***** sitede baktığımda hep piyasadan çok daha ucuz ve genelde hasar kayıtlı pert kayıtlı komple boyalı araçlar buralarda. sebebi nedir bileniniz varmı acaba uzun süredir merak ediyorum bunu
***** sitede baktığımda hep piyasadan çok daha ucuz ve genelde hasar kayıtlı pert kayıtlı komple boyalı araçlar buralarda. sebebi nedir bileniniz varmı acaba uzun süredir merak ediyorum bunu
Barış
en çok boya takıntısı olan ama boyasız araba satılmayan bir şehir adanaadanadan bir müşteri arabanız için aradığında s.a demeden boyayı sorar
![]()
genelleme yapmıyorum ama ankara konya izmir gaziantep istanbuldan araç alınmaz
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
ben hataya takıldım hep ucuz arabalar hatayda
bunun nedeni genellikle bu bölgelerde çok fazla alım satım yapan insan olmasıdır. Dükkan falan açmadan al-sat ile geçinen çok adam biliyorum. Boyalı kazalı araç alıp sağını solunu cekip cevirip satıyorlar
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Adana da kendi çevrem için söylüyorum, hiçbirisi temiz olmayan arabaya binmez ve asla sahibinden vs kullanarak araba alıp satmaz. pazarlığa bile adamı görüp tipine bakarak başlıyorlar..![]()
konuyla pek ilgili değil ama, mesela bizim arabaların 1i hariç hepsi satma fikri olmadan gidilen yıkamacıda araba yıkanırken satıldı.Diğerini de iş çıkışı babam bi arkadaşına satmıştı ve oda plansızdı.. (toplam 5 6 araba değiştirdik)
Adana-Mersin-Antep-Konya gibi şehirlerdeki alım satım yapanlar istanbul ankara izmir gibi büyük şehirlerden ucuz araç getirip burada 5 lira üstüne saplarlar. buraların raconu böyle ne yazıkki. o yüzden de piyasanın altında görünür fiyatları. halbuki o fiyatın bile altından alırlar. paket denilen araçların alayı da bizim buralarda mevcut. aldıktan sonra patlamasıyla ünlüdür. istanbul'dan 27 28 milyara sattığınız bir aracın buralarda 45 liraya satıldığını duyarsanız ne üzülün ne de şaşırın.
M. The most powerful letter in the world.
tereciye tere satılmaz. adam 1.4is - 1.6ies alıyo kapakları boyayıp basıyo 20 binSenden benden iyi bilir işini.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)