jantları aynı renge boyatmak istiyorum. bu iş için en uygun boya, malzeme, usta ve fiyat konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var
şimdiden teşekkürler![]()
jantları aynı renge boyatmak istiyorum. bu iş için en uygun boya, malzeme, usta ve fiyat konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var
şimdiden teşekkürler![]()
macunlu jantboyacı yardım eder size ama iyi para alır bu jantları boyamak için durumları kötü çünkü
SENSİN.
Once polisajciya goturun kimyasal havuzuna atsinlar sonra cemberini polisajlatin oyuklar gitsin hepsi en fazla 50-60 lira tutar. Sonra da boyaciya verin boyasin.. Direk boyaciya verirseniz en az 300 lirasi var.
Boya sokucu ile kendim giristim birine. 3 saatte celige kadar indim. Sadece astar ve boya isi kalacak.
M registry'de şöyle bir bilgi geçiyor
All E39 M5s are fitted exclusively with 18-inch M Parallel Spoke II cast alloy wheels featuring a Satin Chrome finish. These wheels, which measure 8x18-inch (front) and 9.5x18-inch (rear) and wear staggered 245/40ZR18 (front) and 275/35ZR18 (rear) tires, are specific to the E39 M5
Gökmen yazmamış, ben biraz durumdan bahsedeyim.
Orjinal boyanın kodu yok. Bu boyanın enteresanlığı, siyah kalın astar üzerine ince atılan yarı saydam, gri(?) bir boya olması. Atılan boyanın kalınlığı direkt rengi belirliyor. İşin sonucunda dik açıdan baktıkça siyahlaşan, çapraz açılardan baktıkça daha gri görünen bir boya çıkıyor. BMW de buna chrome shadow demiş. İsmi gibi yapılışı da kafa karıştırıcı yani. Firma bunun rötuş boyasını A56 kodu ile satıyor ama o boya da gölgelenme efektini vermiyor, adı üstünde rötuş boyası.
Nasıl boyatılmalı sorusundaki amaç orjinal rengi olacaksa bunu kim yapıyor, farklı ve hazır bir renk olacaksa hangi boya kullanılmalı olsa gerek.
bulabilir miyiz acaba bunu? bulması ve uygulaması zor olmayan renk önerilerinizi alabilirim. 1 hafta içinde boyanacak jantlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)