kimi kime şikayet edeceğiz ki beni artık bu devletten bu ülkeden beklentim umudum kalmadı onlar ne derse ona göre yaşayıp ölmeyi bekleyeceğiz yeri geliyor cebimizden paramızı alıyorlar suçlusu da biz oluyoruz devlet'in herşeye bir bahanesi yöntemi var
e-devlet üzerinden yada direk kendi sayfasından bimer'e sikayet edebilirsiniz, ilginc ama sistem calısıyor hemen mudehale ediyorlar
Haklısın tabiki anlık sinirle yazdım doğru bişey değil ama oturduğum yerden ekmeğinde olan insanlara şerefsiz demiyorum en azından..
video çek güzelce kamerayla seslerı vs al hep sonra dilekcenı ver yüzleri görünsün adamların sonra bak nasıl görevden alıyoılar
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
BİMER şikayet merkezine başvurun başbakanlığa bağlı bir yer sanırım kısa sürede size konuyla ilgili geri dönüş yapıyorlar..
adam arabasına kız gıbı bakacak yemıcek ıcmıcek ona harcıcak sonra gevsegın bırı gelıp arabayla sacma sapan hareketler yapacak sonra cık gıt sıkayet et dıyecek oldu yokyaa baska bı derdın varmı ıstedıgını yazar. Sen oyle bırı degılsen bu tarz seyler yapmıyosan alınacak bı durum yok kardes... Yapanıda gorup bılıp aynı ortamda bulunup rahatsız olmuyosan sıkayet etmıyosan kendı özeleştirini kendin yap
Bu forumda konusu olan bugün caddeye inmeyin mevzusunda hatta işte o çevirmelerin ilk başladığı gün kızıltoprata aldılar benim arabayı, mini vardı ozaman.
Sağolsunlar indirirken JCW body kitin ön tampon ekini kırmışlardı.
Sabah gidince gördüm söyledim, suadiye otoparkda kapıda ilginç bir dayı vardı.
Git polise şikayetçi ol dedi bana.
Allah ınızdan bulun dedim.
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
Kimi kime şikayet ediyoruz ?
Ezberlemişsiniz şikayet şikayet sizde biliyorsunuz şikayet edince kimsenin iplemiceğini.
Zaten modifiyeli aracı olanları bilenmiş amirler memurlar, öyle olunca hiç takmıyorlar.
Biz para harcayalım üstüne bide o otoparka da para verelim adamlar arabalarımızın anasını ağlatsınlar.
Yuh !
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
aslında bi video falan fotograf olsa faydası olur aslında cekebilirseniz cekin derim...
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)