arkadaşlar hemen oturduğum evin karşısında hacizli arabaların çekildiği bi otopark var araçlar hacizli olduğu için birde sürekli olarak bir ekip arabası ve polisler orda bekliyorlar fakat orda çalışan gerizekalılar arabaları parçalıyolar resmen *** kadar yerde hızlı gidip el freni falan çekiyolar hele birtane mustang var tenteli kahve rengi tentesi var onunla burnaut yapıyolar sürekli motor sesi geliyor arabanın ben 15 ay askere gittim gitmeden önce onlarla tartışmıştım okadar zaman geçti geldim arabanın canını almışlar resmen arabayı sota biryere çekmişler gün içinde arada bir boğa gibi gürletiyolar boşta habire gaza basıp duruyolar normalde arabaları çalıştırıp yol vermek amaçlı manevra yapılması gereken biyer değil hep hacizli yatan arabalar zaten ama paso kurcalıyolar araçları bunu kime şikayet etmem gerekir sonuçta yanlarında poliste var bişey demiyolar kanka olmuşlar hepsi bunlar böyle yaptıkça insanın içi gidiyor millet para verip alıyor başına kötü bir iş geliyor genelde borçtan haciz koyuluyo araçlara belki borcunu ödeyip alacak arabasını adam yazık