Yine mi ya ? Yakinda orada yatip kalkacaklar iyice bezdirdiler artik!
Ben rahat geçerim![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Lastiklermi yok ben mi göremiyorum
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
yeni girdim eve, arabamda jant olmamasına ragmen içini dışını orasını burasını arayıp durdu sırf Honda diye, Vanası nerde bunun, sisler neden sarı, arka plaka neden kare diye sorduğunda kendimim tutamadım güldümİntegranın arkasına uzun plaka oluyormuş gibi de sanki..
Kısacası dürtecek mazeret arıyorlar, ne diyeyim bunlardan bi cacık olmaz.
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
örnek mahallesinde çevirme yapıyolarmış bende oraya kadar usul gittim setten geçtim bi oturdum gaza polis bana bakıyo ben onaşükür durdurmadı geçtim gittim
![]()
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
Zincirlikuyudan avcılar istikameti e5 bağlantı yolunda vardı çevirme beşiktaştandan dönerken girdim durdurmadılar.Bu aralar çok sıkı denetim mevcut.
- 23 Yıllık cocukluk arkadasımıda almışlar az önce seyrantepenin orda, Aradı kanka böle böle cıkma jant bile olsa alıolar beni janttan aldı senin durumdan yırtman imkansız die.
Yine iyice cıvıttılar. Jant rengi beyaz die araba kaldırmalar falan.
#KGdetanirlar
son 15 gün abi sonra belki biraz rahatlanır diyeceğimde beyaz janttan araba bağlamak nedir spor gazetesi ya.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
yakında jant üreticileri ve jant getirenler şarlıyacaklar kesin... sanayi esnafı taksimde yürüyüş de yapar bu gidişle)
hala araç basık diye bağlama mevzusu varmı acaba ? diyelim araçta herşey orjinal ama sadece basık ve amerikan park var, bağlayabiliyormu, gerçi kafaya koyunca hertürlü bağlarda...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)