User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Ev sinema sistemi yardım

serhat_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ev sinema sistemi yardım

Arkadaşlar merhaba kısmetse yeni evime güzel
    Bir ses sistemi kurmayı düşünüyorum ve bir kaç araştırma yaptım. Bilen arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim. Araştırmalarım sonucu bir kaç sistem buldum sizce nasıl
    Ve hangi amfiyle onları sürebilirim? Yada bunlar dışındaki tavsiyeleriniz varsa yazabilrseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Dali Lektor 8HCP Hoparlör Kampanyası Kaçıran Üzülür : Hoparlör : : gsaelektronik.com

Dali Lektor 6 Kule Tipi Hoparlör : Hoparlör : : gsaelektronik.com
    34SHT16-Fiesta S ------- 34UC4234-EVO IX
    34ALG11-Type_R ------- 34HU5362-GOLF VII
    34EB9126-S2000(06)
    34DP3666-S2000(08)
    34DN1806-MCS

-fatih- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    knka by karabacak sound'a soralım kesin bi aparat yapar araya amfiye gerek kalmaz
    Das Auto

F&F Car Clean

1903

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunları birçok amfi ile sürebilirsiniz ancak bu işte biraz ne kadar ekmek o kadar köfte olayı var gibi
    Ben de bir süredir araştırıyorum hatta arkadaşımın evinde bi takım yaptık.. Kendime fırsat olmadı daha.
    Hoparlör olarak fiyatın ucu bucağı yok sonus faber flan tavsiye edeyim dicem ama çok saçma fiyatlar var o yüzden sizin baktıklarınız gayet uygun bence.. çok da deneyimli değilim o yüzden daha bilgili arkadaşlar yazacaktır umarım
    Ben bi ara samsung E6750 miydi ne lambalı amfisini alacaktım ancak en kötü amfi bile çok çok iyi hoparlörlere yeterli olacağını birçok kişiden duyunca amfiden çok hoparlörlere para yatırma fikrine gittim..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

sürüngen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorum öncelikle şu;film izlemek mi müzik dinlemek mi ? film ise ilk seçenekteki setle çok uçamadan yamaha ya da harman kardon tercih edilebilir..ki en nihayetinde film izlenecek bence çok uçmaya gerek yok..
    ha ama ben müzik dinlemek istiyorum diyosan ve yine çok uçmasın diyosan Goldenote öneririm..ikinci sunduğun seçenekle özellikle 3 trafolu bir amfi alabilirsen gerçekten keyif alırsın diye düşünüyorum..ilerleyen zamanda da bir kablo takımıyla tamamlarsın..
    old is cool

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sisteme ONKYO 5XX - 6xx serisi tavsiye ederim. bütçe varsa 7xx 8xx serisi

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok mu başka önerisi olan ya

Mesela ben de böyle bi sistem kurmak istiyorum imkanım olduğu için mesela 2-3 bin tl yi verip hazır hoparlör alacağıma aynı fiyatlara sadece hoparlörünü alsam kasasını flan kendim yapsam alabileceğim hoparlör için en iyi ne marka önerirsiniz ?
    nereden alınabilir.. Daha önce benzeri kutu yapma işlemi yaptık ve çok başarılı oldu bu sefer çok daha iyi birşey yapmayı düşünüyorum..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verdiğin takım güzel bir takım.Lektor serisi. Ama şunu untuma Dali ler herzaman çok seçicidir.Her anfi ile iyi performans alamassın.Atıyorum pioneer avr ler ile çok kötü ses alırken denon avr ile çok iyi ses alabilirsin.Dali alıcaksan kullanıcagın anfi ile deneyip öyle alıcaksın.Ben jamo kullanıyorum çok memnunum.Cinema ağırlıklı kullanım amacı ile aldım ama muzik olarak tahminimin çok üstünde çıktı.

Bendeki ürün bu
    Connecting site...

sony str-dh550 7.1 avr ile besliyorum.Çok da memnunum.Bu haparlorleri öneririm anfi olarak da hani uygun olsun iyi olsun dersen pioneer vsx-921 iyidir biraz daha iyi olsun dersen pioneer vsx 1122 veya 1025 olabilir.Sony lerde de uygun olsun dersen sony dh-730 veya dn840 var.Bu verdiğim anfiler eğer çok büyük bir cinema odası kurmuyorsan hayli hayli yeter.Şu anda bakman gerek özellikler şunlar olmalı.100w ın altına inme.Dts-HD ve Dolby-HD desteklesin.Hani olursa 7+1 olması iyidir.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)