User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
42 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sağlık Sorunum hakkında...

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

Sağlık Sorunum hakkında...

Beyler yaklaşık son 6-7 yıldır değişik bir sorunum var.

Heyecanlandığım,korktuğum ve üzüldüğüm anlarda sürekli bir kusma isteği oluşuyor.Daha doğrusu öğürme geliyor diyebilirim.

Biraz asosyal biri olduğum için herhangi bir ortama giderken,bir mekanda yemek yerken hatta ve hatta roll yapacağım zaman bile heyecanlanıyor direk öğürmeye başlıyorum.

Kafamı kaldıramıyorum,ağzımı açamıyorum,konuşamıyorum.Sırf bu yüzden hiç bir yere gitmek istemiyorum.İyice bunalmaya başladım bu durumdan.

Sorduğum bir kaç kişide de bu tür sıkıntılar var ama benim ki baya ileri düzeyde...Herşey'de heyecan yapıp kalp çarpıntısı ile birlikte öğürme geliyor.

2009 yılında bu şikayetten dolayı tedavi oldum.Mide'de vs. herhangi bir sıkıntı çıkmadı,psikolojik olduğunu söylediler.

Var mı acaba böyle bir sıkıntı yaşayan.Önerileriniz nedir ?

Teşekkürler...
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antidepresannn içicen aga büyük ihtimal psikolojik bende zamanında buna benzer bişiler yasadım cok sukur geçti telde anlatırım ıstersen .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Antidepresannn içicen aga büyük ihtimal psikolojik bende zamanında buna benzer bişiler yasadım cok sukur geçti telde anlatırım ıstersen .
    Berkayım koçerim,antidepresan kullandım 1 yıla yakın.Onun yüzünden son günlerde idrarımı yapamamaya başladım.2 kez sonda yedim şeyimden.Onu bırakınca düzeldi tekrar.
    Murat CANTÜRK

Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son 6-7 yıl biraz uzun bir süre sanki.. Doktora gittiğimde fizyolojik bir sorum görünmedi aynı şekilde bende de bir sorun var, sorun bende yemek yememe olarak karşımda senelerdir.. Psikolojik olduğunu sanıyorum..

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim kuzenimde aynı sorun vardı. ne kadar doktora gidildiyse hepsinin tek dediği şey psikolojik.
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Carpinti bendede oluyor, fakat bu heyecani heyecan yapandir diye dusunuyorum. Zamaninda bende antidepresan kullanmistim, bu sorunu cozmustu; son zamanlarda yine nuksetmeye basladi.

Gecmis olsun, acil sifalar.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sosyal olmaya çalış, bende çok sosyal biri değilimdir. 4-5 kişi karşısında bazen konuşamıyor ve kekeleyip, devrik cümleler kuruyorum. Özgüven eksiliği ve çok istediğin bir şey sonucunda bunu başaramazsam ya da olumsuz gelişirse çok etkileniyorum. Ben çok sık yaşamasam da belli dönemler de yaşıyorum bu sorunu. Ailen ile konuş, kız arkadaşın, yakın arkadaşların ile konuş, bol bol dışarı da vakit geçirmeye çalış derim. Yeni insanlar ile iletişim kur. Belki ilk başlar da zorluk yaşayabilirsin ama yılmadan devam et. Bunu sadece senin yaşamadığını, bir çok insanın hayatların da böyle dönemler olduğunu sakın unutma. İnsanların yargılarcasına attıkları bakışlar olur, bunları kafaya takma. Bu durum senin değil onların hastalıklı kişiliklerinin sonucu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsettiğin heycanı aynılarını bende yaşıyordum bi mekana giderken araba sürerken göz önünde birşey yapmaya çalışırken ama sonralarda kendimle dalga geçerek bunu yenmeyi başardım, bana kalsa ben millet ne der acaba düşüncesi içineydim sürekli ondan yapıyordum onu yenince rahatladım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğin heycanı aynılarını bende yaşıyordum bi mekana giderken araba sürerken göz önünde birşey yapmaya çalışırken ama sonralarda kendimle dalga geçerek bunu yenmeyi başardım, bana kalsa ben millet ne der acaba düşüncesi içineydim sürekli ondan yapıyordum onu yenince rahatladım..
    Bazı insanlar kendisinden önce çevresini düşünüyor. Rahat olmak her zaman, her koşul da iyidir. Bunu bilip, bunun farkın da olsam da her zaman uygulayamıyorum bende. İnsanın çevresi de çok önemli bu konu da. Bazı tipler bundan faydalanıp bulunduğun ortamda seni yerin dibine sokabilir. Ben çok yaşadım ancak tecrübe ettikçe gerekli davranışı sergileyebiliyorsun.

aRSLaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklıma panik atak ihtimali geldi. Test edildi mi? Çok kişide panik atak var zaten ve farkında değiller. Bence bir psikiyatristten randevu alın.

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka dalga geçme anlamında sormuyorum, küçükken hatırladığın hiç böyle çok korktuğun yada seni korkuttukları bişey oldu mu ?
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sosyal ortamlara girmeye çalış, spor salonuna, dans kursuna, dil egitimi olur yazıl ve başkaları ile yavaş yavaş iletişime geçmeyi dene bence. Sonuçta bi pskolojik durumu üstüne giderek yenebilirsin.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

altima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstad slm... bu gibi bir durumu discovery belgeselde izlemiştim..

elemanın biri,, seninki gibi bişey yapamadan heyecan yapıp garip garip hareketler yapıyordu, garip garip tikler vs falan edinmişti.

doktorlar hastaya; ""sert bir spor yapmanı ve barlarda kavgaya karışmanı öneririz"" dediler.. evet aynen bunlar solendi...

şaşırdım ama programın ilerleyen dakikalarında adam gerçekten bayağı yol katetmişti. sert bi spor olan tai box yapmış,,,

hatırladığım budur... sende bi dene istersen, belki yararı olur.

iyi çalışmalar
    Rıdvan

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat benzer durumları bende yaşadım, buradan yaz yaz bitmez, pazar günü konuşuruz müdürüm.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler yaklaşık son 6-7 yıldır değişik bir sorunum var.

Heyecanlandığım,korktuğum ve üzüldüğüm anlarda sürekli bir kusma isteği oluşuyor.Daha doğrusu öğürme geliyor diyebilirim.

Biraz asosyal biri olduğum için herhangi bir ortama giderken,bir mekanda yemek yerken hatta ve hatta roll yapacağım zaman bile heyecanlanıyor direk öğürmeye başlıyorum.

Kafamı kaldıramıyorum,ağzımı açamıyorum,konuşamıyorum.Sırf bu yüzden hiç bir yere gitmek istemiyorum.İyice bunalmaya başladım bu durumdan.

Sorduğum bir kaç kişide de bu tür sıkıntılar var ama benim ki baya ileri düzeyde...Herşey'de heyecan yapıp kalp çarpıntısı ile birlikte öğürme geliyor.

2009 yılında bu şikayetten dolayı tedavi oldum.Mide'de vs. herhangi bir sıkıntı çıkmadı,psikolojik olduğunu söylediler.

Var mı acaba böyle bir sıkıntı yaşayan.Önerileriniz nedir ?

Teşekkürler...
    DR gitmekte fayda var. ilk bunu söyleyim. aynı sorun bende vardı. cymbalta sabah 30mg ile başladım dozaj arttı ilerleyen günlerde. ben yemek yiyemeyecek düzeye gelmiştim. neyse başladım ve 5 ay önce tedavim bitti. bir sorunum yok.

dikkat etmen gereken şu ilacı birden bırakamıyorsun. bırakırsan veya unutursan baş dönmesi yapıyor. ama bence ilaçsız kendi kendini tedavi etmelisin. ilaç kullanmazsan iyi olur zira 20kilo aldım...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başkan bence bi 4-5 gün kendine ayır zaten finaller bitti ortalık sakinler dükkanı ortağına bırak takıl biraz. Cumartesi sınavım bitsin görüşek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Tabiki doktor değilim hastalığınızın boyutunu bilmiyorum ama zamanında benzer bir sıkıntı geçirdim ve ilaç verdiler. İlaç hastalıktan daha beter etti. Tıpkı sizin de yaşadığınız gibi. Şahsi fikrim bu tarz durumlarda olabildiğince hastalığınızın üzerine gidin. Söylemesi kolay uygulaması zor tabi biliyorum ama inşallah en kısa zamanda atlatmanız dileğiyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Teşekkürler herkese...

Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sosyal olmaya çalış, bende çok sosyal biri değilimdir. 4-5 kişi karşısında bazen konuşamıyor ve kekeleyip, devrik cümleler kuruyorum. Özgüven eksiliği ve çok istediğin bir şey sonucunda bunu başaramazsam ya da olumsuz gelişirse çok etkileniyorum. Ben çok sık yaşamasam da belli dönemler de yaşıyorum bu sorunu. Ailen ile konuş, kız arkadaşın, yakın arkadaşların ile konuş, bol bol dışarı da vakit geçirmeye çalış derim. Yeni insanlar ile iletişim kur. Belki ilk başlar da zorluk yaşayabilirsin ama yılmadan devam et. Bunu sadece senin yaşamadığını, bir çok insanın hayatların da böyle dönemler olduğunu sakın unutma. İnsanların yargılarcasına attıkları bakışlar olur, bunları kafaya takma. Bu durum senin değil onların hastalıklı kişiliklerinin sonucu.
    Aynen bende'de oluyor,kitlenip kalıyorum.Kekeliyorum elimde olmadan.Çok takıntılıyım herşeyi kafaya takıyorum ne bilim garip bir durum.

Alıntı aRSLaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklıma panik atak ihtimali geldi. Test edildi mi? Çok kişide panik atak var zaten ve farkında değiller. Bence bir psikiyatristten randevu alın.
    Bende ilk o hastalıktan şüphelendim.Psikiyatriye gittiğimde 650 soruluk bir test yaptılar sonucunda ilaç verip yolladılar.O ilacın yan etkiside zaten mahvetti idrar yapamama sıkıntısı oldu.

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka dalga geçme anlamında sormuyorum, küçükken hatırladığın hiç böyle çok korktuğun yada seni korkuttukları bişey oldu mu ?
    Kanka küçükken otelin asansöründe tek başıma kalmıştım baya bir korkmuştum.Bir tek o var.

Alıntı altima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstad slm... bu gibi bir durumu discovery belgeselde izlemiştim..

elemanın biri,, seninki gibi bişey yapamadan heyecan yapıp garip garip hareketler yapıyordu, garip garip tikler vs falan edinmişti.

doktorlar hastaya; ""sert bir spor yapmanı ve barlarda kavgaya karışmanı öneririz"" dediler.. evet aynen bunlar solendi...

şaşırdım ama programın ilerleyen dakikalarında adam gerçekten bayağı yol katetmişti. sert bi spor olan tai box yapmış,,,

hatırladığım budur... sende bi dene istersen, belki yararı olur.

iyi çalışmalar
    Rıdvan
    Selam abi.

54 kiloyum zaten cılız bişeyim öldürürler beni tek yumrukta.Zaten tik vs. gibi birşeyim yok Allah'a şükür sadece kekeliyorum bazen heyecan yaptığımda.

Alıntı Emre Ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat benzer durumları bende yaşadım, buradan yaz yaz bitmez, pazar günü konuşuruz müdürüm.
    Emre abi haftasonu sınavım var gelemiyorum ben.

Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DR gitmekte fayda var. ilk bunu söyleyim. aynı sorun bende vardı. cymbalta sabah 30mg ile başladım dozaj arttı ilerleyen günlerde. ben yemek yiyemeyecek düzeye gelmiştim. neyse başladım ve 5 ay önce tedavim bitti. bir sorunum yok.

dikkat etmen gereken şu ilacı birden bırakamıyorsun. bırakırsan veya unutursan baş dönmesi yapıyor. ama bence ilaçsız kendi kendini tedavi etmelisin. ilaç kullanmazsan iyi olur zira 20kilo aldım...
    Bu gidişle en kısa zamanda görüneceğim.Teşekkürler.

Alıntı İbrahim Erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başkan bence bi 4-5 gün kendine ayır zaten finaller bitti ortalık sakinler dükkanı ortağına bırak takıl biraz. Cumartesi sınavım bitsin görüşek
    İbocum haftasonu sınav var çıksında bir haftaya gideceğim psikiyatriye.Hafta içi gel geliyorsan.

Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Tabiki doktor değilim hastalığınızın boyutunu bilmiyorum ama zamanında benzer bir sıkıntı geçirdim ve ilaç verdiler. İlaç hastalıktan daha beter etti. Tıpkı sizin de yaşadığınız gibi. Şahsi fikrim bu tarz durumlarda olabildiğince hastalığınızın üzerine gidin. Söylemesi kolay uygulaması zor tabi biliyorum ama inşallah en kısa zamanda atlatmanız dileğiyle
    Teşekkür ederim ama üzerine gitmeye çalışıyorum ama engel olamıyorum.O sırada boğazımda birşey birikiyor.İnat ediyorum sakinleş diyorum kendime kendime ama yok olmuyor.Öyle durumlarda elimde 1 tane su olur mutlaka su içtikçe rahatlıyorum az biraz.
    Murat CANTÜRK

Renpar Sigorta
    info@renpar.net

BlackGetz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lustral işini görür
    Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder

34 GE 5563 - BlackGetz
    34 KA 0667 - matKAp VTI
    41 KK 495 -- KKing VTI
    34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)