User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Bmw 1

derece43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 ay önce aldık özgörkeyden arkadaşa sadece sunroof ve sport koltuk yok 1.16d oldukça rahat ve sessiz kaliteli bi araç fiyatına göre... geri görüş kamerası zenon paket ışık paketi dijital klima var baya bi özellik falan filan dolu araç 78 liraya aldı.. Gayet güzel fiyat bu özelliklerde

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı derece43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 ay önce aldık özgörkeyden arkadaşa sadece sunroof ve sport koltuk yok 1.16d oldukça rahat ve sessiz kaliteli bi araç fiyatına göre... geri görüş kamerası zenon paket ışık paketi dijital klima var baya bi özellik falan filan dolu araç 78 liraya aldı.. Gayet güzel fiyat bu özelliklerde
    standart paket zaten hepsi, neresi dolu hayırlı olsun bu arada, sunroof yoksa diğer tüm özellikleri at zaten çöpe, tabi bu benim görüşüm
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

derece43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    standart paket zaten hepsi, neresi dolu hayırlı olsun bu arada, sunroof yoksa diğer tüm özellikleri at zaten çöpe, tabi bu benim görüşüm
    Yani araba uçmadıktan sonra bu saydıklarım fazla bile bence.. Dolu deyince ne olmalı daha merak ettim dostum.. Bence sunroof gereksiz cam tavan olmadıktan sonra..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlamadigim ben oraya bi fiyat araligi belirtmismiyim ?
    Fark etmez fiyat aralığınız alıcağınız ikinci el 2006 model 30 bin tl ye E87 de olsa
    sıfır 80 bin tl ye F20 de olsa benim fikrimce parasını hak eden bir araç değil bu benim şahsi fikrim ve yorumum..

Neticede altı üstü C segmenti D yada E segmenti değil..

verdiğiniz paraya bakın aldığınız donanıma bakın akranlarına bakın..
    sunduğu iç hacime bakın.. Eğerki E87 alıcaksanız uzun uzun yazmak istemiyorum netten genel sıkıntılarını okuyabilirsiniz..

Bmw badge olmasa kaputun üstünde fiyatının ancak yarısına satılıcak bir araç benim fikrim..

aracın kalitesine gidişine en ufak bir lafım yok neticede bmw.

Sıfırda olsa ikinci elde olsa o fiyatlarda o Fukara donanıma bana göre fiyatı çok şahsi fikrim tamamen üstünde bmw badge olmasından..

Ama alıcaksanız tabiki hayırlı olsun güzel araç altını kalın kalın çiziyorum kötü değil yazdığımdan öyle diyormuşum gibi bir izlenim kimse çıkartmasın..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni kasa 1 ile şehir içi-dışı yol yaptım, sessiz ve konforlu. Ama İç mekanı çok boğucu bir otomobil. içinde, içim sıkılıyor. 1.16i çok yakıyor, 1.18 daha mantıklı, aralarında çok fiyat farkı yoksa. M paket, teknoloji paketi ve sunroof olmalı bence. Sunroof sevmem normalde ama dediğim gibi iç mekanı daha ferah hale getiriyor.
    Real Cars, Real Roads.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı derece43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani araba uçmadıktan sonra bu saydıklarım fazla bile bence.. Dolu deyince ne olmalı daha merak ettim dostum.. Bence sunroof gereksiz cam tavan olmadıktan sonra..
    dolu deyince baya bi dolu olmalı mesela soğutmalı koltuk zaten hiçbir zaman dolu bi bmw göremezsiniz.

satıcılar hep ayak yapar genelde dolu diye. hatta tam dolu, dopdolu, gırtlak dolu vs diye gidiyo bunlar
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dolu deyince baya bi dolu olmalı mesela soğutmalı koltuk zaten hiçbir zaman dolu bi bmw göremezsiniz.

satıcılar hep ayak yapar genelde dolu diye. hatta tam dolu, dopdolu, gırtlak dolu vs diye gidiyo bunlar
    Dolular bmwde ya ilk cikanlar yada sonlarda oluyordu
    Bende e60 530d vardi ilk giren parti isitma-sogutma-masajli konfor koltuk,navi-dvd,cift cam,vakumlu kapi,arka isitma vs sonraki hic bi modelde gormedim bu dolulugu(hala keske satmasaydim diyorum)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Selim.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fark etmez fiyat aralığınız alıcağınız ikinci el 2006 model 30 bin tl ye E87 de olsa
    sıfır 80 bin tl ye F20 de olsa benim fikrimce parasını hak eden bir araç değil bu benim şahsi fikrim ve yorumum..

sunduğu iç hacime bakın.. Eğerki E87 alıcaksanız uzun uzun yazmak istemiyorum netten genel sıkıntılarını okuyabilirsiniz..

Bmw badge olmasa kaputun üstünde fiyatının ancak yarısına satılıcak bir araç benim fikrim..

Sıfırda olsa ikinci elde olsa o fiyatlarda o Fukara donanıma bana göre fiyatı çok şahsi fikrim tamamen üstünde bmw badge olmasından..

Ama alıcaksanız tabiki hayırlı olsun güzel araç altını kalın kalın çiziyorum kötü değil yazdığımdan öyle diyormuşum gibi bir izlenim kimse çıkartmasın..
    Abi yanlış anlamada sen çok biliyorsun herşeyi her konuda bi yorumun var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz 2 hafta önce 116 aldık.
    aracın donanımları, joy edition, far yıkama, bi-xenon, sunroof, 8 ileri servotronik, aydınlatma paketi.
    en önemli özelliği -satıcının demesi- motor yeni nesilmiş. Diğer motorlara göre yakıtı daha az.
    101.289 tl iken biz 81.400 tl ye aldık

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Valla abi ne dediğin anlaşılmıyor ve gereksiz noktalara değiniyorsun..
    Hem kalitesine,gidişine lafım yok neticede BMW yapmış diyorsun hemde parasını hak etmiyor diyorsun.Pahalı olmasının bir sebebi vardır değil mi ? BMW ambleminin bu kadar popüler olmasının bazı sebepleri var değil mi ? Hiçbirşey durduk yere popüler olmaz.. Kimisine göre kalitesi,kimisine göre sunduğu sürüş zevki..Kimisine göre tarzı,tipi uzar gider bu..
    Donanımı bir kenara bırakalım, siz bana bu aracın 'yarı fiyatına' arkadan itiş ,bu aracınki kadar kaliteli motora,şanzımana ve görünüme sahip bir araç bulun bizde onu alalım...
    Diğer konu ise herkesin ihtiyacı farklıdır..C segmentine o kadar para verilir mi diye bir mantık olamaz bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolular bmwde ya ilk cikanlar yada sonlarda oluyordu
    Bende e60 530d vardi ilk giren parti isitma-sogutma-masajli konfor koltuk,navi-dvd,cift cam,vakumlu kapi,arka isitma vs sonraki hic bi modelde gormedim bu dolulugu(hala keske satmasaydim diyorum)
    arka ısıtma da varsa gerçekten dolu imiş araç, gelen gideni aratırmış, arkadaşım mesela 335ini satmak istiyor, ama satsam yerine ne alacam diye feryad ediyor, iyi düşünmek lazım satmadan önce
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)