2. gidişinde de geçemezse muayenesi yanacak lakin..
2. gidişinde de geçemezse muayenesi yanacak lakin..
Baska muayene istasyonuna gidip hic birsey olmamis gibi dawran bence
benim kendi arabamda istepne dahi yoktu hic kontrol bile etmedi
Peki Tüv'ün istedigi prosedür nasil oluyor?Yani proje nerede çiziliyor,kim onayliyor,harici vergisi vs?
başka muayene istasyonu gitse online sistemde neden kaldığı yine çıkacak, opelden bir tanıdığın varsa yazı alacaksın rica üstüne ( 19xx model Opel Kadett araçta 4 disk fren sistemi bulunmaktadır vs diye ) altta imza bide kaşe şeklinde biz nissanlarda kat olmadığına dair belge alıp gidiyoruz kalmasın diye muayeneden
başka istasyon olayını unutun Türkiye sistem ortak.
yazı tek başına işe yaramaz, aracın uygunluk belgesi istenecektir. o belgede disk kampana vs bilgilerin hepsi yazar. tabi ki o modelde bir aracın uygunluk belgesini trafik şube kayıtlarında bulmakta biraz zor gibi görünüyor.
projelendirmek bence de mantıklı her seferinde aynı problemi yaşamamak için.
projelendirilirse tadilat muayenesine girecek araç ve yeniden muayene ücreti ödenecek komple en baştan muayene edilecek araç.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Satışını yeni aldığımız honda delsolu muaynesi geçmişti ruhsatın yaprağını almaya gittim. ruhsatı elime aldığımda 2 kişilik araç 5 kişi görünüyordu. itiraz ettim dosyası böyle gidip düzelttirmeniz lazım dediler. dosya bağcılarda oraya gittim. dosyadaki koltuk sayısını düzelltirdim. tekrar şişliye gidip tekrar ruhsat parası vererek yenisini aldım. muayneye gittik.aracın üzerindeki sase numarasında S harfini 5 olarak ruhsata yanlış yazılmış. muayneden kaldık. giitik tekrar dosyayı düzeltme tekrar ruhsat yaprağı tekrar para.... muayneye gittik araba muayneden geçti muayne yaprağı okunmuyor dediler. tekrar ruhsat yaprağına para... birde trafik tescildeki memur seni buralarda çok görüyorum gözüme çok batıyorsun muamelecimisin demez mi?. ikna edene kadar canım cıktı. Anlayacağın 1 muayne 500 tl ye patladı.
Bana kalırsa hiç uğraşma git 2 tane kampana al taktır,sıkıntısız gec.diğer turlu proje ıvır zıvır bi ton masraf çıkar karşına hemde oyle kolay kolay cizeni bulamassın projenin.bana kalırsa elemanın orda ampana gormesi yeterli olacaktır herşey için çalışıp çalışmaması bile problem olacaını sanmıyorum..
Kampanaya dönüp tekrar gireceksin muayeneye baska yol gozukmuyor en kolayı
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)