1 serisi almayi dusunuyoruz.sizlerden ricam bu araca bakarken dikkat etmem gereken opsiyonlar vs nedir ?
Opsiyon olarak olmazsa olmazlari nedir bmw 1'in vs ? Help me![]()
1 serisi almayi dusunuyoruz.sizlerden ricam bu araca bakarken dikkat etmem gereken opsiyonlar vs nedir ?
Opsiyon olarak olmazsa olmazlari nedir bmw 1'in vs ? Help me![]()
Dr.Ecu
imkanınız varsa almayın..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yeni aldim. 120d
Kesinlikle oneririm. Ozellikle m47tu2 163 hp lik motor kodlu ve eger mumkunse m paket.
Kesinlikle M paket olsun... Bütçe problemınız yoksa Bütün opsiyonları işaretleyin)) Harman Kordon , xenon , ışık paketi , büyük ekran navi , elektrikli koltuklar ısıtmalı koltuklar m fren diskleri m spor süspansiyonlar sunroof uzaar gider bu liste
![]()
O liste uzadıkça aracın fiyatı mantık çerçevesini zorluyor, yani gereksiz artıyor...
Golf MKVII 1.6 Tdi
bence sonradan takılabilicek opsiyonlar varsa fiyatına bakılarak listeden çıkartıp onceliği diğer onemli opsiyonlara vermek gerekiyor diye düşünüyorum bence büyük ekran navi,ses sistemi,xenon ve koltuklar alınmalı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bunda olması gereken neler var ? ya da ideal mi ?
Connecting site...
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
yanlız eski kasa konuysa ekran yıj onun dısında sertaca ek olarak mümkünse 1.6 da olmasın yakıyor yaktıgı kadarı bırak hiç gitmiyor fıtık eder adamı tamam ucup kacmasını bekleyen ama tam bir eşşek hızlanma namına
dolu denecek kıvamda boyle diyebilirz
Connecting site...
abartırsak
Connecting site...
1881 - 193∞
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
türkiye paketine ek olarak;m paket, sunroof, deri koltuk, koltuk ısıtma, xenon, harman kardon, 18 veya 19 inç jant, parlak siyah iç trim
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
eski kasa 1.16 falan almada... Çok üzdü beni zamaninda yenisine dicek bişeyim yoke87 1.20d de akar bu arada çok geçerli ve eğlenceli makinalar.
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Gidip baktim bugun.yeni yil zammini gordukten sonra sanirim vazgecicem100+ lardan bahsediyorlar 1.16i ler icn
![]()
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)