User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
88 sonuçtan 77 ile 88 arası

Konu: Adana ve Gaziantep Otomobil İlanları

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu nerelere gelmiş arkadaş mersinden aldım arabamı gram boya yoktu üzerinde ciddiyim boya yoktu şaka değil hertarafı boya yanıklarıyla doluydu ben şimdi arabamı boyattım boyalı araba olmuş oldu ??? adana dan komple boyalı arabamı satar oldum komik olmayın beyler ....

adana için konuşuyorum özellikle batıya göre adana uzak kalıyor insanlar hesap yaparken yaa kim gidecek 500 1000 km gidecek benzin yol masrafı olacak diye düşünüyor ve vazgeçiyor satış olmadığı için buda elbetki piyasayı düşürüyor benim şahsi fikrim bu

bi arakdaş yazmış bizde bile bukadar çeşit yok diye arkadaşım 27 senedir adana da yaşıyorum ama senin gördüğün kadar çok çeşit görmedim sen yolda giderken nasıl olduda okadar çeşit gördün hayret ettim doğrusu
    PROJECT 01

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 defa istanbuldan araba aldım,sorunsuz.1 defa antepten bi arabaya niyetlendim,fiyatta anlaşmıştık gitmeden telefonda.Arabayı görmeye gittim 1000 tl arttı fiyat bi de üstüne arabada chip tuning olduğunu söylemedikleri ortaya çıkınca hayırlı satışlar olsun size dedim yalanları ortaya çıktığı için vazgeçtim, gidince zam yapmaları olaya noktayı koymuştu.
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de Antep'teyim ve fazlasıyla araba alır satarım değiştiririm. İşyerim de sanayide olduğu için sektöre uzak birisi de değilim.
    Araçların uygun olmasının çok fazla sebebi var. Birincisi bu bölgede internet fiyatları reel piyasaya göre daha yakın.
    İkincisi özelli,kle Adana olmak üzere bölgede ciddi bir hasarlı araç pazarı var. Adana bu konuda çıkma parça konusunda bölgenin tedarik merkezi denilebilir. O söylemiş olduğunuz ortadan ikiye bölünmüş araçlar toplanmak için değil parça olarak satılmak içindir. Adana piyasaya yeni sürülmüş olan parçası henüz olmayan bir aracın ikinci el olarak alınıp hurdaya ayrılıp parça parça satıldığını bile gördüm. Yedek parça konusunda bol çeşit bulunabilecek bir memleket.

Bu kadar hasarlı araba yapılıyor bu arabalar da bir şekilde satılıcak yaptırılığp ya binilecek yada satılıcak. Dolayısıyla kazalı alınıp toplanmış kayıtlı bir aracın piyasası da haliyle uygun yazılacak.

Her şehirde olduğu gibi burada da kaydını vs. söylemeyenler çıkıcaktır.

Hataya gelecek olursak emin olun o boncuk diye tabir ettiğimiz kilometresi henz 20-30 binlerde gördüğüm saklanılan kız gibi bakılan çok sayıda temiz araba vardır. Bu tarz temiz bakılan araçları en fazla gördüğüm şehirdir. Fakat Hatay'daki durum da özetle şudur yıllar önce birçok Anadolu şehrinde fazlasıyla olduğu gibi büyükşehirlerden filo kiralama - taksi çıkması -pert kazalı arabalar fazlasıyla getirilmekte.

Gaziantep'te son zamanlarda araç konusunda doğu ve güneydoğunun toplanma merkezi gibi oldu. Çeşitlilik çok fazla doğu taraflarında işin özeti şudur. Piyasası ağır olan X arabayı şahıs başka bir ilden X fiyata satın alır biner. Satmak istediği zaman araç clio veya megane olmadığı için hemen satamaz ya bayiye uygun fiyata takasa verir ya da uygun fiyata satar.
    Bu taraflarda nette yazan ilanlardakinin çok çok altında fiyatlara araç satın alabilme şansınız vardır.
    Ama bu tarafla<rdan kupon arabalar uyguna alınır. Boncuk dediğimiz piyasada tutulan modelleri kimse 500 tl aşağısına vermez.
    Bu taraflarda sistem para -çokomel eğsindeki gibidir.
    bunun yanında netten fazla fiyata satarım mantığıyla nete bakıp adam 10 lira yazmış ben 8 yazsam satarım deyip 5 lik arabayı nete koyan da çoktur. Ama arabanın başına gidildiğinde 4e bile alma şansınız vardır.

İlanlarını vermek doğru olmaz fakat şu anda nette satılık olan.

-14.000 TL ye sağlam olarak aldığım e39 5.40 var.
    -9000 Tl ye aldığım Vw bora var.
    var oğlu var..

Kısacası herkesin vakti değerli fakat bu taraflara gelip de uygun ya da ederinden araç alıp gitmeyen nadirdir. Fakat aracına göre hem temiz kız gibi olsun hem de kelepir olsun derseniz. Bu illerle alakasız her yerde gittiğiniz yerden boş dönersiniz.

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim izlenimlerimde

konya,hatay,antep,mersin bu şehirlerdeki araçlara hep dikkat ederim

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mersindende araba alınmaz ama galericilerden.2-3 tanesi dışında hepsi çakalın önde gideni.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsen Genelleme yapmak yanlış olur..

O memlekette sadece tek bir araç ve tek bir insan yok
    Her memlekette farklı araçlar,farklı yüzler mevcut.
    Arabayı gösterip,sorgulama yaptıktan sonra sıkıntı olmaz
    Tabi En başta Karşıdaki insanın karakterine bağlı
    Telefonda arabasını kız gibi satmaya çalışıp yanına gidincede arabasının turşu olduğunu gören çok insan var

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben laf vurmak için örnek vermedim ki. Sadece sen araba alıp satıyorsun sencede şuralardan alınmaz demek mantıklı mı ? Hangi il olduğunun ne önemi var sana uyuyorsa heryerden alırsın. Neyse antepden kimse almasın sorun değil
    abi ben türkiyenin heryerine gittim genelleme yapmak gibi olmasın dedim beni herkes dalgaya almış benim söyledigim sende iyi biliyorsun antepte izmirde nekadar çakalın oldugunu bende antepli sayılırım hemşeriyiz gelir arabada alırız :=)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tespitin dibi olmuş.
    aracı batmandan çevik kuvvet arkadaşımdan aldım ertesi gün geri sattım ankara ilanı olsaydı gitmezdim :=)
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arkın_aLLen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de Antep'teyim ve fazlasıyla araba alır satarım değiştiririm. İşyerim de sanayide olduğu için sektöre uzak birisi de değilim.
    Araçların uygun olmasının çok fazla sebebi var. Birincisi bu bölgede internet fiyatları reel piyasaya göre daha yakın.
    İkincisi özelli,kle Adana olmak üzere bölgede ciddi bir hasarlı araç pazarı var. Adana bu konuda çıkma parça konusunda bölgenin tedarik merkezi denilebilir. O söylemiş olduğunuz ortadan ikiye bölünmüş araçlar toplanmak için değil parça olarak satılmak içindir. Adana piyasaya yeni sürülmüş olan parçası henüz olmayan bir aracın ikinci el olarak alınıp hurdaya ayrılıp parça parça satıldığını bile gördüm. Yedek parça konusunda bol çeşit bulunabilecek bir memleket.

Bu kadar hasarlı araba yapılıyor bu arabalar da bir şekilde satılıcak yaptırılığp ya binilecek yada satılıcak. Dolayısıyla kazalı alınıp toplanmış kayıtlı bir aracın piyasası da haliyle uygun yazılacak.

Her şehirde olduğu gibi burada da kaydını vs. söylemeyenler çıkıcaktır.

Hataya gelecek olursak emin olun o boncuk diye tabir ettiğimiz kilometresi henz 20-30 binlerde gördüğüm saklanılan kız gibi bakılan çok sayıda temiz araba vardır. Bu tarz temiz bakılan araçları en fazla gördüğüm şehirdir. Fakat Hatay'daki durum da özetle şudur yıllar önce birçok Anadolu şehrinde fazlasıyla olduğu gibi büyükşehirlerden filo kiralama - taksi çıkması -pert kazalı arabalar fazlasıyla getirilmekte.

Gaziantep'te son zamanlarda araç konusunda doğu ve güneydoğunun toplanma merkezi gibi oldu. Çeşitlilik çok fazla doğu taraflarında işin özeti şudur. Piyasası ağır olan X arabayı şahıs başka bir ilden X fiyata satın alır biner. Satmak istediği zaman araç clio veya megane olmadığı için hemen satamaz ya bayiye uygun fiyata takasa verir ya da uygun fiyata satar.
    Bu taraflarda nette yazan ilanlardakinin çok çok altında fiyatlara araç satın alabilme şansınız vardır.
    Ama bu tarafla<rdan kupon arabalar uyguna alınır. Boncuk dediğimiz piyasada tutulan modelleri kimse 500 tl aşağısına vermez.
    Bu taraflarda sistem para -çokomel eğsindeki gibidir.
    bunun yanında netten fazla fiyata satarım mantığıyla nete bakıp adam 10 lira yazmış ben 8 yazsam satarım deyip 5 lik arabayı nete koyan da çoktur. Ama arabanın başına gidildiğinde 4e bile alma şansınız vardır.

İlanlarını vermek doğru olmaz fakat şu anda nette satılık olan.

-14.000 TL ye sağlam olarak aldığım e39 5.40 var.
    -9000 Tl ye aldığım Vw bora var.
    var oğlu var..

Kısacası herkesin vakti değerli fakat bu taraflara gelip de uygun ya da ederinden araç alıp gitmeyen nadirdir. Fakat aracına göre hem temiz kız gibi olsun hem de kelepir olsun derseniz. Bu illerle alakasız her yerde gittiğiniz yerden boş dönersiniz.

konunun amacına en uygun açıklamayı yapmışsınız, teşekkürler.

konunun açılmasındaki amaç illeri kötülemek değildir sadece genel bi gözlem sonucu bilen birilerinin fikrini almaktır. konu farklı yerlere çekilmesin sizlerinde dediği gibi çoğu ilde iyiside var kötüsüde..
    Barış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne demek biraz da olsa aydınlatabildiğime sevindim. Bu taraflarda netten araç bulan arkadaşlar varsa gelmeden önce baktırırız sordururuz. Ben kendi adıma elimden geleni yaparım. Bi pm yeterli

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibindende bir tane leon var hatay plaka.aynı gün farklı kişiler tarafından mersin ve antepte ilan açılmış.üçgene bak.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gaziantep kaporta konusunda ileri seviyede bir şehir , bunu son yağan dolu yağışından sonra araçların büyük hasar alması ve onarılan araçların işçilik kalitesinde tekrar gördüm, bu şehirler genellikle diğer şehirlerdeki hasar alan araçları alıp toplayıp güzel şekilde onarıp tekrar satılıyor benim kuzenlerimde bu işin içinde

peder beye focus almadan önce kaporta hasarı olup toplanmış uygun fiyatlı jetta almayı düşünüyorduk her şeyde olumluydu fakat ger ivazgeçti peder bey işin özeti Gaziantepte çok bu işler )

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet Melihinde (Arkın allen) dediği gibi gelmeden önce PM yoluyla yardım isterseniz biz elimizden geldiğince yardımcı olur sizin yerinize işlerimizi ayarlar gider bakar bilgi veririz. Herzaman herkesi bekleriz.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)