gönül rahatlığıyla aracımı dün muayneye götürdüm ancak muayne memuru bu model araçta dört disk fren sistemi bulunmadığını bu işlem için makine mühendisleri odasından proje çizdirmem gerktiğini ya da tekrar kampanaya geçmem gerektiğini söyledi.tabi olayın çıkış noktası araç içeri girmeden önce yanıma gelen corsa A sahibi bir beyle konuşmalarımıza kulak misafiri olduktan sonra gıcık kapmış olacağını düşünüyorum çünkü ''arabanın ilk sahibiyiz,yurt dışındaydık vs...''konuşmalarını duyduktan sonra ortaya çıktı bizim diske çevirdiğimiz.Sorun şu:makine mühendisleri odasından böyle bir proje çizdirmelimiyim ya da tekrar gidip bu aracın orjinali budur niye böyle bir ağır kusur yazılmış diye çamur mu yapmalıyımya da bu gibi bir değişiklikte böyle bir talepleri olabilir mi diye yasal haklarımı mı aramalıyım?son çözüm 160 tl yi yakıp başka bir istasyona hiçbirşey olmamış gibi gidip şansımı mı denemeliyim?(kayıtlarda bir önceki ağır kusur kalıcımı bilmiyorum yanlız)önerileriniz bekliyorum.teşekkürler