bitti bugun zımpara işlemi. ilk fırsatta ufak tefek dolgular yapılıp boya için boyacıda sıraya girecekler. haftaya takarız kısmetse..
![]()
bitti bugun zımpara işlemi. ilk fırsatta ufak tefek dolgular yapılıp boya için boyacıda sıraya girecekler. haftaya takarız kısmetse..
![]()
bugün boyadık jantları. 3 noktada boya tabancasının azizliğine uğradık. boya damlattı kendileri. o kusurlar temizlendiğinde lastik takmaya hazır olacaklar. haftaya araba üzerinde olurlar diye tahmin ediyoruz. en baştan en sona bol fotoğraflı olarak yaptığımız işlemleri paylaşacağım. umarım beğenirsiniz. ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
renk cok güzel olmuş tebrikler
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
Bu renk Chrome Shadow olarak geciyor.
Asagidaki restorasyona ait link in 4 ile 8. sayfalari arasinda jantin sifirdan boyama asamalari var size cok yardimci olacaktir.
Boyatan arkadasim 2011 de yaklasik 1000TL gibi bir fiyata boyatti diye hatirliyorum.
'BMW Car Club Turkey' - Türkiye'nin resmi BMW Kulübü
detaylı fotoğrafları daha sonra ekleyeceğim. boyanın kuruduktan sonra morumsu bir efekt alması ve arka lastikleri takarken çemberde 2 yerde boya atması dışında taktık bugun yeni pabuçlarımızı. asıl sorun şimdi başlıyor sanırım. TR yollarında araba basmaya bugüne kadar karşı çıksam da M jantlara leylek gibi duran araba yakışmıyormuş, takınca gördüm. Ancak araç EDC'li olduğu için 540i için spor yay üretimi yapan bütün markalar EDC hariç üretim yapmış. Ya da ben bulamadım. Bu işten anlayanlar yazarsa çok sevinirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)